שבוע 9 - in the zone (או 10?)

i4britney

New member
כנסו (במיוחד לאסי ה"חכמולוג")!

איזה גורל בדיוק? אסי אתה יודע ש-IN THE ZONE הוא אחד מהאלבומים הכי מצליחים בתקופה הזו בארה"ב? א. בפחות מחודשיים היא סיפחה לעצמה 2 פלטינות שלא כל אמן מצליח בייחוד לא בארה"ב. ב. היא ב-TOP20 כבר חודשיים. ג. TOXIC לא ישנה שום דבר ואם כן אז יופי אבל מה שחשוב זה כשהיא תתחיל את סיבוב ההופעות שלה שם אז לראות אם המחירות יעלו ואני בטוח שהן יעלו וזה מה שחשוב! ד.אני מאמין שהאלבום ימכור בסופו של דבר 4 מיליון עותקים כי הוא כבר מכר 2 מיליון עותקים (קצת פחות) וזה רק בחודשיים ובמצב של היום 4 מיליון רק בארה"ב זה המון ולא בשביל ההשוואה אני אומר את זה אלא בשביל דוגמא: כריסטינה מכרה עם האלבום האחרון שלה שם 3.6 מיליון עותקים עד היום ובריטני כבר 2 מיליון את המסקנות תסיקו לבד! נ.ב-מנודה מ-LOB? אני לא חושב, דווקא מישהו שם שהוא במקרה המנהל (שרבתי איתו) ביקש ממני לחזור והשלים איתי. בקשר ל-IBRITNEY.NET זה נכון אני חסום שם ואני לא אחזור לשם בחיים. בקשר לפורום פה אני לא אהיה מנודה תאמין לי, אחח עד כמה אני שונא אותך גבר אתה לא מתאר לעצמך עד כמה, אין בן-אדם שאני יותר שונא ממך אפילו אל אליאור אני שונא פחות ממך ככה שזה הגיע למצב שאתה הילד שאני הכי שונא עלי אדמות וזה עצוב אם ככה במיוחד בשבילך!

i4britney

New member
כל ה"נ.ב" מופנה למאיר...

זה היה בטעות , לא לאסי :)... התכוונתי למאיר ומאירוני אני לא חושב שכל כך אוהבים אותך בפורום LOGONBRITNEY.COM אז אל תתלהב יותר מידי כי אנשים מאוד מאוד רוצים שאני אחזור לשם ולקחתי בסה"כ הפסקה מהפורום הזה אבל זה לא קשור לפה ואני לא היחיד תאמין לי, יש עוד כמה אנשים שלקחו הפסקה מהפורום (חברי הטוב שמוליק-BAD_BOY ותאמין לי שאחת הסיבות שאנשים לא רוצים להיכנס לפורום ההוא זה אתה ואני לא היחיד שאומר את זה, אפילו שאני מתווכח שם עם אנשים ורב איתם אני מדבר איתם באייסיקיו ותאמין לי שהם מעריכים אותי וביקשו ממני לחזור וגם המנהל בעצמו (קובי) אז מי שמנודה פה זה אתה, אתה ילד בן 12 מסכן וחסר חיים אבל אני לא אכנס למריבה איתך כי אני לא ב-LEVEL שלך! OUTTT...

britney4u

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למאיר מאירוני... חחחחח איזה ילד מתוסבך!!! טוב, נדב נדבוני, גם אני לא חושב שאוהבים אותך בדיוק בפורום LOB כי הרבה מאוד אמרו שאתה ילד סתום לאחר שהצהרת על כך שאתה עוזב (כמה פתטי וילדותי). ואין מה לדבר על ibritney משם אתה מנודה לצמיתות, שם רבת עם כולם ולא הסתדרת עם אחד מהפורום. והשמוליק שאתה מדבר עליו אני אפילו לא יודע מי זה רק אני יודע שהוא לא מדבר עם קובי, והוא ממש גם לא מכיר אותי והוא ממש לא עזב בגללי חמוד!!! ועלקקקקקקקקקקקק קובי מעריך אותך, ראינו כ-"איימת" שתעזוב את הפורום הוא ניסה לשכנע אותך לעזוב את הפורום, אז אתה אומר שהוא מעריך אותך? תגיד איפה אתה חי? ואתה לא ב-LEVEL שלי, כאילו דה??? כאילו, שמת לב איך אתה מדבר, OUT??? אתה מדבר כמו איזה קוקס***!!!

../images/Emo41.gifחלאס../images/Emo70.gif

תרגעו..רוצים לריב.. חופשייי.. אבל לא פה
מובן

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאם כל הכבוד, ואין כבוד...

איפה אני אמרתי שהאלבום כשל
בסה"כ אמרתי שטוקסיק קובע הרבה על האלבום ותמיד 2-3 הסינגלים הראשונים הם אלו שקובעים את מעמדו של האלבום אז תקרא כל מה שאני כותב, או לפחות תנסה להבין, אם לא, אז אל תגיב חבל ללכלך את הפורום בריבים ילדותיים.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאו במילים אחרות

עוד מקרה של חוסר הבנה נכנס לסטטיסיקה
קשה..קשה...

i4britney

New member
נראה לך שאני רב עם המאיר הזה?

הוא מנסה לריב איתי בכוח ואחרי זה מבקש ממני סליחה בפרטי וזה כבר כמה פעמים שהוא מבקש סליחה, הוא חוזר על אותה טעות כמו ילד קטן אבל הפעם אני לא אסלח לו אבל זה כבר לא קשור! בקשר למכירות האלבום עזוב זה ממש לא משנה, בריטני מוכרת טוב מאוד יחסית למצב של היום וזה הכל! לא צריך לדון בכך כל הזמן , תמיד בגלל זה יש ריבים פה! שמתם
?

../images/Emo41.gifהמכירות משנות לנו..

אם זה לא מעניין אותך, אתה לא חייב להגיב.. אותי אישית זה מאוד מעניין..

../images/Emo41.gifלדעתי..

אם התחילה עליה כשהשיר ממש ממש טרי, אז העליה הזאת תמשיך ככל שהשיר יתחזק.. והוא יתחזקקק
אני לא אתפלא אם היא תחזור ל-5 הגדולים או אפילו למקום ה-1..

i4britney

New member
ברור שזה חשוב אבל...

מאיר אוהב לריב כל הזמן בקשר לזה ואומר כל כך הרבה שטויות וזה מעצבן... מכירות אלו אחד הדברים הכי פחות חשובים בהערצה לא אור? שמא אתה משנה את דעתך כי זה מה שאמרת במילים אחרות לפני כשלושה שבועות שהיה ריב ענק בפורום בקשר למכירות האלבום בשבוע ה-5 אני זוכר את זה טוב מאוד! תחליט אז???

britney4u

New member
בוא נספור כמה פעמים ביקשתי ממך

סליחה.... אמממממממממממממממממממממממ....... אמממממממממממממממממממממממממממממממממממ................. אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ................ אפס!!! מעולם לא ביקשתי ממך סליחה! ועכשיו אני לא מתכוון לריב איתך אני לא רוצה שתגרום להשמדת פורום נוסף! (מספר 3 אצלך!) אז תעשה טובה תשתוק לפני שתחסם גם פה!!!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo123.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חצוף
אכן...כוכב
מת...סוף

britney4u

New member
סורי, אני לא יכול לצחוק...

אני לא יודע מה זה דיקטטור... :[

i4britney

New member
LOL.....

לא ביקשת ממני סליחה? טוב טוב... העיקר שתיהיה מרוצה מעצמך!

למעלה