שבוע טוב !

ben 911

New member
../images/Emo51.gif גאיה...אחרי ליל עבודה מפרך

זה היה בהחלט משהו שמרגיע את העצבים....

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifגם אצלנו יש....

כן. יש את זה פה בארצנו הקטנטונת.......ארוע שירה בציבור לחרשים וכבדי שמיעה וזה יכול גם להתקשר לכם עם הדיון על הקאוצ'ינג..... את אפי לנדאו היוזם וההוגה של האירוע המדהים הזה, זכיתי להכיר כשעדיין היה כתב כלכלי בעתון 'גלובס', דרך חברה שלי שהיתה בת זוגו לחיים... אני הפגשתי אותו עם שרה'לה שרון ועם האהבה המיוחדת שיש לי לערבי זמר ולשירים בכלל וכך היגעתי לאירוע הנ'ל... עוד חוויה שלא אשכח...

גאיה ק

New member
יש גם

או לפחות היתה, (לא יודעת אם הם עדיין קיימים, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי חומר עדכני) להקת מחול בארץ שנקראה "קול ודממה" שהיתה מעורבת עם רקדנים חרשים.

s h o o s h a

New member
נדם קול הדממה

משה אפרתי, ממייסדי להקת "בת-שבע", החליט לפרק את להקתו שלו "קול דממה", אותה ניהל כ - 25 שנה, אחרי שהתברר לו, שלא יקבל עוד תמיכה מצד משרד-התרבות.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifלא גאיה, זה פשוט מדהיייים...!!!!

אתמול זה לא נפתח לי.. עכשיו ראיתי וה"שאפו" שלי הוא לרקדנית לא פחות מאשר לרקדן...... אפשר אולי לעורר כאן שאלה לדיון, האם ניתן לקיים מערכת יחסים תקינה עם בן/בת זוג נכה????.... - תשובתי האישית: אם הבן זוג סובל גם מנכות נפשית בנוסף על הפיזית, מערכת כזאת הופכת לבלתי אפשרית בשלב זה או אחר....(מנסיון)

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifמי ירים ת'כפפה???

בן /בת זוג נכה............................... כן או לא? ואם כן באיזה מחיר?

ben 911

New member
לא יודע אם לקרוא לזה כפפה. ../images/Emo4.gif

לפני כ-שש שנים היכרתי ויצאתי עם אישה נכה, צעירה ממני בהרבה שנים.. אז תשובתי היא כן. אולי תגידי שהמחיר הוא בעצם היותה צעירה.. אני חושב שמה שמשך אותי זה לא גילה הצעיר אלא הראש הטוב הכייפיות שהיא שידרה מיד בפגישה הראשונה. הנכות שלה ממש לא הפריעה לי. אבל זה כבר היסטוריה.

שרלה איך אפשר לשאול שאלה כזו

הרי זה תלוי בעוד המון המון דברים.. האם זה גבר שהכרת בגיל 18-20 והיה בריא לגמרי התחתנתם וחייתם יחד 30 שנה והכל היה נהדר ופתואם הוא הפך לנכה ????????????? ומה הקשר בין נכות נפשית לנכות פיזית ???? האם הנכות שלו בקושי מורגשת ??? או שלא מפריעה לו בכלללל..... בקיצור נכות פיזת לי לא תפריע אם האדם שוווה.....

רווית53

New member
נכות פיזית לא

תפריע לי כלל העיקר האדם ואופיו אם הוא יציב מבחינה נפשית ויש לו עוד אי אלו מעלות אז בפרוש לא יפריע לי שהוא נכה

למעלה