שבוע טוב!!!

שבוע טוב!!!

אני מבקשת להבין כמה דברים אם לא אכפת לכם: למה, אבל למה ומדוע צריך להפוך את כל הבית בראש השנה ובפסח? הא??? מה רע בשבועות או פורים??? באיזה ספר זה כתוב שצריך לנקות את כל הבית בשני החגים האלה??? אני רוצה להבין!!!
שבת הרי נועדה למנוחה לא? חחחחחח זו הייתה כזו! היום התחיל עם הנץ החמה ו - הברקת כלי הכסף גררררר אחר כך מעבר מהיר לווילונות מבלי לפסוח חס וכרפס על שום ווזה צינצנת או אגרטל
גרררררר אחר כך הארונות אממממ ברור שכתוב באיזה ספר ( איזה ספר זה???) שצריך לסדרם גרררר משם המפיות אמממממ ברור איך אפשר שלא לכבסן לגהצן טפו ולהניחן על השולחנות רגעעעעעעע, לא לפני שכל האבק הוסר בקפדנות יתרה
משם אפשר לעבור ל: סירים (כמובן צריך כבר להתחיל ולנסות ולתהות ולתכנן) אחר כך אפשר לעבור ל: הלוווווווווווו מי כתב את הספר הזה / איפה זה כתוב שאת כל זה צריך לעשות בראש השנה??? ובכן, אחרי יום של שבתון חחחחחחח ארוך ומייגע אני עפה לי לערסלי לנוח, אל דאגה גם הוא קיבל שטיפה ופוליש
שיהיה לכם שבוע טוב רק טוב!!!

יקירתי../images/Emo66.gif

אני סתם חשבתי לי, כאילו רק חשבתי לי, סתם באמת סתם, שלא תכעסי עליי חס וחלילה......... חשבתי, היות ואת אוהב, סתם באמת סתם, היות ואת אוהבת לנקות כל כך, מה דעתך............ לנקות אח"כ גם אצלי?????? סתם באמת סתם, מה את מאמינה, סתם בצחוק, רק כך תהיתי, חשבתי לי.... באהבה ממני, יקירתי.

אמממממממ צ'ו צ'ו צ'ו

מצקצקת בלשוני
סייחיינו תגיד לי מאיפה אבל מאיפה הרעיון הזה שאני אוהבת לנקות הא?????????? גררררר נה נייי נהההה ננההה נה!!! רק טוב!!!

מצקצקת בלשוני../images/Emo3.gif

המצוקצקת בלשונה היקרה. תגידו, מאפה אתם דוחפים לי את כל העברית הזו. זו הפעם השניה שכבודה משתמשת בפועל הזה, וזה רק את. הלכתי למילון ומצאתי תרגום, מין תנועה עם הלשון, וקליק בחלל הפה, אבל אני לא כל כך יודע אזה תחושות הוא יוצר הפועל הזה. אבל אהבתי. שיהיה לך יום אחלא אחלא. באהבה ממני.

חחחחחחח סייח!!!

כל פולנייה כשרה עם ספר ושושלת יוחסין רצינית מצקצקת בלשונה
והפעולה הזו היא אממממ איך להגיד הנאה שמיימית בייחוד כשיושבים על הענף המיוחד ולוגמים מיץ צוף מיוחד
ומרכלים על הבת / בן של השכן חחחחח נה נייי נההההה נההה נה! רק טוב!!!

ניקו 45

New member
ואני......./images/Emo23.gif

ניקיתי וצחצחתי את הבית רק ל.... לכבוד אהובתי .... וזה לא כתוב בספר ....

יודע ש...

New member
גחלוליתי

את נהדרת צחקתי ולא הפסקתי ראיתי אותך בעיני רוחי עפה לך ומקטרת בזמן הניקיון חבל שלא נתת סימן היינו באים לעזור
או לפחות לצחוק או לטעום משהו טעים. בשביל מה יש חברים?

חן (*_*)

New member
אהה..אז זו הסיבה שהיית עסוקה בשבת..

ואני, נחתי לי כל השבת, וקפצתי לבקר את אימי. כתוב באיזה מקום שאני חייבת לקרצף את הבית לחג? ואם כן, אז מ'כפת לי,
חוץ מזה, אני נוסעת לטברייה לחג נה ננה נה נה נננננננננננננה

למעלה