שבוע טוב

A Pig in a Cage

New member
שבוע טוב

אז השבוע לא התחיל הכי טוב שבעולם
אבל אני לפחות (ואולי גם אתם) כבר רגיל לזה. נחמה אחת יכולה להימצא כאן: גם אם יהיו עוד 20 פיגועים היום ויבטלו את הפרק, אז זה לא כזה נורא כי בכל מקרה יש היום לקט (זה נשמע סרקסטי, אני יודע, אבל מה לעשות - ככה אני)
והנה סקירה של מה שמצפה לנו השבוע:
יום א´: הלקט חלק א´ - פרק 100
יום ב´: הלקט חלק ב´ - פרק 101
יום ג´: The Beard - פרק 102
יום ד´: The Kiss Hello - פרק 103
יום ה´: The Doorman - פרק 104
ובנימה טיפה אחרת: כבר עשרה ימים חלפו מאז ש V.W (אני מצטער, בשבילי תמיד תישאר פולסווגן) פרש מהנהלת הפורום. למרות שלדעתי הוא צודק בטיעונו ואכן היה עליו לפרוש, אנחנו עדיין זקוקים למנהל לפורום. עקב כך אני מציע את עצמי לתפקיד. דיברתי כבר עם כמה אנשים פה והם עזרו לי להגיע להחלטה הזאת, למרות שעדיין יש לי כמה הסתייגויות. כמובן, אם למישהו יש התנגדות נחרצת והוא / היא מעדיפים לנהל את הפורום בעצמם אין לי שום בעיה אם זה ונראה מי הכי מתאים. חשוב לציין שעדיין לא יצרתי שום קשר עם הנהלת הפורומים, ובכלל אי אפשר לדעת אם הם יתנו לי לנהל את הפורום, אני פשוט רוצה לדעת אם יש לי את תמיכת חברי הפורום, שזה הרי מה שחשוב באמת תודה ושבוע טוב

Optimus_Prime

New member
אני תומך

יפה אתה בהחלט מתאים. ו V W זה ראשי תיבות של באסיסט ג´אז.

A Pig in a Cage

New member
תיקון

בטיפשותי הרבה שכחתי לגמרי שהשבוע חנוכה, אז קודם כל חג שמח וכשר (?!) לכולנו. כמובן שעקב החג עלולים להיות שינויים בלוח השידורים החל מהיום ששכחתי לבדוק לגביהם, אז מי שיש לו זמן מוזמן לבדוק ולעדכן אותנו, ומקסימום אני אברר בערב

ויש לי היום יומולדת

בעיקרון היום זה תאריך עברי, אבל אני תמיד עושה בעברי כי אז זה יוצא נר ראשון של חנוכה

למעלה