הממ
חם
שרדתי בלי מזגן בבית
איזה חצי יום הייתי במקומות ציבוריים (מסעדה, אוטובוס, רחוב...
) אז גם כשהייתי במזגן, זה לא היה מזגן מבוזבז. D:
הלכתי עם חברים למסעדה לקראת ה"פרידה" שלנו ויציאה לדרכים נפרדות שכאלה, אבל תכלס זה היה בעיקר כדי להיפרד מהילה שפשוט טסה מחרתיים לארה"ב לשנה. :| בכל אופן היה כיף. שתיתי בטעות שלוש כוסות גזוז וכמעט התאבדתי עד סוף הארוחה. אבל הקינוח היה כ"כ טעים שהייתי חייבת לסיים אותו!
(עם קצת עזרה של החברים כמובן.) אנחנו כאלה לא יצירתיים, כולנו הזמנו את אותו קינוח. P:
אבא סידר לי את כל הבלגן של החוטים של המחשב והטלויזיה והכל. הייתה לי שם אנדרלמוסיה חולנית שהרסה לי את החיים בצורה קיצונית, אז עכשיו זה מסודר וגם יותר אסתטי, וגם לא מפריע לכל מיני דברים. הבעיה היחידה שיש לי מנורה אחת שהחוט שלה לא מגיע עד לאמבטיות החדשות (לבנות מכוערות שהחליפו אחת סגולה יפה :{ ), אז צריך להזיז את המנורה לצד השני של המדף וזה אומר לסדר שם עוד כמה דברים...
נו טוב. P: הוא גם סידר לי בהזדמנות זו בעיה שהייתה לי עם הווינדוז ועם האופיס ועכשיו החיים יפים יותר. והוא התקין את מצלמת האינטרנט החדשה (כדי לדבר עם הילה בסקייפ).
לא סיימתי את השיעורים בפינית לפני שיצאתי ויש לי שיעור מחר, ויש עוד חלק של השיעורים שאני אעשה מחר לפני השיעור אז אני צריכה לסיים את החלק הזה לפני שאני הולכת לישון. ובקושי ישנתי בלילה האחרון אז תיכננתי לישון יותר מוקדם, אבל אני איטית אז אני כבר לא אשן מוקדם... צעד ראשון טוב יהיה, נגיד, לא להיות בפורום אלא לעבוד. :X
פשוט נפרדתי לפני בערך שעה מאחת החברות הכי טובות שלי, לשנה. היא טסה מחרתיים. עוד נדבר לפני, אבל לא ניפגש לפני הטיסה.