שבוע טוב

עמליה3

New member
שבוע טוב

השבת עברה עלי במטה. תפס אותי חוםכאבי בטן עזים ובחילות. לא הייתי מסוגלת לקום מהמטה ובעלי הגיש לי תה כל חצי שעה.בכל אופן ניקיתי עצמי מהוירוס והבוקר קמתי בריאה. מרגישה מאד חלשה והאצבעות מזפזפות על המקלדת. בכל אופן מחר האחיין שלנו מתחתן וכולנו מחכים לחתונה שתהיה חתונה מיוחדת.(לכן חייבת להיות בריאה) הוא לוחם מהיחידות המובחרות של הנחל החרדי. כל המחלקה שלו תהיה ותעשה שמח ובני עקיבה המלווים אותם. ואנחנו המשפחה נהיה במעוט. בשבת מחכה לנו שבת חתן בבית מלון בירושלים . סיפורה של ציפי מזכיר לי משהוא. גם אני עברתי משהוא דומה עם אביז"ל שטיפלתי בו בנאמנו ושמעתי את המישפט הזה מאחוחתי (כיום אין כעסים ביננו- הזמן מרפא הכל) שבוע טוב ומבורך.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב עמליה בוקר טוב כולם../images/Emo24.gif

ליקיריי כאן פותחת בהרבה בריאות לנו לאור נושא השרשרת של אתמול. רוצה לספר לכם מה קראתי בעיתון של מחרתיים. ייצרו כדור חדש מהרכב של כמה כדורים שכבר ידועים ועוד אחד בעל חומר שלא היה בשימוש עד כה. הכדור הנ"ל נקרא קיפית או ( keepit בלועזית,) הוא מצטיין בכך שהוא שומר את מצב הגוף הקיים ואינו מאפשר הרעה. הכדור נוסה משך עשרים שנה על פרות וקופים, ונמצא שהגוף ותוכן הראש אינם מזדקנים. החיות שקיבלו את הכדור מתו בשיבה טובה מזקנה, כשהן נראות ומתפקדות בדיוק כמו שתפקדו בשעה בה נטלו את קיפית בשנתיים האחרונות הכדור נוסה על בני אדם כדי לבדוק אם הוא גורם נזק כלשהו. ונמצא עד כה שאין בו כל נזק אדרבא, ישנה סברה שעדיין לא הוכחה לחלוטין שייתכן מצב שיפור הגוף ואפילו הצערתו וזאת בתנאי שהאדם יעסוק בספורט ויתעסק בהפעלת המוח. עדיין לא יצא לשוק, אך כבר יש מי שמשלם שלמונים מתחת לשולחן כדי לקבל את קיפית, מתכננים להוציאו לשוק בסוף שנת 2010 כשנשאל הממציא כיצד משפרים את הגוף ואת המוח? השיב: לגוף ספורט מכל הסוגים ולמוח יצירה. פתרון תשבצים בו צריך לחשוב ולא קריאה, משחק ברידג' ולא רמי, לימוד ודיבור שפה זרה ובעיקר כתיבה, כתיבה וכתיבה, וגולת הכותרת כתיבה בפורום שישים פלוס של תפוז, הפורום ברמה כזו שכתיבה מפתחת חשיבה טובה והיגיון בריא. זכות יוצרים של: יעלי מנהלת פורום שישים פלוס וקומונה פו"פ שישים פלוס חידה: איך קוראים לרופא שסיים את הפקולטה לרפואה כשהוא מחזיק את ראשו בקושי מעל למים, היינו ציונים 6-7. בקושי נסחב משנה לשנה? איך קוראים לו? אנא שילחו מסר, אל תשיבו כאן.

בוקר טוב לעמליה בריאות

בים שישי שמעתי ברדיו בעת ההליכה בבוקר וגם קראתי אחר כך בעיתון. רוצים למתוח כבל לשמים לחבר עליו מעלית וכך במקום רקטות וטילים לעלות ולרדת כמו בבית מלון. העיקרון של ההמצאה שטרם הומצאה הוא הכוח הצנטריפוגלי. כמו שרקדנית מסתובבת במהירות והחצאית שלה מתעופפת במאוזן עד שרואים לה את התוסיק, כך עקב הסיבוב של כדור הארץ הכבל המושלך יישאר מתוח ויציב. אם ההמצאה הזאת תצליח, אני מניח שבעקבותיה תבוא גם גישה הדשה לגבי טילים ורקטות. קרוסלה ענקית שמונעת באנרגיה אטומית יוכל לזרוק בעת ועונה אחת הרבה פצצות לכל עבר. אמנם המתקן יהיה על פני האדמה ויהיה קל לפגוע בו, אך בכל זאת זה איום גדול. לא צריך להיכנס לפניקה ישום התוכניות עוד רחוק. בינתיים נוכל לההנות מהתוסיק של הבנות.

mini25

New member
בוקר טוב בריאות לעמליה ולכולם

בעלי ואני עברנו שבת נהדרת הילדים והנכדים באו אכלינו חמין אוי אל תישאלו.שבת של שמש .יום טוב חברי לפורום.

