שבוע לפני ט"ו בשבט

שבוע לפני ט"ו בשבט

עבורי ב20 שנה האחרונות ט"ו בשבט זכור בגלל מה שקרה שבוע לפני שקמתי מהשבעה על אחותי והשכנה ירדה עם צלחת פירות של ט"ו בשבט היתה הפסקת חשמל ישבנו בחושך והחושך הופר ע"י אור הנר וישבנו עם מספר חברים , וערכנו סדר ט"ו בשבט מחר נעלה לביץת החיים אחי ואני 20 שנה חלפו ועבורי זה היה אתמול פעם התרגשתי יותר , השנה האחרונה עזרה לי לקבל את העובדה ואולי כי אני מחוברת אל החיים , לכן הגישה השתנתה לחלוטין זו שנה ראשונה שמצליחה לכתוב על זה בלי דמעות

לי דווקא יש זכרונות דיי נעימים משבוע לפני ט"ו

אז לפני שש שנים הכרתי את הבן זוג שהכניס לי המון חום, אהבה, לחיים אחרי הרבה הרבה שנים של עצב, אני נתתי לו מתנה לט"ו בשבט צרור שירים שכתבתי לו..כי לא יכולתי להביע בעל פה את עוצמת הרגשות שאחזה בי אז......רצה הגורל וזה נגמר אחרי ארבע שנים..ומאז אף אחד לא הצליח להכנס לתוך נעליו....

אחד מ,הביכורים" הראשונים

הבוקר עלה ואני כבר ערה ציפור השיר את ציוצה כבר נתנה ואליה הצטרפו חברותיה בזמרה לסימפוניית בוקר עליזה ואני כאן במיטה והשעה שש ועשרה גם הלילה שנתי נדדה וביני לבין עצמי,אני תוהה מהי בעצם הסיבה? האם השיעול הטורדני שתקף אותי בימים האחרונים? או אותו איש תכול עיניים שבימים האחרונים לחיי פלש בקולו הרך והמלטף במלותיו הנעימות , שחודרות כל-כך ומעוררות תחושות מן העבר שנגנזו ונאטמו מכבר יום חדש עלה וכולי סקרנות וציפייה לפגוש עין בעין את מושא מחשבותיי רוצה אותו לראות ולחוש אותו מקרוב ולכן ממנו מבקשת אני פשוט לבוא אלי היום.... ולפגוש אותי.......

ben 911

New member
../images/Emo45.gif ערד'..את משתפרת מיום ליום.../images/Emo13.gif

ben 911

New member
ערד', עצוב לשמוע שנגמר..../images/Emo140.gif

תמהני אם נעליו היו כל כך רחבות מדוע לא התעקשת על הקשר? מדוע נתת לו ללכת?

כי הוא היה הסתבר לי מן נעלולן כזה...

אחד כזה שאהב לבקר כמה נעליים בד בבד...ואני...רציתי שייכנס רק לנעליי....ובמילים אחרות ב ל ע ד י ו ת ...כיום הוא מאושר כמו ספן...בכל עיר יש לו מי שמחכה לו עם נעלי בית...

מחלק את חסדיו

במקום לפנק אחת ויחידה כדברי רבנו גרשום , הוא הפנק ומפרגן לכמה נשים כמו האבות

אכן זו הייתה התאוריה שלו וכך הוא יישם

ומיישם עד היום...לטענתו אף אשה לא תקבל בלעדיות עליו...אני בנאביותי חשבתי שאצליח לגרום לו לאהוב רק אותי...אכן אהב ואפילו מאוד....אך היה צריך להמשיך לכבוש לבבות נוספים...מוזר לא???

במחשבה שנייה לא..ראי בני דודינו

חיים חיים פוליגמים....אולי יש בדת האסלם מן ההגיון? אולי אם היו מאפשרים לשאת כמה נשים היו פחות בגידות???מה אתם אומרים? או שישינם גברים כאלה שייצר הכיבוש אצלם כה עז שיש להם צורך בכל פעם ביעד חדש....או ",מים גנובים ימתקו"?

אני אומרת ש,,

הפוליגמיה בדת האיסלם ובכלל הגברים מתנהגים לאשה כמו לבהמה, הם גם קונים אותן לפי משקל,, אז איפה כאן ההגיון? ונכון מה שכתבת בחלק השני,,שייצר הכיבוש אצלם ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אלו חסרי מנוח עד אחרון יומם,

פרסלי..לא כל כך מדוייק...זה לא כמו שהיה

פעם...הרי אני עובדת איתם ומכירה את הדברים מקרוב....גם גברים דיי משכילים נוטים לקחת אשה שנייה...והיא לא נמכרת כבהמה...ובטח לא לפי משקל...עבדתי פעם עם מזכיר בדואי שהתחתן עם אשה שנייה וטיעוניו היו:

את אשתו הראשונה לא רצה לשאת..אבל אביו הבטיח

עוד כשהיה קטן לשאת אותו לאותה אשה ולא יכל לשבור את המילה..המזכיר סיפר שאביו קשר אותו לטרקטור וממש אילץ אותו להתחתן איתה...את האשה השנייה ..זה כבר היה מאהבה..זו הייתה בחירה חופשית שלו....כיום הוא כבר פוזל לעבר אשה שלישית.....יש משהו אצל גברים מסוימים .."כשהיעד נכבש...מחפשים יעד חדש לכיבוש"

וחוץ מזה...הדת מטיפה לריבוי נשים וילדים..

א ב ל ..למרות כל זאת....לאותם גברים שעובדים באינטרקציה עם נשים ישראליות..ישנם כאלה שמנהלים רומנים איתם, לעיתים אפילו חיים משותפים גם כשיש לו שתי נשים בבית.....

ben 911

New member
ערד' ואת האמנת לסיפורי אלף לילה ולילה שלו?

בטח גם נגבת דימעה.
אצלם ריבוי נשים הוא סמל למעמד. מעמד כלכלי.
מעמד גברי.
בעזרת עדת נשים גדולה ומשגשגת הוא עולה בסולם ההיררכיה של מאהל השבט. הוא פשוט משתמש בכסף שלו כדי לקנות עוד אישה כמו היתה זאת עז. בעיני כל העסק הזה כל כך פאטתי למרות סינדרום ההרמון שרוב הגברים כל כך מפנטזים עליו.. איך אפשר להביט בעיניה של אישה? שהייתה אישתך לתפארת וזה מכבר התבגרה.. והנה אתה מביא אליה הבייתה או לבית שכן אישה חדשה וצעירה. העוול הגדול והנורא שאתה מעולל לאותה אישה אינו שווה אלף אלפי זיונים בחיקה של אישה ולו הכי יפה בעולם.

למעלה