שבוע טוב!!!!!!!!!!!!

מוזר

New member
קודם תגידי מה,

לכל הרוחות זה אמור להיות בעברית? חג הגז??.

מוזר

New member
בכל מקרה

גברת המשיח, שבוע טוב יהיה שבוע טוב אם תגרום לו להיות שבוע טוב. מרת משיח, שיהיה לך שבוע טוב
נשמע מוכר?

ה מ ש י ח

New member
אתה יודע.. כשמספרים כבשים ומורידים

מהן את הצמר בין אם זה לשם הצמר עצמו ובין אם זה סתם להקל על הכבשים לקראת הקיץ.. הפעולה עצמה נקראת גזיזה ויש עונה כזו בקרב בעלי משק-צאן וכל מי שעובד עם כבשים שנקראת עונת הגז או חג הגז.. מספיק ברור?... שבוע טוב גם לך, אגב

מוזר

New member
אז, דער יוםטוב פון שערען,

או אפשערען משהו כזה, ואני לא יודע, מאיפה אמור להיות לי שמץ של מושג על דברים ששייכים לאיכרים של המאה האחרון? זה אחרי שקוטפים שקיות החלב מהעצים ושולחים אותם למכולת או אחרי? וחצי תודה על איחוליך החצי-לבביים, אגב.

מוזר

New member
מה כל כל כך קשה להבין? ../images/Emo3.gif

כריש קטן דיגי דיגי...
ומה זה אמור להיות?

ה מ ש י ח

New member
החתימה הזו אצלי כבר חודש וחצי ורק

עכשיו נזכרת לשאול???? חוצמזה, באותה המטבע- מה כל כך קשה להבין? למה אתה סתם מחפש סיבות להתנצח איתי על שטויות? אני לא רוצה לשחק איתך יותר אם זו הדרך שלך להתכתב איתי. הייתי חורצת לך לשון בחזרה, אבל אני יותר למעלה מזה. תשנה גישה ואולי אני שוב אדבר איתך. זהו. אני את שלי אמרתי. ערב טוב שיהיה לך.

מוזר

New member
נועם, תגיד לה...

ובקשר לחוצפה, סתם להזכיר אותך שאני מבוגר ממך בכמעט עשר שנים...

ה מ ש י ח

New member
מה הקשר?

רגע, אתה לא לוקח את מה שאני אומרת ברצינות רק כי אני עוד מעט בת 18?? זה לא אומר שלך מותר לדבר אלי בצורה מסויימת ולי אסור להגיב באותו טון רק בגלל שאני צעירה ממך. זה שאתה יותר מבוגר לא אומר שאתה יותר בוגר אלא שאתה יותר זקן. שתהיה בריא..

מוזר

New member
וואלה, ידעתי שזה יביא תגובה

נכון, מה שאני יותר בוגר ממך לא קשור להבדלי גיל, ומותר לך להגיב באיזה טון שאת רוצה.. אבל המושג של חוצפה נראה לי שכן קשור איך שהוא לגיל.. ושתהיי בריא..

ה מ ש י ח

New member
../images/Emo11.gif

לדעתי חוצפה לא קשורה לגיל. למה אתה חושב שכן? ובכלל, מה נחשב חוצפה לדעתך?

מוזר

New member
חוצפה זה מעשה שדורש

עזות מעבר למקובל, אצלינו משתמשים בזה בעיקר להתנהגות בלתי הולמת לאדם מבוגר או מכובד. מה נחשב חוצפה לדעתך? ועדיין לא הבנתי את החתימה...

למעלה