שבוע טוב ומבורך
שגבהתגעגעתי לאדם שלך על המסך אני מודה שהמפגשים שהייתי בעבר היו מלאים בשיחה ובצחוקים מלא באנרגיה טובה ואחר כך הכתיבה הפכה לשמחה יותר,כי יודעים למי אנחנו עונים הקשר הוא יותר אישי ובנינו זה סיבה טובה בשבילי לראות את כולם וגם לצאת מהבית לראות חברים שיודעים ומכירים אותנו מהכתיבה ומודה שאת כולם למדתי להכיר מהכתיבה , חוץ מציון שהכרתי במפגש והוא איש מקסים שלא כותב הרבה וככה גיליתי הרבה אנשים שרק קוראים אותנו , ולאכותבים , שזה בסדר גמור ומוכר לי מפורמים אחרים והיה לי קטע באשפוז האחרון של אחי נגשתי לחברה שישבו במסדרון לשאול שאלה ואחת הבנות אמרה מבלבלים אותי כל ההגדרות אמרתי לה בואי אעשה לך סדר והסברתי ואז האחרת אמרה כן אני קוראת בפורום סרטן לא לבד אבל לא כותבת , והזכירה את מנהלת הפורום שהיא אשה מקסימה קוראים לה ציפור הלילה ויש שם נסיכה אחת אני חושבת שהיא רופאה או משהו כזה שמסבירה נהדר אמרתי , היא לא רופאה, את מכירה אותה , ואני חייכתי, כן אומרת לה בוקר טוב כל בוקר ומבלי שהצלחתי לעצור אותה היא הביעה דברי שבח , ואני הסמקתי , זו אני ואני חולה לשעבר לא רופאה וככה למדתי שהכתיבה בפורום מגיעה להרבה אנשים שאני לא מכירה או יודעת ושמחתי לפגוש אשה שהקלתי על חייה רק בעצם הכתיבה שלי בפורום