שבוע טוב.

איך אני שונא את הבילבולי שכל האלו..

בס"ד מי אמר לך שזה בגלל שהם שיחקו בשבת? ממתי אנו יודעים חשבונות של מעלה? כשאמרו שוורסאי קרס כי רקדו מעורב כבר נתנו גדולי הרבנים את דעתם ואמרו שאין לדעת למה ולהשליך תוצאה בגלל המעשה אין זה נכון ואחראי ומה לנו ולחשבונות של מעלה... אז מי אתם כל אלו שאומרים שק"ש הפסידו בגלל שהם שיחקו בשבת? אתם אלוהים? כי אם כן אני חוזר בי מהכל! אנחנו כל הזמן מדברים על תשובה... על רצונות טובים... אנסוקבוצה לשחק בשבת, הם עשו הכל כדי שזה לא יקרה אבל זה קרה והם שיחקו בשבת, תראי לי עוד קבוצה בארץ שכל השחקנים והסגל מגיעים למשחק ברגל כדי לא לחלל שבת... תראי לי שחקנים שהולכים 15 ק"מ מיישוב סמוך כדי להגיע למשחק ללא חילול שבת... תראי לי קבוצה שמכבה את המוזיקה ומשתדלת לשמור על השבת כמה שאפשר... אני לא מאמין שתמצאי כזאת... המסר הובהר לפי דעתי...

קיפיק

New member
...את זה כמו שאמרת רק אחד קובע

ויודע... והאחד הזה הוא לא אני ולא אתה... אז לכל אחד מאיתנו מותתר לטעון מה שהוא רוצה בעניין... לא אמרתי שלא עשו מאמץ, ותאמין לי שאני מכירה יפה מאוד את הקבוצה הזאת כדי לדעת את זה...אבל זה לא העניין... (וכבר ראינו בכמה משחקים שעברו בשבתות עם איזה תוצאות ק"ש יצאה..) ומה הקשר לתשובה ורצונות טובים
ויש לי כבוד לקבוצה הזאת...והרבה. המסר הובהר לדעתי...

טוב אז מהיום כש...

בס"ד אבל זו טענה חסרת כל בסיס. זה כמו שאני אגיד שקרית שמונה חטפה קטיושות כל שנותיה בגלל שכל תושביה חוטאים... הרי שזהו טענה חסרת כל בסיס כיוון שאין אני יכול לדעת חשבונותיו של הבורא, כמו שאת אין לך מושג מדוע ק"ש לא עלו לליגת העל וזו טעות להשליך זאת על זה שהם שיחקו בשבת... גם מכבי חיפה שיחקו בשבת ולמרות זאת הם האלופים...

קיפיק

New member
עזוב, דיון מיותר וחסר תשובות...../images/Emo4.gif

אני לא יכולה לקבוע כלום בעניין... אולי אתה צודק, ואולי אני צודקת...מה שבטוח, זה מה שה' החליט.

מוצארט

New member
חכמה גדולה

כל דבר שקורה זה בגלל - שה' החליט. כמו שליאור אמר, אנחנו מאוד רחוקים מלהבין את מעשיו של הבורא.

קיפיק

New member
בגלל זה הכותרת היתה שזה דיון מיותר!

וגם תוכן הדברים לא סתרו במאומה את דבריו של ליאור...

זה לא רק זה...

מה עם נצרת-עילית והפועל חיפה? הם לא שיחקו בשבת? אבל זה לא מדויק שהם כיבו את המוזיקה, אחרי כל גול של קריית שמונה הם שמו מוזיקה!

איילת כ

New member
אני אומרת לכם

הפועל רעננה משביתה שמחות... שנה שעברה ירושלים, השנה כפר סבא וק"ש, הורדנו את רמת גן ליגה... איזה רעים אנחנו...

מיטלוש8

New member
מזכיר לי...

שלפני 3 שנים מכבי ת"א בכדורסל שיחקו בפיינל פור בחצי גמר בשבת וניצחו... ואח"כ גם לקחו את הגביע... אז באמת אי אפשר לדעת...

למעלה