למי תעניקו את הזר? ומדוע?
מ מקסים 45 Well-known member 19/6/21 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: למי תעניקו את הזר? ומדוע? צפה בקובץ המצורף 25495 לחץ כדי להרחיב... שבוע מעולה. הייתי מעניק את הזר לבשלנית שלי
נכתב ע"י שמלת תחרה1: למי תעניקו את הזר? ומדוע? צפה בקובץ המצורף 25495 לחץ כדי להרחיב... שבוע מעולה. הייתי מעניק את הזר לבשלנית שלי
חורזת באהבה Well-known member מנהל 19/6/21 #4 נכתב ע"י מקסים 45: שבוע מעולה. הייתי מעניק את הזר לבשלנית שלי לחץ כדי להרחיב... שבוע טוב, את הזר אתן לבן הטבח שלי.
נכתב ע"י מקסים 45: שבוע מעולה. הייתי מעניק את הזר לבשלנית שלי לחץ כדי להרחיב... שבוע טוב, את הזר אתן לבן הטבח שלי.
ש שחר 676 Well-known member 19/6/21 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: למי תעניקו את הזר? ומדוע? צפה בקובץ המצורף 25495 לחץ כדי להרחיב... אני הייתי מעניק את הזר לעצמי וזאת כהגנה מפני עין הרע שפתחו עלי "הגויים לעתיד משבט השמאלנים" חחחחח חמסה עלינו , חמסה עלינו טפו טפו טפו
נכתב ע"י שמלת תחרה1: למי תעניקו את הזר? ומדוע? צפה בקובץ המצורף 25495 לחץ כדי להרחיב... אני הייתי מעניק את הזר לעצמי וזאת כהגנה מפני עין הרע שפתחו עלי "הגויים לעתיד משבט השמאלנים" חחחחח חמסה עלינו , חמסה עלינו טפו טפו טפו
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 20/6/21 #6 נכתב ע"י שמלת תחרה1: למי תעניקו את הזר? ומדוע? צפה בקובץ המצורף 25495 לחץ כדי להרחיב... הייתי "מעניק" את הזר הזה לדרקולה זה כבר ישרוף לו את הת_ת.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: למי תעניקו את הזר? ומדוע? צפה בקובץ המצורף 25495 לחץ כדי להרחיב... הייתי "מעניק" את הזר הזה לדרקולה זה כבר ישרוף לו את הת_ת.
שמלת תחרה1 Well-known member 20/6/21 #7 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: הייתי "מעניק" את הזר הזה לדרקולה זה כבר ישרוף לו את הת_ת. לחץ כדי להרחיב... חיחיחיחיחי
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: הייתי "מעניק" את הזר הזה לדרקולה זה כבר ישרוף לו את הת_ת. לחץ כדי להרחיב... חיחיחיחיחי
ריקי זו אני Well-known member 19/6/21 #3 ברור שלבעלי היקר... מה יעשה בזר הזה? חחחח יניח על השיש במטבח שלנו...