שבוע טוב!

dori78

New member
יכול להיות.

מצד שני, בעידן בו כל ילדה מתבגרת יכולה להכנס לעמוד הזה ולהיחשף לתכנים האלה, בליווי הכותרת הבעייתית, היא יכולה לקבל את הרושם שכל הגברים מתנהגים ככה בסקס ומבחינתה - היא תהיה צודקת, שכן אין לה ניסיון אישי להסתמך עליו. במקרה כזה - אם היא בת 14, מותר לה להיות ילדותית כי היא עדיין ילדה...

דורי יקרה

רוב רובם של כולם חשופים לתכנים ומה לא וזה משפיע על חלק מאנשים.
בנות 14 ממש לא תמימות בכלל בימינו,לשקר להורים להחליף למיני לפני המסיבה לשתות אלכוהול ולתאם גרסאות ולומר שאימא ממש תמימה ומאמינה לי ,אז הן יודעות כשנוסעים לחניון חשוך או לחוף הים יש חיבוקי ומיזמוזי וכו
היא יודעת שגברים רוצים סקס ואולי רובם מניאקים ואם היא חושקת בילד מהשכבה אז היא תפרר ותעשה הכל .

ולכן החינוך חינוך כמה שפחות חיכוכים יותר הכונה ומשנה זהירות יועילו יותר ויותר

mri10

New member
למה צריך להגיע למיטה

כדי לזהות גברים כה מגעילים. איפה האינטואיציה המפורסמת של הבנות??

השתבשה.

בדורינו יש להן שיבוש מערכות.

נובע מחינוך שקבלו. סביבה בה גדלו.

לא כמו פעם בה הבת הייתה מתלווה לאמא שלה ולומדת ממנה רגישות מה היא שעל ידה הייתה מפתחת את הראייה הפנימית שבה.

dori78

New member
הערה חשובה

*הערה שאולי לא ברורה למי שמתנגד עקרונית לסטוצים*

גם בסטוץ, אין שום סיבה להכאיב או לגרום עגמת נפש לצד השני.
זה שהתכנסנו למטרת אורגזמה משותפת ושאנחנו לא מכירים את הנקודות הרגישות
או ההעדפות של הצד השני, לא אומר שצריך להיות בהמות.

mri10

New member
תגובתי הייתה המשך ישיר

לתהייה, איך לא מזהים גברים מגעילים?? לא הייתה שום כוונה לתת לגטימיות.

צודקת דורי

הבעיה עם סטוצים כשלא מכירים בכלל את תשוקותיו וביצועיו וגמירותיו של הצד השני ואז יוצא מצב שלא רואים בעיניים מתוך חרמנות ויצר הפורקן משתלט ואז קורה אי הבנות וצד אחד לוחץ יותר מידי ויכול להכאיב וכו

ולכן גם בסטוצים לדבר על זה לפני כדי שלהנות יחדיו מהסטוץ כמה שיותר ללא כאב או פגיעה

dori78

New member
כי

הרבה אנשים (גברים ונשים כאחד) מסירים את המסכות רק כשמגיעים למטרה.
כשהמטרה היא סקס, יש גברים שיעטו מסכה של אדם חביב ורגיש, שתזרק לפח ברגע שהבחורה עירומה במיטה.
בדיוק כמו שיש אנשים שמשנים את פניהם יום אחרי החתונה - גברים שמתגלים כאלימים, נשים שמתגלות כביצ'יות חמדניות.

דידי 9

New member
באמת שלא כדי לפתוח ויכוח..משהו ענייני. אפשר?

איך ולמה אפשר להאשים גבר-על דבר שאת בוחרת לעשות אותו?

קראתי שם גם על איזו מטומטמת, שאחרי כל מה שקרה לה איתו בסקס-היא רצתה לשמר את היחסים האלו!

איך יתכן-שהגבר אשם?

באמת אני רוצה הסבר..איך על פי חשיבה כזו-הגבר אשם?

dori78

New member
במקרה הזה אני מסכימה במידה מסויימת.

אני לא יודעת לאיזה מהמקרים את מתכוונת.

נשאלת השאלה איפה עובר הגבול, עד מתי מותר להגיד "אה... בעצם לא בא לי. תתלבש".
לדעתי - בכל רגע נתון. יש בחורות שזה נראה להן לא מנומס, לא פייר, "לחרמן" ככה את הבחור ואז ללכת.

כמו כן, יש לא מעט בחורות שמפחדות להשאר לבד.
מפחדות שלא יהיה מי שיעזור להן לעשות דברים בבית, מפחדות שלא יהיה מי שיחבק אותן בלילה, מפחדות שלא ימצאו חתן.
הפחד מביא אותן לחזור לבני זוג שמתנהגים אליהן כמו לזבל, להסכים לדברים שהן לא באמת מעוניינות בהם.
אני מניחה שזה עניין של חינוך, וזה אחד הדברים שהפמיניזם שאת כל כך שונאת מבקש לעשות:
להבהיר לאותן בחורות - שיש להן אופציה. שזה לא סוף העולם להיות לבד, אם האופציה היא גבר מתעלל או סתם חסר רגישות.

