גחלילית זוהרת
New member
שבוע טוב!!!
אני מבקשת להבין כמה דברים אם לא אכפת לכם: למה, אבל למה ומדוע צריך להפוך את כל הבית בראש השנה ובפסח? הא??? מה רע בשבועות או פורים??? באיזה ספר זה כתוב שצריך לנקות את כל הבית בשני החגים האלה??? אני רוצה להבין!!!
שבת הרי נועדה למנוחה לא? חחחחחח זו הייתה כזו! היום התחיל עם הנץ החמה ו - הברקת כלי הכסף גררררר אחר כך מעבר מהיר לווילונות מבלי לפסוח חס וכרפס על שום ווזה צינצנת או אגרטל
גרררררר אחר כך הארונות אממממ ברור שכתוב באיזה ספר ( איזה ספר זה???) שצריך לסדרם גרררר משם המפיות אמממממ ברור איך אפשר שלא לכבסן לגהצן טפו ולהניחן על השולחנות רגעעעעעעע, לא לפני שכל האבק הוסר בקפדנות יתרה
משם אפשר לעבור ל: סירים (כמובן צריך כבר להתחיל ולנסות ולתהות ולתכנן) אחר כך אפשר לעבור ל: הלוווווווווווו מי כתב את הספר הזה / איפה זה כתוב שאת כל זה צריך לעשות בראש השנה??? ובכן, אחרי יום של שבתון חחחחחחח ארוך ומייגע אני עפה לי לערסלי לנוח, אל דאגה גם הוא קיבל שטיפה ופוליש
שיהיה לכם שבוע טוב רק טוב!!!
אני מבקשת להבין כמה דברים אם לא אכפת לכם: למה, אבל למה ומדוע צריך להפוך את כל הבית בראש השנה ובפסח? הא??? מה רע בשבועות או פורים??? באיזה ספר זה כתוב שצריך לנקות את כל הבית בשני החגים האלה??? אני רוצה להבין!!!