שבוע מבורך לכולם!!!

או ,ברוך שובך ... תסביר להם

בעבודה שיש דברים יותר חשובים מהעבודה.. וזה התיכנון לשדרות... תאמין לי זו הולכת להיות חוויה אמיתית ..

ezraz

New member
אני מאמין לך אבל מה לעשות

שאת המיליונים שלי אני עושה על חשבונם?

ezraz

New member
אם שותפים היו דבר טוב אז...

אם שותפים היו דבר טוב אז גם אלוהים היה לוקח לו אחד...

מה שהולך כאן...

ראשית אין לכם מה לפחד, את סוף השבוע האחרון בילתי באיזשהו קיבוץ במרחק מס' ק"מ קטן מעזה, קרוב גם לשדרות ולא פחדתי בכלל. אמנם כל הלילה היו הפגזות, וכל כמה שעות נשמע "שחר אדום", זה בכלל לא מלחיץ (יכול להיות שזה בגלל כמות האלכוהול שזרמה בעורקי...) ובכל מקום מפחיד, אפילו בנתניה או ת"א... אבל יהיה טוב! עזרא, כפי שהבנת לא היית באילת, אין לי מה לחפש שם. כנראה ההודעה שלי הטעתה לא במכוון. עכשיו אני מובטלת... חושבת מה לעשות עם עצמי... אז מה נסגר לגבי שדרות?

ezraz

New member
לא היית באילת - הפסדת

אין כמו אילת לסופ"ש של מנוחה ורגיעה. אמנם היה קר אבל לפחות במשך היום השמש ביקרה. אותנו, תוסיפי לזה את הנוף לים שהיה לנו. חברים, לא לפחד מביקור בשדרות. לא זו צריכה להיות הסיבה לא להגיע להופעה.

למה מלח על פצעים גם ים וגם שמש

יש גבול בכמה שאתה יכול להיתגרות בי ... עד הים אני מרשה הכל... כן ואני מחזקת (למרות המלח) אין מה לפחד משדרות אלוהים איתנו אף פעם אל תשכחו.

מספיק להנחית על ההורים שלך...

את הילדים שלך! איך אתה יכול להרשות לעצמך לנסוע לאילת כשיש לך 2 זעטוטים? לא קשה לעזוב אותם ככה? לסבתות כמובן... או שמא לקחתם אותם אתכם? אני את אילת לא אוהבת במיוחד, מעדיפה חו"ל. באמת שאין מה לפחד משדרות. קטן עלינו! אני מקווה שאוכל להגיע, אצלי זה רק תלוי אם יהיה לי איך להגיע. אבל כשרוצים משהו, אין דבר העומד בפני הרצון.

סאלי את עושה צחוק..

התחלת את העניין עם החברה שלך ועכשיו רגליים קרות ,מה קורה ? תעדכני אם יש כרטיסים או אין...

ezraz

New member
כשאני חוזר מאילת אני מוצא

את שלושת הסבתות כשהן נהנו מהשבת יותר ממני. הן כ"כ נהנות עם הילדים שממש אין להן בעיה עם זה שאני משאיר אותן עם הילדים. הן פותחות קומונה אצלי בבית, פתאום יש אוכל בבית והמקרר מלא בקיצור חגיגה, מה שמאפשר לי כבר לחשוב על הנסיעה הבאה. נסיעה לחו"ל היא כבר בעיה קצת גדולה יותר, פה כבר יהיה לנו קשה לעזוב אותם ליותר משלושה ימים, לנסוע לחו"ל לתקופה ארוכה יותר זה כבר קשה. הגעגועים... תמר, לא נעים לי להרגיז אותך אבל ארוחת הבוקר, כל בוקר, בשמש על הים הייתה נהדרת. בקרוב אצלך.

גם אני רוצה!!!!!

אם אתם באים אני באה.. אחרי שהתיבשתי בירוחם.. אף אחד לא ממש שם על עמיר בכל עירות הפיתוח.. אף אחד לא מכיר ממש את השירים ולא טורחים לעשות שמח.. אם אתם תבואו יהיה כיף! עמיר מאוד יתרגש מזה..

למעלה