שבוע טוב

Harrington

Well-known member
מנהל
לרגל יום האשה, מי האשה שמתאים לה התואר?אשת השנה?
צפה בקובץ המצורף 124651
לכולן מתאים התואר.
סטרוק - פועלת רבות למען הציבור, עומדת מול מכונת רעל משומנת ושורדת בלי שזה ישפיע על פועלה.
היועמ"ש - עושה מה שבראש שלה (ואם נהיה מנומסים, מה שהיא מוצאת לנכון) בלי לשים על הטוענים נגדה (ויש שיוסיפו: על חוקי המדינה :)).
מבין מהתגובות שבצד ימין למטה זו הגב' אלבג הצעירה - על אף שלא בחרה להיות גיבורה ונהייתה כזאת בעל כורחה, משנהייתה כזאת בוודאי שזכאית לתואר.
הגב' אדלסון - על פועלה למען מדינת ישראל לצד בעלה ואחריו לאורך עשרות שנים.

משתפרת1

Well-known member
לכולן מתאים התואר.
סטרוק - פועלת רבות למען הציבור, עומדת מול מכונת רעל משומנת ושורדת בלי שזה ישפיע על פועלה.
היועמ"ש - עושה מה שבראש שלה (ואם נהיה מנומסים, מה שהיא מוצאת לנכון) בלי לשים על הטוענים נגדה (ויש שיוסיפו: על חוקי המדינה :)).
מבין מהתגובות שבצד ימין למטה זו הגב' אלבג הצעירה - על אף שלא בחרה להיות גיבורה ונהייתה כזאת בעל כורחה, משנהייתה כזאת בוודאי שזכאית לתואר.
הגב' אדלסון - על פועלה למען מדינת ישראל לצד בעלה ואחריו לאורך עשרות שנים.
סטרוק היא מרעילה בעצמה.

Harrington

Well-known member
מנהל
סטרוק היא מרעילה בעצמה.
לא יודע מה זה אומר. את מי היא אמורה להרעיל וכו'. יודע שבעבודתה היא עושה עבודת קודש ומעבר לתפקידה, מסייעת רבות לרבים. זאת כאמור, מעבר לתפקידיה הרשמיים, אותם היא עושה היטב לדעת כל הבקיאים בתחום.

מכיר כמובן שמחנה הרל"ב משליך את מכונת הרעל על הצד שכנגד. פחות מכיר שזה באמת נכון, על אף שאין ספק שיש חיצי רעל גם מימין לעתים.

משתפרת1

Well-known member
לא יודע מה זה אומר. את מי היא אמורה להרעיל וכו'. יודע שבעבודתה היא עושה עבודת קודש ומעבר לתפקידה, מסייעת רבות לרבים. זאת כאמור, מעבר לתפקידיה הרשמיים, אותם היא עושה היטב לדעת כל הבקיאים בתחום.

מכיר כמובן שמחנה הרל"ב משליך את מכונת הרעל על הצד שכנגד. פחות מכיר שזה באמת נכון, על אף שאין ספק שיש חיצי רעל גם מימין לעתים.
שזה בדיוק מה שאתה עושה, כמו מרעילים אחרים

Harrington

Well-known member
מנהל
שזה בדיוק מה שאתה עושה, כמו מרעילים אחרים
בהחלט יתכן. גם כאן, אני לא יודע בדיוק מה זה אומר. מתקשה לעתים להבין סיסמאות כשהן נזרקות לחלל האוויר ללא פירוט, הסבר, דוגמאות וכדו'. הבעיה אצלי כמובן, במקרים כאלו כמו גם כאן :). אבל אם אני מושווה לגב' סטרוק ולפועלה, אני בהחלט מקבל את דברייך, גם אם באו בתצורת סיסמה בלבד, כמחמאה שאני מברך עליה.

תודה לך ונראה שמיצינו (פשוט כי כאשר לא נכתב הרבה, ממילא אין דיון).
שבוע ולילה טוב.

למעלה