שבוע מבורך לכולם!!!

שבוע מבורך לכולם!!!

איזה כיף לראות את ההתנהולות בפורום... הייתי אתמול בשדרות, וראיתי שלט ענקי עם תמונה לש עמיר שמציינת "עמיר בניון במופע מיוחד 30.12.04" אז מי בא? כל השבת הייתי על ערוץ 24, למרות הצעקות של חברי, וזכיתי לראות קצת עמיר... אז מה חדש כאן? עדיין לא הספקתי לקרוא את הימים האחרונים... שבוע קקקקקקקקסום!

עם מחשבה לא מגיעים לשום מקום...

יאלה, קצת ספונטניות... סה"כ שעה וחצי נהיגה (מנתניה), צריך גם להיזהר מקאסמים... בבוקר, 5 דקות אחרי שעברתי את צומת שדרות נפלו 3 קאסמים ום כל הלילה...

לפני שמזמנים אוטובוס...

יש בעיה בשדרות ,הם לא מקבלים אשראי,הם לא שומרים כרטיסים... ואף אחד לא מבטיח לנו כרטיס בערב המופע...העדיפות היא לאנשי שדרות והסביבה ... לדעתי כדאי לרדת מהעניין,אלה אם כן מישהוא יטרח לנסוע במיוחד לרכוש כרטיסים לכולנו.

אין בעיה!

חברה שלי לומדת במכללה בשדרות, ואין לה בעיה לקנות כרטיסים. עד כדי כך הם לא מפותחים שם בשדרות?

נהדרת אז ככה

כרטיס עולה 40 ש"ח - צריך לדעתי לשריין לפחות 8 כרטיסים... השאלה איך אנחנו נפגשים להחזיר לה או לך? תעדכני...

תמר,

40 ש"ח זה הכל? ממש כלום כסף להופעה, אחרי שהתרגלתנו לשלם לפחות 100 ש"ח... אני אדבר איתה לקראת הערב, היא כרגע בלימודים, ואעדכן אותך מה קורה. יש פה עוד אנשים שרוצים לבא? 50 מושבים יש סה"כ באוטובוס...

40 ש"ח להופעה של עמיר????

לפחות משהו טוב אחד יוצא מהקסאמים

סאלי

נותרו להם 30 כרטיסים - אני חושבת שכדאי שנשריין בנתיים 10 אנשים שכמעט בטוח מגיעים... השאר לא יודעת להגיד לך- הכיסאות גם לא מסומנים.. אז אם נגיע מוקדם נשב טוב. ההופעה מתחילה ב- 20:30 בערב - בחצות אנחנו חזרה בבית.

30 כרטיסים???

אז צריך ממש להזדרז.... אני אדבר איתה בהקדם ומקווה שלא תהיה לה בעיה לקנות. ומושיקו... אין לך מה לדאוג, לפני שנופלים הקאסמים ישנה התרעה "שחר אדום שחר אדום", ואפילו זכיתי לשמוע אותה מס' פעמים.... צריך גם לקחת בחשבון שזה יום חמישי בערב, ויש קצת הרבה פקקים לשם, אז מת"א זה בערך שעתיים + נסיעה....

לא יכול../images/Emo4.gifלצערי../images/Emo7.gif

ובאמת שלא הקסאמים זאת הסיבה,אנחנו ירושלמים,ועוד תושבי גילה,כך שהתרגלנו לבלגאן ,לא מסתדר עם התאריך

אני אודיע לך לקראת ערב.

ואין מה לפחד מהקאסמים... אלוהים שומר עלינו גם שם בייחוד שעמיר בסביבה. מושיקו, י'מבאס!

בלי לחץ חברתי ,מי שיכול ברוך הבא

מי שלא נכבד אותו כמו שהוא... אני מניחה שאחה"צ יכנסו לפה יותר אנשים וירשמו את עצמם.

ezraz

New member
אני מאמין שאני מגיע

נראה לי שאני מגיע, אני רק צריך לסגור את הפרטים האחרונים ולהסדיר את כל ה"אישורים". מתגעגעים אליי, אני עסוק בעבודה קשה, אתפנה בקרוב. סאלי איך היה באילת? איך לא ראיתי אותך??? כנראה לא הסתובבתי במקומות הנכונים.

למעלה