שבוע טוב , חודש טוב ,והרבה ב"הצלחה!
ק קיפיק New member 23/5/04 #11 שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo141.gifובהצלחה....../images/Emo20.gif
מ מחורפנת שכמוני New member 23/5/04 #22 ../images/Emo4.gif סיאמית... אני לא אוהבת שאומרים את זה ואפילו לא בצחוק.. זה כמו שתגידי שאילן רמון נפטר כי זה היה בשבת.. ושאולמי ורסאי קרסו כי רקדו מעורב... זה כבר חשבונות שמים ואסור לנו להתעסק בזה! -אוהבתותך..-
../images/Emo4.gif סיאמית... אני לא אוהבת שאומרים את זה ואפילו לא בצחוק.. זה כמו שתגידי שאילן רמון נפטר כי זה היה בשבת.. ושאולמי ורסאי קרסו כי רקדו מעורב... זה כבר חשבונות שמים ואסור לנו להתעסק בזה! -אוהבתותך..-
ב בימבה בובי ופונפון New member 23/5/04 #33 צודקת סיאמית!!!! וגמאני אוהבת'תותך. בעיקרון אמרתי את זה בצחוק..אבל טוב שהערת לי..
T tamarhp New member 23/5/04 #18 הרגע חברה שלי הודיעה לי שהמנהל אמר שגם אם יש שביהת הכיתה שלנו צריכה לבוא :'( ואני עוד אמורה להיות מחר בחופש כי ביום שני יש לי בגרות במחשבים!!! אבל בגלל שאנחנו רק 5 בנות במגמה - שאר הכיתה לומדת, ואנחנו לא רוצות להפסיד תנ"ך ומתמטיקה, אז נבוא לחצי יום...
הרגע חברה שלי הודיעה לי שהמנהל אמר שגם אם יש שביהת הכיתה שלנו צריכה לבוא :'( ואני עוד אמורה להיות מחר בחופש כי ביום שני יש לי בגרות במחשבים!!! אבל בגלל שאנחנו רק 5 בנות במגמה - שאר הכיתה לומדת, ואנחנו לא רוצות להפסיד תנ"ך ומתמטיקה, אז נבוא לחצי יום...
כ כבשה פלורסנטית New member 23/5/04 #21 הרב התקשר לאחת הבנות??? ../images/Emo2.gif וד"א, יש לך טעות בחתימה. כתוב "וגאלי"...
א איילת כ New member 23/5/04 #53 זה משנה עם את כותבת את המילה עם ניקוד או בלי ניקוד. עם זה בלי ניקוד אז לפעמים יש צורך להוסיף ו' או י'.
זה משנה עם את כותבת את המילה עם ניקוד או בלי ניקוד. עם זה בלי ניקוד אז לפעמים יש צורך להוסיף ו' או י'.