שבוע טוב

אחה"צ טובים../images/Emo82.gif

יום טוב ושבוע טוב לכל באי הבית. חזרתי עכשיו מבי"ח בילינסון לאחר בילוי של יום שלם בטרום ניתוח. אני צריכה לעבור ניתוח לא דחוף מסוים והרופאים רק מחפשים איך להשתמש בסכין, אבל אני לא מסוגלת כרגע לעשות את זה כי אני כבר חודש ימים סובלת מכאבי ראש ונזלת פנימית שגורמת להצטברות של ליחה. כמובן שכאשר שוחחתי עם המרדים הוא בדיעה אחת איתי ועד שזה לא יעבור לי הניתוח יחכה. אני מטופלת מיום רביעי באנטיביוטיקה חזקה מאד שלא משפיעה ועוד מעט אלך לרופא א,א,ג, שישנה את הטיפול. תודה לכל מי שהגיב למה שכתבתי אתמול בפורום ולכל מי ששיתף אותנו בנושא הרגיש הזה. שי אני מודה ומתוודה- התחלתי לקרוא את מה שכתבת ולא יכולתי להמשיך כי זה מאד כואב לי והדמעות רצו לבוא ואני לא מסוגלת לבכות. עמליה הרבה בריאות ובעצם לכולנו. אני מקוה שעד שאשלח את המכתב הזה לא יתבלבלו ההודעות בשרשור. הרבה חיבוקים ונישוקים

י מ י ת 2

New member
יש! יש! יש! מחשב

סוף סוף קבלתי את המחשב החדש שלי, אני מצטערת שאיני יכולה להתחיל לקרא את כל שנכתב בחודש האחרון, אולי אעשה זאת בשלבים בימים הקרובים. אני מאחלת לכלכם בריאות טובה יעלי, לקומונה איני מצליחה להכנס מבקשים ממני את מספר הקומונה ואיני זוכרת אותה. מה עלי לעשות מלבד להתקשר אליך בטלפון\? יום טוב לכלם. להתראות אני צריכה להתרגל מחדש להכנס לפורום ולהתחבר אליכם חברים יקרים .

נורית44

New member
תתחדשי ימית על

המחשב החדש שמחה לראותך שוב כאן , בפורום הניפלא. מצרפת מצגת -כבר אחרי חצות מצגת יפה והשיר נוסטלגי ויפה מעלה זכרונות להנאתכם נורית

עמליה3

New member
ברוכה השווה ימית

חסרת לנו.שמחים לחזרתך. קבלו משהוא נחמד שקיבלתי במייל היומי.: לכל הנשים החכמות!!! : ‎ האישה הנאמנה ‎ ‏היה היה איש שעבד כל חייו וחסך כל כספו. הוא היה ממש קמצן. ‏יום אחד אמר לאשתו: כשאמות, אני מבקש שתקחי את כל כספי ותשימי אותו יחד עימי בארון ‏הקבורה. אני רוצה לקחת את הכסף איתי לחיים שאחרי החיים. אשתו הבטיחה לו מכל הלב שאחרי שהוא ימות היא תשים את הכסף בארון. ואכן , יום אחד, מת. ‏כשהטקס עמד להסתיים ועמדו לסגור את הארון ‏היא ניגשה עם קופסה שהייתה בידה והניחה אותה בארון. הקברן סגר את הארון ‏במנעול והוריד אותו לבור. חברתה אמרה לה: "אני בטוחה שלא היית מספיק טיפשה כדי לקבור את הכסף יחד עם ‏בעלך." ‏אמרה האישה : "אני נוצרייה מאמינה ולא יכולה לחזור מהבטחה שנתתי לבעלי." ‏"את רוצה לומר ששמת את כל הכסף בארון יחד איתו? " "בוודאי", אמרה האישה, "הכנסתי את כל הכסף לחשבוני בבנק ורשמתי לו צ'ק. אם הוא יוכל לפדות אותו אז הוא יוכל להשתמש בכסף." שלחו זאת לכל אישה חכמה שאתם מכירים.

חיניה

New member
ערב טוב לכל החברים.ימיייייייייית

איזה יוווווופי שאת כאן. התגעגעגעגעגעגעתי אליך. ציפי שתהיי לנו בריאה

erika6

New member
שלום לכל החברים

שי- יופי לראות אותך מזמן לא כתבת ציפי - החלמה מהירה וטובה ימית - בשעה טובה תתחדשי ותהני מהמחשב החדש תודה- לכולם על הכתיבה והעברת דברים יפים ומענינים לפורום

רונה 2346

New member
שבוע טוב לכולם

ברוכה השבה ימית שמחה לראותך לחולים למבריאים תהיו בריאים לשולחי הכתבות המצגות תודה המשיכו להעשיר אותנו במידע ברוכים הבאים לחדשים שבוע טוב ומהנה רונה

הודה 77

New member
לציפי

החלמה קלה ומהירה.המצגת על הנמלה -גדולה.בעינין הטיולים, כדאי לצאת קודם לטיול מאורגן, ואז להחליט.בינתים, הפורום הולך ומתרחב יופי

י מ י ת 2

New member
תחודה לקבלת הפנים

השעה כבר מאוחרת עוד מעט חצות, עכשיו חזרתי מערב מרגש במיוחד , יום הולדת שמונים לרן אלדמע ממשפחת אלדמע המפורסמת. הארוע התקיים בבית ראשונים בגבעתייים שזהו ביתם של בני אלדמע. כמצופה היה ערב מלא שירה דברי קילוסין ושבח וריקודים. ערב תרבותי מהנה ומרגש יש אנשים יפים בארץ ישראל. מדוע לא פוגשים אותם בעיתונים??????????? לילה טוב לכלכם חלומות פז. לקומונה עדיין איני מצליחה להכנס. יעלי, הושיעי!!!!!!!!!

נטלי 3

New member
כמה נהניתי

מן המצגת ששלחה סיתוונית - סבתא בישלה דייסה...WOW מהמצגת היפהפיה - ים המלח - המלווה במנגינה ומן המצגת הנהדרת על הנמלה איזה יופי מקסים נטלי

למעלה