עמליה3

New member
תודה יצחק ובהמשך.....

איזה אמצעות. שמעתי שיש אי שמי ששותה את המים שלו נשאר צעיר לנצח. בינתים את האי הזה קנה מיליארדר אחד ורק הוא וחבר מרעיו נהנים. ואתם תהנו בינתים ממצגת על פורטוגל.

בוקר טוב לחברי הפורום../images/Emo140.gif

מצטרפת לדעתה של אטי מאתמול בלילה, שאושר, סיפוק ומימוש עצמי, חשובים לכל אדם בכל גיל, ותורמים רבות לאיזון המערכות בגוף ,והתוצאה היא כמובן בריאות טובה,בצד "המנה העיקרית" הזו, חשוב כמובן כמו שגם אטי הזכירה, הפעילות הגופנית. כשהכל זורם על מי מנוחות, אין חסימות, והכל בסדר. ובאותו נושא של בריאות ,אותו אנחנו מקבלים חינם מדי בוקר מפי יעלי, הנה חלק מהדברים שכתבתי בקומונה, כתגובה להודעה של יעלי מהבוקר:
חבר'ה, מה אגיד לכם, קראתי את הסיפור של יעלי, ולמרות שאני מכירה את חוש ההומור המפוןתח והבריא של יעלי, אני אומרת לעצמי, רגע, זה אמיתי? דמיוני?, אבל אתם יודעים הדבר נשמע כל כך נהדר וכל כך מתאים לנו, לבני האנוש, שפשוט רוצים להאמין, קראתי שוב, ובעצם מה שהכריע את הכף היה משהו שעבורי שימש רמז, מכוון או לא? – זאת לא אדע, הרמז היה שהדבר פורסם בעיתון של מחרתיים. יעלי, לא רק שחוש ההומור שלך הוא 10 ++++++++++,גם הדמיון הקריאטיבי שלך הוא ברמה הזו, ומאחר ואת משתתפת בחוג דרמתי, הייתי מאד רוצה לראות אותך פעם גם מציגה,אני בטוחה שגם שם תהיי מוצלחת מאד.

עמליה, ../images/Emo140.gif מאחלת לך שעד החתונה

של האחיין שלכם תחלימי לגמרי , ותוכלי גם לרקוד שם. .מנסיון משפחתי אני יודעת שחתונות של דתיים -בני עקיבא מאד שמחות,גם אם הגברים והנשים מופרדים בישיבה ובמיוחד בריקודים, השמחה שלהם פשוט שואבת את הנוכחים, ואי אפשר שלא להיות שמח. אז..... תחלימי מהר כדי שתוכלי לרקוד ולשמוח. חיכיתי עם הודעה זו כי קודם המצגות לא נפתחו לי, אולי עכשיו אנסה שוב. מזל טוב ורפואה שלמה.

sitvaniyot

New member
יום טוב לכל בני ה60ּ

בקשר לשרשור של אתמול, בעיני הטיפול בהורים הוא זכות ולא חובה. רבים מהורינו לא זכו לכך בשל השואה והעליה ארצה והניתוק ממשפחתם. אנחנו זכינו!!! אנו לא עושים זאת כחינוך לילדים אלא בשביל עצמינו. זה חלק טבעי של החיים שמתחיל במחזור הלידה ונגמר במוות. אני מאמינה שמקום הקשיש הוא בסביבה הטבעית שלו בחברה רב גילית ולא באיפסון במוסד יהיה מפואר ככל שיהיה בין בני גילו. בסך הכל מה השתנה? התאריך בלוח? אנחנו בדיוק אותם האנשים שהיינו אתמול, לפני שבוע,חודש או שנה. אם נחפש עיסוקים של קשישים, תוך זמן קצר נהיה קשישים. אם נמשיך בעיסוקינו הרגילים נישאר "צעירים". ואל תספרו לי שאני מתעלמת מ.... כל אחד והגנים שלו. אבל גנים או לא. מי שמפסיק לעבוד, מתחיל לבלות בבתי קפה ומול הטלביזיה יתחיל להתנוון יותר מהר ממי שימשיך באורח החיים הרגיל שלו. ואני מצרפת לכם מצגת של בן דוד שבגיל + 70 מכופף עצים בנגב. בשנות ה-60 שלו הוא פיתח גן של קקטוסים ולפני זה עסק בגינון בקיבוץ שבו הוא חי. המצגת הגיעה אלי במקרה במייל ואין לי שום קשר למחברה וגם לא אחוזים, אבל היא מדגימה את מה שאני מדברת עליו. http://www.file2host.com/329352

