שבוע טוב =)

gal692004

New member
שבוע טוב =)

לפני כמה זמן השארתי פה הודעה לגבי שמלה לנשף סיום רציתי לספר שמצאתי סופסוף שמלה... היא מדהימה!!! מצאתי אותה ב"אופנת פריז" באלנבי בת"א ואני חייבת לציין ששם בחנות הזאת קיבלתי יחס מדהים!!! הגעתי לחנות הזאת אחרי בערך 3 חנויות שנכנסתי אליהן והדבר הראשון ששמעתי היה "אין כאן שמלות למידה שלך" אבל באמת כשהגעתי לשם הביאו לי שמלה בדיוק בשבילי... זו שמלת סטרפלס שחורה עם כיווצים באזור החזה והבד הוא בד עם נצנצים עדינים כאלה... את המחיר אני לא יכולה להגיד כי הייתה לי איתו "עיסקה" שאני חוזרת לשם עם עוד 2 חברות =) חחחחח אבל באמת... אם מישהי בסביבות המידה 46-50 ככה אני ממליצה בחום לחפש בחנות הזאת! והשמלה בהחלט תשמש אותי לאירוע משפחתי שאמור להתרחש בקרוב עכשיו מה שנשאר לי זה לחכות עוד חודש מינוס יום ועוד דבר לפני שאני שוכחת... אני מחפשת חזיות במידה 85-90C בערך במחירים סבירים של עד 200 ש"ח לחזיה ואני מחפשת גם מקום שמוכרים בו מחטב/ חגורת בטן כי למרות שהשמלה מטשטשת אבל עדיין להרגשה שלי.. איפה אני יכולה למצוא את שני הדברים? תודה מראש גל

יאני1

New member
יש חנות באלנבי!

אלנבי פינת בלפור (באיזור שוק הכרמל) יש חנות קטנה, נראית מעאפנה...אבל היא לא! יש מוכרות מתוקות מגוון מידות היסטרי (טריומף, פמינה וכאלה) קניתי סט כחלחל מתוק של פמינה ב300..200 לחזייה ו100 לחוטיני מומלץ ביותר! מעיין

DREAM111

New member
אם את מגיעה לראשון אז יש את

דוריתי בקניון הזהב. בקומה מעל יש את לייס שגם להם יש. בעיר עצמה יש חנות קטנה וישנה שיש לה מחטבים מוצלחים במיוחד. אם ראשון מתאימה אשמח לתת כתובות מדוייקות.

למעלה