שבוע טוב!

מעתיקה לכאן את תגובתי מהפורום השכן (את שאר דעותיי בנושא אפשר לראות בפורום המדובר):

המקרים שמתוארים שם מתארים מקרים ספציפיים ואישיים בסקס, לא מייצגים גברים, ולהסיק מהם לגבי גברים זה מסוכן ואפילו מעליב (אני אשכרה נעלבת בשם גברים בכלל והפרטנר שלי בפרט). שיחליפו את השם ל"תקיפות מיניות" או משהו, כי לקרוא לזה "גברים בסקס" זה פשוט עוול משווע.

שלא לדבר על זה שחלק מהן עושות הר מעכבר.
אוי, אוי, אוי - הוא רוצה שהיא תעשה לו ביד.
אוי, אוי, אוי - הוא רוצה סקס בכל יום.
באמת, אילו חלאות...
רבאק, אלה דברים נורמליים לגמרי אצל מי שעושה סקס כייפי ובריא.

ebi83

New member
שיש גבול גם לתופעה הזו...

הסיפורים אני מניח אמיתיים ומשקפים את התחושה והחוויה של המספרות השונות (וכן, מדובר במספרות שונות).

אבל

מדובר בקבוצת המשך של "אחת מאחת" שאיתה הסכמתי ואני חושב שלמרות שהשיח בפוסטים שלה היה לוחמני מדי הציגה תופעה קיימת ויותר מדי נפוצה.
הבעיה היא שכאן מדובר בהמשך האשמה של כל המין הגברי ועוד דרך הפעולה הכי אינטימית. אז מקבל את העובדה שיש חראות בעולם, מקבל שיש הרבה לאן להשתפר בגישה לנשים, אבל לא מקבל שבמקום הכי אינטימי צריך להכניס את ההחפצה הזו.
לא טוב לך, תצעקי\תרביצי\תפגעי במי שעושה לך רע. אל תשמיצי מגדר שלם רק לאור החוויה האינטימית הפגומה שלך.

דידי 9

New member
מה זה להשתפר בגישה לנשים, תגיד?

התחושה שלי אומרת-שזה הפוך.

אז אוקיי-יש מגזרים וקהילות ששם באמת צריכים להתערב בקטע הזה, ולנסות לשנות.
אבל באופן כללי, בגדול, הרוב- כבר מאוד רחוק מזה! איפה אתם חיים?
אני רואה שנשים מאיימות על גברים היום ברמות אחרות......
מבחינת קריירה, מבחינת חשיבה אפילו-עסקית וחכמת חיים......מכל כך הרבה בחינות.
נכון שגברים לא מודים בזה כי קשה להם. אבל בתחושות שלהם לדעתי הם כבר יודעים.

וככל שהמסכנות *הלא מוצדקת* של הנשים מרימה ראש- היא לוקחת רוורס דווקא את הנשים הבאמת חלשות בחברה....

דידי 9

New member
וזה סותר את המשפט האחר שלך:

תצעקי\תרביצי\תפגעי במי שעושה לך רע. אל תשמיצי מגדר שלם רק לאור החוויה האינטימית הפגומה שלך.

*מדברת בגדול. אל תיתן דוגמאות של קבוצות בתוך החברה*

ebi83

New member
אני אסביר

אני עושה הבחנה בין משהו אינטימי והתגובה הרגעית בו לבין משהו שקורה במקומות פומביים.

אם הגעת למצב אינטימי עם מישהו ואת מרגישה שהוא פוגע בך- אז תדאגי שזה ייפסק בכל האמצעים שלרשותך. זו מהות והקשר המשפט שאני כתבתי.

החלק הראשון נוגע לעובדה שכן, לצערנו כל אישה היום עוברת הטרדה מינית ברמה כלשהי.
מהערות סקסיסטיות, הערות על המראה שלה עם קונוטציה מינית או הפליה עקב היותה אישה.
משיחות שיצא לי לעשות עם כל מיני נשים שקשורות אליי- כולן חוו משהו בסגנון. הן אולי לא התייחסו לזה באותו רגע או בכלל אבל האקט הפוגעני התקיים. זה לא תקין ואני מקבל ומברך על קבוצה שמטרתה לתת לנשים את האפשרות לדבר על זה, להוציא את זה מהמערכת ואולי לעזור לנשים אחרות שיחוו משהו דומה.

יש לי בעיה כשלוקחים את זה כמה צעדים קדימה.

דידי 9

New member
מסכימה איתך לגמרי..

אני לקחתי את זה למקום אחר:)

המקום של הטרדות מיניות-בהחלט קיים, ומזעזע......
זה כולל גם את ההערות הסקסיסטיות. אני לא חושבת שזו הפליה על רקע היותה אישה.....הפליה ביחס למה?
חוץ מזה, בגלל זה יצא חוק שמחמיר בעניין.....

אני באמת מעדיפה לראות בקטע הזה כל מקרה לגופו...
זה מאוד שביר, ויש בנות שבגלל שהן מתנהלות ממקום שמחפש "להתנגח" בגברים-נתפסות לקטנות.
גם זה לא לגיטימי בעיני......

זאת לא רק חוויה אינטימית פגומה - אני חושדת שמדובר כאן ברתיעה או אנטי ואפילו תיעוב כלפי סקס באופן כללי וגברים בפרט.

shayCn

New member
בטח פגועת אונס פתחה את הדף הזה

שימי לב איך כל הסיפורים חוזרים על אותו מאפיין בעלילה:הבחור מנסה בכוח,האישה הודפת אותו,בסוף תמיד הסיטואציה מסתיימת בצורה לא נעימה.
צריך רק לשנות את הכותרת של הדף.

Elle992

New member
אתה צודק, כנראה שבעלות הדף הן נשים

לפי לפחות מה שיצא לי להבין.

ועדיין, זה לא ישנה את זה שכל המקרים שעולים שם ובדף "אחת מתוך אחת"
אלה מעשים שצריך למגר ולצטמצם.

dori78

New member
איזו כותרת היית נותן?

שים לב שהסיטואציה לא נעימה רק לבחורה.
רוב הבחורים שמתוארים שם לא מבינים בכלל מה הבעיה.
חבל לי שדף שהכותרת שלו היא "גברים בסקס" מפרסם רק סיפורים כאלו.
אני מניחה שהקטע הוא לשתף חוויות פחות מוצלחות, אבל הכותרת בעייתית.

dori78

New member
אבל

יש אבל, כי רוב הנשים שם לא חשבו שהן נכנסות למיטה עם בהמות.
רובן היו בטוחות שמדובר בפרינס צ'ארמינג עד שהוא עשה את מה שהן מספרות...

פשוט ראו יותר מידי פורנו

ולכן אימצו את הסקס האקטיבי והפראי והמסעיר עם פורקן אדיר ולא שמים לב שלא מעט לא נוח להם עם זה.

למעלה