שי1951

Member
שבוע טוב לכל חברי../images/Emo82.gifהפורום

שבוע טוב לכל חברי
הפורום סיפור (או מאמר) נחמד שקיבלתי ב
מייל כהמשך לנושא הורים מבוגרים והטיפול בהם אבל הפעם - כאילו בכיוון ההפוך - מתגעגעים אליהם ואל השנים שהורינו (שחלקם כבר אינם בחיים) היו צעירים - אפילו יותר מאשר גילנו היום. מקווה שתהנו. שי ----------------------------------------------------------------------- אמא , אני לא מרגישה טוב אני רוצה לבוא הביתה , כשבראשי זרקה שיבה , ולהגיד לאמא : אמא , אני לא מרגישה טוב . ואז , היא תוציא מהארון את הסדין והציפה הלבנים מכחול לכביסה , וקשים מעמילן, שגוהצו בקפידה במעגלה, תקרע בתנועות גדולות את יריעות הבד בצעקת בד גדולה , תציע את מיטתי בלובן סטרילי ,תכניס אותי למיטה ותכסה בשמיכת פוך ,ההיא הגדולה והנפוחה העשויה מבד אדום וגס , שאניצי-פלומה אפרוחיים מבצבצים ממנה . כזאת של העניים ממזרח אירופה . וכך אתקפל לי בהתכווצות עוברית והשמיכה תשפך בין הקיפולים של הגוף , ותקבל בדיוק את הצורה שלי מבפנים ,ותמזוג קילוחים חמים אל אברי. ואחר כך תבוא אמא ועודנה צעירה ויפה , ותביא לי תה עם לימון , ותנדנד :" את מוכרחה לאכול משהו" ותשקה אותי במרק עוף זך שתיפלותו תשיב לי בבת אחת את כל ביטחון ילדותי ואת התקוות הגדולות שאבדו לי בדרך ,היא תסלק ממני את דאגות המבוגרים, ואני אדבר אליה , והיא תקשיב , ואני אגיד לה ,:אמא , אין לי כוח להיות מבוגרת , לא ידעתי שזה כל כך כבד . את לא סיפרת לי , רק שאלת אם עשיתי שעורים , והיית עצבנית , ואני לא ידעתי , שלהיות עצבני , פרושו להיות מבוגר. אחרי זה אשקע לתוך חומה של המחלה. הדימדומים ההזויים , אלה הדימדומים המתוקים שאינם שינה , יאטמו את הרעש ואת האיכפתיות , וישטפו אותי באדישות לכל מה שהשארתי בחוץ , לא פתור , ולא גמור. ידה הקרה של אמא תגע במצח הלוהט ,ואחר כך תקרב שפתים רכות , ואני לא אתעורר , כי אני לא חייבת שום דבר . אני לא רוצה מחלה גדולה וכואבת , אלא , סתם לא להרגיש טוב , ככה שמותר להשאר במיטה , כל היום , וגם מחר. ואז אוציא ספר שמן שלא היה לי מעולם זמן לגמור אותו , ואגיד :" אשכב לי ואקרא , ובכלל לא איכפת לי שבמשרד השארתי הכל הפוך , ולא מסתדרים בלעדי , שאני לא מבינה כבר מה קורה במדינה, כי אני לא אחראית , אמא שלי אחראית והיא תסדר לי את העולם." אהיה חבוקה ומאד נאהבת ,לא בשל היותי מוצלחת , אלא בשל היותי גולם ולא שווה כלום. אני לא גיבורה ומצטיינת כמו שהתכוונתי להיות , ועם המון שגיאות , אבל כאן , אני יפה חבוקה ונאהבת . יבואו מבקרים ויביאו לי ממתקים ,ואמא תלחש : "אל תפריעו לה , היא צריכה לנוח ", כי רק היא יודעת , שאני כל כך צריכה לנוח. אני כל כך רוצה לבוא אליה , כשהיא אשה צעירה , צעירה ממני , ולהגיד לה: "אמא , אני מרגישה לא טוב ".

אדזה

New member
שי

תודה שי.האימייל הזה גדול מן החיים.כמה חבל שכאשר היינו צעירים לא הבנו זאת.היום בדיעבד אני רואה דברים אחרת ואם היתה ניתנת לי ההזדמנות הייתי בוודאי נוהגת שונה מבעבר.זו דרכו של עולם להביט אחורה ולהתגעגע לדברים שכבר אי אפשר לשנות.מי יתן וצאצאינו ידעו להעריך את הדברים הטובים אותם אנו משתדלים להעניק להם כמיטב יכולתנו.

