שבוע טוב

שבוע טוב

יום ראשון ומבין העננים השמש זורחת .. מאחלת לכולנו שבוע קסום מלא אנרגיה ונעימות .

kampf

New member
היי לכולם ושבוע טוב.....לא לשכוח היום ..צ'ט|כ

מזמן לא כתבתי בניק הזה (kampf) בכל מקרה משתתף בצערם של כל אלו שהצטרפו..... . וכמובן מזל טוב לכל אלו שחגגו משהו...... מנסים לארגן מפגש ליום חמישי הקרוב. נא להתפקד .....זה חשוב לנו לדעת מי וכמה מגיעים. שיהיה לנו אחלה שבוע..... מחבק אתכם שגב (למי שעדיין לא מכיר)

שבוע טוב ומבורך

שגבהתגעגעתי לאדם שלך על המסך אני מודה שהמפגשים שהייתי בעבר היו מלאים בשיחה ובצחוקים מלא באנרגיה טובה ואחר כך הכתיבה הפכה לשמחה יותר,כי יודעים למי אנחנו עונים הקשר הוא יותר אישי ובנינו זה סיבה טובה בשבילי לראות את כולם וגם לצאת מהבית לראות חברים שיודעים ומכירים אותנו מהכתיבה ומודה שאת כולם למדתי להכיר מהכתיבה , חוץ מציון שהכרתי במפגש והוא איש מקסים שלא כותב הרבה וככה גיליתי הרבה אנשים שרק קוראים אותנו , ולאכותבים , שזה בסדר גמור ומוכר לי מפורמים אחרים והיה לי קטע באשפוז האחרון של אחי נגשתי לחברה שישבו במסדרון לשאול שאלה ואחת הבנות אמרה מבלבלים אותי כל ההגדרות אמרתי לה בואי אעשה לך סדר והסברתי ואז האחרת אמרה כן אני קוראת בפורום סרטן לא לבד אבל לא כותבת , והזכירה את מנהלת הפורום שהיא אשה מקסימה קוראים לה ציפור הלילה ויש שם נסיכה אחת אני חושבת שהיא רופאה או משהו כזה שמסבירה נהדר אמרתי , היא לא רופאה, את מכירה אותה , ואני חייכתי, כן אומרת לה בוקר טוב כל בוקר ומבלי שהצלחתי לעצור אותה היא הביעה דברי שבח , ואני הסמקתי , זו אני ואני חולה לשעבר לא רופאה וככה למדתי שהכתיבה בפורום מגיעה להרבה אנשים שאני לא מכירה או יודעת ושמחתי לפגוש אשה שהקלתי על חייה רק בעצם הכתיבה שלי בפורום

לצערי מצטרפת לפורום עקב פטירתו של בעלי.השבוע.

היום קמנו מה"שבעה" מקווה למצוא בפורום זה חברים שיוכלו לתת לי תמיכה נפשית.

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif משתתף בצערך.

לבטח תשמעי עוד משאר החברים והחברות (אם נכנסת ואם לא, לצ'ט) שלא תדעי עוד צער. חגי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אשד היקרה מה שאומר לא יביא נחמה .הימים הקרובים הם סיוט , אבל עם הזמן לומדים לחיות מחדש ,אחרת ,ואני יכולה להבטיח לך שיש חיים לאחר התאלמנות ובצל הכאב והגעגוע לומדים להנות מהיש ... ובנתיים הגעת אל ביתנו החם וכאן יבינו אותך ואת שאת עוברת ..שתפי ונסיע לך ככל שנוכל .
שולחת לך חיבוק כח

פשו שי ת

New member
אשד יקרה

את מוזמנת לשתף ולהשתתף כאן בפורום
איתך בהמשך הדרך חגית

תודה . עיניי דומעות למקרא דבריכם. וליבי הומה

מכאב. אמשיך לקרוא את דבריכם ואנסה ללמוד מתוכם איך מתמודדים.

אני כבר מרגישה שאני פטפטנית וסליחה על כך.

אולי לבכות בבקר זה כמו לקחת כדור לריפוד הקיבה , ואחר כך קצת יותר לשאת את המשך היום?!?

פשו שי ת

New member
יקירתי

את בסדר גמור זה נורמלי מה שעובר עלייך מותר לבכות ורצוי ולא לשמור בבטן כאן מותר לך לכתוב הכל אל תחששי .... אנחנו מבינים ומשתתפים איתך . את רק בתחילת הדרך... ולא קלה הדרך החדשה... לאט לאט תלמדי לחיות את החיים שאחרי....ויש חיים אחרים אשמח לשוחח איתך במסרים שולחת לך חיבוק של אהבה
חגית

קחי את הזמן שלך

אם את מרגישה צורך לבכות תבכי , עברת אובדן לא קל, ורק קמת מהשבעה וצריכה ללמוד לחיות בלעדיו למרות שאת עוד חשה אותו ואת מרגישה אותו קרוב ואני מפה שולחת לך חיבוק ענק ומשתתפת בצערך ובכאב ואת תראי שעם הזמן הלב נרגע לאט לאט וצעד אחרי צעד להתקדם בחיים תרגישי פה בבית כולם פה עברו את מה שאת עוברת ומאד יבינו אותך ויתמכו בך עד שתעמדי היטב על רגלים שלך

למעלה