שבוע טוב

רוזהלי

New member
מלאכית

yamkachol

New member
שלום מלאכית, משתתף בצערך,

ברוכה את בהצטרפותך אלינו. תרגישי חופשיה לשתף בהתאם להרגשתך. התאלמנתי לפני כשש שנים, ונשארתי עם חמישה ילדים (הצעירים היו בני 8 שנים, בת 10, בת 12 ובת 14 שנים). תודה על השיתוף. כל הכבוד על ההתמודדות.

תודה

אכן לא פשוט להשאר עם ילדים קטנים. במיוחד לגבר. מצדיעה לך על ההתמודדות.

כן חברי וחברותי כשהייתי קטנה וזה היה מזמן

היה לנו שיר "חברים וחברות מי רוצה לקבל מכות?" אז זהו שאלף אחד לא רוצה וכשזה קורה השמים "נופלים" לנו על הראש. וזה משקל כבד, שאיתו מתמודדים מתעקשים להשאיר את הראש על פני המים הסוערים . ישנם ימים שגורמים לי לחשוב שזהו אני כבר לא יכולה יותר ואז ניצוץ קטן מבליח ואני נרגעת ויוצאת מהיאוש הנורא הזה. וממשיכה . מלאכית ברוכה הבאה בצל קורתינו וקבלי חיבוק גדול. אני חצי שנה לאחר מות בעלי האהוב יש לנו 3 ילדים בגילאים 35,30 ו 26 . הבן הוא האמצעי נשוי וישלו שני ילדים כמובן מקסימים. ואני מאחלת לכולם המון בריאות ושמחה. המקום הזה הרים אותי מהיאוש השחור שבו שהיתי בתחילת דרכי כאלמנה פה קיבלתי ליטופים ,הטפות לחיים וכאן למדתי שמותר גם לצחוק . תודה לכם חברי וחברותי היקרים .

yamkachol

New member
../images/Emo140.gif בשנים הראשונות, ../images/Emo24.gif

בהן הייתי זקוק יותר, לתמיכה, חברי הפורום בהחלט תמכו, הציעו, וגם שבחו בהתאם. תגובות שמאוד חממו את ליבי ונתנו לי כוח להתמודדויות הבאות. המון תודה על העזרה הרבה.

היום אתה תומך נפלא

ואתה יודע איך לכתוב לכותבים חדשים שנכנסים ושואלים איך ממשיכים אחרי שקרה מה שקרה אוהבת את הדרך בה אתה מסביר את הדרך שלך להתמודד מאד מעריכה את העזרה שלך , שתדע שיש לנו בפורום הרבה קוראיחם ומתעודדים מהקריאה אז הם כותבים קראתי אתכם , והנה אני כאן גם כי אני אלמן/אלמנה

פשו שי ת

New member
תמיכה

אני נכנסתי לפורום לאחר שנה + של אלמנות וכאן קיבלו אותי בחמימות בהבנה ותמיכה אין סופית הכרתי את החברים/חברות במפגשים וגם שומרת על קשר כל כך הרבה קיבלתי כאן ב''ה שמחה שנכנסתי היום פחות מגיבה אבל קוראת הדבר היחיד שיכולה להגיד ת ו ד ה לכולם שתמכו ועודדו בשעת עצב ובשעת שמחה תמיד הבינו ולא שפטו כאן ידעתי יבינו אותי מה שלא תמיד קרה במשפחה המורחבת או אצל החברים מודה לכולכם על הכלללללללללללל אוהבת אתכם ואשמח אם יהיה בקרוב מפגש מתגעגעת לפגוש אתכם
חגית

למעלה