דידי 9

New member
אז יש גברים כאלה, זה לא חדש..אבל כמו שכתבת-

הבעיה האמיתית זו הבחורה. אולי זה חלק מהשיעור שלה...
החולשות שלה, התסביכים שלה.......הבעיה אצלה. זה שיש כאלה גברים כולם יודעים!
אי אפשר לדבר על אותם גברים כחלק ממגדר. זו האשמה מאוד חמורה.
כי יש נשים שבשטניות והניצול שלהן את הגברים-לא נופלות מזה.....אז מה? הם יאשימו את כל הנשים?
ואם הייתה התמקדות בגברים האלה-אז כולם היו מסכימים איתך, ראית פה את התגובות....גם של גברים.

עכשיו אני אגיד לך עוד משהו קטן-
נכון, מה שציינת לגבי הבחורות באמת יתכן...וזה עצוב.
וכמו שהן צריכות עזרה-גם אותם גברים אומללים -צריכים עזרה......גם הם דפוקים בתכלס...

והמשפט האחרון שכתבת-נכון מאוד.......אבל לא מספיק להבהיר את זה.......לצערינו.

יש שם גם את ההיא שמתלוננת

שחבר שלה אמר "בעקרון אני רוצה סקס כל יום".
למה זה הופך אותו לחלאה?
הוא אשם שהיא תאנה מיובשת ששונאת סקס?
ואם להיות פחות בוטה - היא לא אוהבת סקס, הוא כן, אין ביניהם התאמה מינית - אז שלום ולא להתראות, זה הכל.
אישית אני חושבת שפעם ביום זה המינימום

ivgy1980

New member
לא מאמין שיש גברים כ"כ דבילים וחסרי רגישות

כלומר, לא רוצה להאמין. פשוט גועל!

צלשלספק

New member
ניחוח עז של שנאת גברים משם, עקב היותם גברים.

מעניין אם כל הסיפורים האלו "אותנטיים" או שזה אותה יד ערטילאית שמתחזקת את עמוד הביבים הזה מנדבת אותם מהגיגי דמיונה.
קשה לי להאמין שיוסף המספר(ת) עבר את כל הסיפורים על בשרו, סליחה על בשרה.

ואם כל הסיפורים האלו שלה (קשה לי להאמין), אז היא סתם שרלילה שונאת גברים השופכת שמן למדורה - עבור קהל יעד של נשים מתוסכלות, ממורמרות וחסרות סקס שבוודאי קוראות שם. לא חסרים בלוגים ואתרים פמינסטיים שקורצים לנשים שאוהבות להרגיש פגועות ומסכנות.
מקווה בשביל חברה שלך שהיא לא שונאת גברים כמו בעלי הפלטפורמה הזו, ואם לבעל העמוד היה אומץ, היה מזדהה בשמו הפרטי על שלל סיפוריו ומוכיח אמינותם.

כנראה שאין.

dori78

New member
רגע,

אתה חושב שכל הסיפורים נכתבו ע"י אותה בחורה?
אני בספק.

אין לי מושג מי אחראי על העמוד הזה.
אם הבנתי נכון, מרבית הסיפורים נשלחים אליהם בפרטי ומפורסמים ע"י מנהלות העמוד ולא ע"י הבחורה ששלחה את הסיפור, כדי שלא יקרה שבחור מסויים יזהה את עצמו שם ויתנקם בבחורה. אני כן יכולה להעיד ממקור ראשון, כבחורה שיצאה לכמה וכמה (וכמה וכמה) דייטים בחייה, שיש הרבה חלאות שם בחוץ. לא צריך להגיע לסקס בשביל זה, כפי שכתבתי בתגובה שלי לביזי במעלה השרשור.
בגדול - מה שאתה כגבר לא יכול להבין, ושי הודה לפני שבוע וקצת שהוא נתקל בו בפעם הראשונה - האווירה הכללית היא כזאת, שבה הרבה בחורות מרגישות מחוייבות להכנע לכל מיני מוסכמות כדי לא לפגוע חלילה בגברים: אם זה גחמות של הדייטים (או אפילו בני זוג קבועים) שלהן, כדי לא להשאר לבד ואם זה לא למחוק מהפייסבוק מישהו שמציק לך, כי "זה לא מנומס". כאילו שלהציק למישהי שלא מעוניינת זה כן מנומס.

ובחורה שיוצאת כנגד השטות הזאת, שאומרת בקול רם "אני לא מעוניינת לעשות את זה" - מקוטלגת אוטומטית כ"ביצ'ית" או, חלילה, פמיניסטית. זוכר את הפרק ברמזור, שבו חפר סובל התנהגויות הזויות מאיזו בחורה ("שירי סרטים", שירה קצנלנבוגן), רק כי היא היחידה שמסכימה לעשות משהו מיני עלום? אז זה בדיוק מה שעוברות הרבה בחורות, רק כדי לא להפסיד את ההוא ש"מסכים" (באמת תודה
) להשאר איתן.

צלשלספק

New member
את משכנעת את עצמך?

לא חושב שהקיום של העמוד הזה תורם למשהו חיובי בכלליות, אבל מי שתמעניין בו כנראה יודע מה לחפש...

וכשרוצים מוצאים.

למעלה