שבוע 9 - in the zone (או 10?)

i4britney

New member
100% +5%...

בריטני מקום 13# השבוע בניגוד לשבוע שעבר שהייתה 14# עם עלייה של 5% בניגוד למלא אחרים ב-TOP50... היא מכרה השבוע 49,144 אלף עותקים, בטוח בשבוע הבא היא תעלה עוד יותר בגלל טוקסיק... כל הכבוד!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני מחכה לשבוע הבא..

בשבוע הבא לא יהיו שום תירוצים
אני רוצה לראות TOP10...כבר נגמרו התירוצים של matm או החגים או דברים אחרים.. טוקסיק זה אחד השירים הכי טובים באלבום...מקווה שזה גם יראה ככה במכירות שבוע הבא..

i4britney

New member
השבוע כבר רואים ניצונות ...

עלייה של 5% במכירות בניגוד לכל האמנים האחרים ב-TOP50 המכירות של האלבום של בריטני עלו ושל כולם ירדו למעט כאלה שהם עלו אבל רק ב-2%. אסי אל תצפה ל-TOP10 , היא כבר למעלה מחודשיים במצעד ועדיין שורדת את ה-TOP15 שזה מצויין וזו נקראת הצלחה , אני מצפה ממנה להישאר ב-TOP20 שבוע הבא גם כן :)... זאת הציפייה שלי ובינתיים תחגגו כי האלבום עלה וגם טוקסיק ממשיך לעלות במצעד הפופ בארה"ב והשבוע הוא יכנס לבילבורד (מחר)!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifסבבה...אתה יכול לצפות לtop20

אבל אני רוצה טופ 10.... לא מעניין אותי כל השאר...מעניין אותי רק מבריטני

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמה עצוב../images/Emo35.gif

אני רוצה לראות את בריטני במקום ראשון, זה עצוב
אם כבר, זה עצוב שאתה מסתפק במקומות שלא לרמה של בריטני... מקומה של בריטני הוא בtop10...וזהו

i4britney

New member
טוב טוב נגיד ש....

למרות שזה לא ככה בחיים האמיתיים כמו בטלנובלה שבנית לעצמך אסוש

../images/Emo41.gifטלנובלההה../images/Emo35.gif

שמת
שאאוטקאסט כבר כמה שבועות מקום ראשון
הם מכרו למעלה מ-6 מליון עותקים

i4britney

New member
רק חבל שבעולם הם לא מוכרים ככה :)

ובריטני מוכרת יותר מהם בעולם :), הם מצליחים רק בארה"ב ואגב הם שלושה שבועות במקום ה-1# כי הם להקת רוק מצליחה בארה"ב ובריטני היא זמרת פופ מצליחה מאוד בארה"ב היום , האלבום הזה יותר מצליח מקודמו (לא במכירות, כי המכירות ירדו מאוד במהלך השנתיים האחרונים) אלא בכך שהוא מצליח לשמור את עצמו ב-TOP20 כבר למעלה מחודשיים וזה הישג כי תכל'ס אם תשימו לב למצעד הבילבורד כל מוזיקת הפופ כושלת מאוד בארה"ב מלבד בריטני והילארי דאף , אז קחו זאת לצומת ליבכם!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifולא רק הם...

תראה את אוונסנס שהם כבר המון המון המון זמן ב-top15..או 20...

i4britney

New member
שוב אתה משווה להקת רוק לזמרת פופ?

עזוב אסי אתה ילד אבוד מראש, אני לא רוצה לריב איתך אפילו אתה לא מודע למה שאתה יוצא לך מהפה ואתה עושה הכללות, זה כזה מעצבן ואחרי זה אל תתפלא למה אני רב איתך! נכון האלבום IN THE ZONE נכשל בארה"ב בצורה מטורפת וגם בעולם כולו, פשוט זוועה איזה קאמבק נוראי...
בעעע דוחה אותי!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני מאוד מודה למה שאני אומר

ואני לא חוזר בי... כמה פעמים אתה בעצמך אמרת שבריטני זה לא פופ
פתאום זה כן פופ
אף אחד לא אומר שitz נכשל...ואף אחד לא אמר שום דבר רע על הקאמבק..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifבטח שזאת אשמתה...

אתה לא ראית אותה
רוב היום אני כותב במקלדת של הבצפר...והיא שונה משל הבית שלי... אז זה מבלבל המיקום של האותיות
חוץ מכתה טעויות כתיב
אבל זה מותר לי עפ"י משרד החינוך

i4britney

New member
אף פעם לא אמרתי שבריטני לא פופ!

תמיד הגדרתי אותה כזמרת פופ אבל בשתי האלבומים האחרונים שלה היא שילבה סיגנונות מוזיקלים נוספים אבל היא זמרת פופ והיא תמיד תישאר כאחת שמוגדרת במוזיקת הפופ, לא סתם היא גם מוגדרת כנסיכת הפופ!!!

../images/Emo41.gifאוף../images/Emo70.gif

נדב
איזה פאקינג קיצוני אתה
אף אחד פה לא אמר שהאלבום נכשל
אנחנו רק מצפים מ"טוקסיק" להעלות קצת את רף המכירות.. זה הכל
אני לא מבין למה זה מפריע לך כל כך

i4britney

New member
זה לא מפריע לי...

מה שמכעיס אותי שכל פעם יש לאסי משהו רע להגיד והוא בעצמו אומר לא להשוות את בריטני לאמנים אחרים והוא עושה את זה כל פעם מחדש ונכון ככה אני וככה אני אשאר יש למישהו בעיות עם זה פה? שיקפוץ לי אני לא שואל אף אחד איך להתבטא כל עוד השפה שלי נקייה ולא כוללת בתוכה מילים גסות זכותי להביע את דעתי באיזה אופן שאני רוצה, נקודה סוף!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifתהנה..

להיות חבר פורום זה משהו אחד.. ולהיות בנאדם זה משהו אחר.. אם אני מכעיס אותך, אל תענה לי..הכי טוב..

i4britney

New member
אני גם בן-אדם למרות שאתה לא חושב...

ככה, מאחורי נדב ישנו בן-אדם עם רגשות,כעסים,מחשבות בדיוק כמוך אסי!
אצלי דרך ארץ קודמת לתורה אבל זה תלוי מאוד, מי שמכבד אותי אני אכבד אותו ומי שלא אני ארמוס את כבודו ותאמין לי אני מצליח בכל תחום שהתנסיתי בו עד היום והצבתי לי אותו כמטרה בלי להשוויץ, אני מתגאה בכך אז כמו שזכותך להגיב ולהביע את דעתך זאת גם זכותי גם אם היא נוגדת את שלך באופן מוחלט וגם אם היא קיצונית אסי, אוקי?

למעלה