עדנה7

New member
משהו שונה בתכלית, שגעון של אהכה

מחבואים מספרים שפעם אחת, במקום כלשהו על פני האדמה, התאספו כל הרגשות והתכונות האנושיות של בני האדם. היה להם קצת משעמם, ולכן שיגעון הציע "בואו נשחק במחבואים!" הסקרנות הרימה גבה ומכיון שלא ידעה להתאפק שאלה: "מחבואים? איך משחקים את המשחק הזה"? השיגעות הסביר: אני אכסה את העיניים ואספור עד מיליון, אתם תתחבאו וכאשר אגמור לספור, אחפש אתכם." ההתלהבות רקדה עם האופוריה. השמחה קפצה כל כך גבוה שזה שכנע אפילו את הספק וגם את האדישות. אך לא כולם הסכימו להשתתף: האמת העדיפה שלא להסתתר, שהרי בסופו של דבר תמיד מוצאים אותה. הגאווה אמרה, שמדובר במשחק מטופש אך מה שכנראה הפריע לה באמת היה שהרעיון לא היה שלה. אחת...שתים...שלוש...החל לספור השיגעון. הראשונה שהסתתרה הייתה העצלנות - היא הסתתרה מתחת לאבן הראשונה שמצאה בדרכה. הקנאה הסתתרה מאחורי צל ההצלחה, אשר במאמצים אדירים מצאה מקום בצמרת העץ הכי גבוה. הנדיבות - כמעט ולא יכלה להסתתר כיוון שכל מקום נראה לה נפלא בשביל אחת מחברותיה, ולכן ויתרה עליו: "חור בגזע עץ? מושלם בשביל הצניעות! מאחורי כנפי פרפר? מושלם בשביל החושניות! וכך הלאה. בסוף מצאה מקום מתאים בקרן שמש קטנה. התשוקה הסתתרה בלוע הר געש, והאהבה בתוך שיח שושנים. 999,999.... מיליון! סיים השיגעון לספור והחל בחיפושים. ראשונה נמצאה העצלנות - רק שלושה צעדים משם. אח"כ מצא את הספק: יושב על הגדר ולא מצליח להחליט עדיין היכן להסתתר. אח"כ שמעו את התשוקה מרעידה הר געש. פתאום הופיעה הקנאה וכך נמצאה גם ההצלחה. רק האהבה לא הופיעה בשום מקום. השיגעון חיפש מתחת לכל אבן, מאחורי כל עץ, בפסגות הרים...וכשעמד להתייאש ראה שיח ורדים והחל לחפש בין ענפיו. פתאום נשמעה צעקת כאב: הקוצים פצעו את האהבה בעינה, השיגעון לא ידע מה לעשות, בכדי להתנצל: בכה, התחנן, ואפילו הבטיח להתלוות אליה לכל מקום. ומאז אותו יום - האהבה היא עיוורת, והשיגעון מלווה אותה.

אדזה

New member
עמליה

איחולי החלמה מהירה וטובה ומזל טוב לחתונת האחיין שלכם.שיהיה במזל לזוג הצעיר ורק בשמחות.

נעמה53

New member
שבוע טוב ופתיחת שנת

לימודים מעניינת. גם השנה נרשמתי לכמה קורסים: האזנה למוסיקה, ראשית הנצרות וכנראה גם כתיבה יוצרת. גם אחרים מתעניינים ודאי בנושאים אלה, ואשמח להחליף רשמים. נעמה 53

נורית44

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

חברות וחברים יקרים חסרתם לי בכמה ימים האחרונים לצערי לא הייתי בקו הבריאות הרגשתי לא טוב פיזית וגם נפשית חוזרת היום למסלול חיים רגיל ושיגרתי שאפשר לומר שהיה חסר לי מעט בימים האחרונים תודה לכל החברות שדאגו לשלומי ושמחה לדעת שיש מישהו שחושב עלי כשאני לא פה. בעיון רב קראתי וראיתי את כל מה שניכתב וצורף לפורום הניפלא לכולם תודה לא רוצה לכתוב שמות בכדי לא לפספף אף אחד מכם. חוזרת למסלול ובכייף המשיך לעשות מה שאוהבת לצרף לפורום מצגות ודברים אשר מוצאת לנכון להמליץ לכם. עמליה שולחת לך איחולי בריאות והחלמה מהירה היום שמחה במשפחה בני הצעיר חוגג יום הולדת 19 הערב יש לו הופעה בנגינה ושירה. אמש התכנסנו כל בני המשפחה הורי אחותי התאומה ומשפחתה וכמובן החבר והחברה של הילדים ויחד חגגנו לו את יום ההולדת היה ערב נעים ומהנה שיהיו לנו רק שמחות ובשורות טובות המשך ערב נעים ומהנה לכולם נורית

אדזה

New member
היי נורית

כף לשמוע שחזרת לאיתנך ואת שוב איתנו.איחולים ליום הולדתו ה-19 של הבן והצלחה בהופעה.כן ירבו.

למעלה