שבוע טוב

A Pig in a Cage

New member
שבוע טוב

כן כן, אני עוד פה, חי ובועט (במה כבר יש לי לבעוט?
). למי שלא מעודכן / לא זוכר הצטרפתי לשורות הביטחון השבוע, ולמרות שאני בסך הכל תוכניתן ג´ובניק ברמת גן זה עדיין קשה אז אל תזלזלו, ברור?!
אז ככה, קודם כל שמחתי מאוד לגלות שהחליפו אותי בהגשת התקציר היומי. המשיכו ככה, אתם עושים עבודה טובה מאוד (או שזה רק dansh, אני לא בטוח). הופתעתי לגלות שיש לנו כמה גולשים חדשים, ביניהם שניים שלא ראיתי מעודי, IC ו- Carpet Crawler. עוד יותר הופתעתי לגלות שהם מחליפיי הטריים. למה הופתעתי? כי הנחיתו עלינו מנהלים חדשים משום מקום. אז סבבה, הם אוהבים סיינפלד. גם אני מאוד אוהב. גם את/ה. גם יאב קאסם מאוד אוהב. הרבה אוהבים. אבל אם הרבה אוהבים, לא צריך לתת את התפקיד הנחשק (?) למי שיש לו ותק, או בכלל מכיר את הפורום, חבריו וההווי התרבותי? ואם לא שמתי לב, והמהנלים הם גולשים ותיקים עם שמות חדשים, אני מתנצל מראש. אני פשוט חושב שזאת החלטה שגוייה מאוד, ולפי מה שראיתי היו פה אנשים שרצו לנהל, אנשים שלדעתי יותר מתאימים (ושוב, מנהלים, אני לא מתיימר להכיר אתכם בכלל. אני מבצע את כל השיפוט שלי לפי היכרותי עם הגולשים הותיקים והדעה לפיה יש לתת לחבר פורום קיים לנהל. שום דבר אישי). אבל ככה זה עם הנהלת הפורומים, כפי שאנחנו רואים כל פעם מחדש. שיעשו מה שבא להם. זה האתר שלהם, לא? *ציניות, אנשים* קיצור, תעשו חיים כולכם, יחידי הסגולה שזוכים לשבת בבית כל יום ב19:40 מול הטלויזיה, ותהנו כל הדרך. אני אהיה פה בסופי שבוע, אם זה בכלל מזיז למישהו... שבוע טוב

dbzb

New member
השבוע מתחיל ביום שישי? ../images/Emo55.gif

אני מניח שהוא מסתיים ביום שבת וכל מה שקורה בימי א-ה זה חלק מסיוט ארוך
מה כבר התחלת בג´וב? אין טירונות אפילו של שבוע?

A Pig in a Cage

New member
הכוונה היתה

כמובן לשבוע שחלף ולשבוע הקרוב, כי לא יהיה לי זמן לכתוב ביום ראשון. הטירונות היא 02 (חודש), אבל לא עכשיו אלא רק בסוף הקורס (קד"צ), כלומר ביולי... וזה ממש לא סיוט ארוך, זה דווקא סבבה

למעלה