שבוע טוב!

טרהלהלה

הילה התחברה היום בצהריים בשדה"ת כשהיא חיכתה לטיסת ההמשך שלה, אי שם בארה"ב. היא ממש אהבה את המחברת! D:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
אכלתי חביתה בארוחת הערב. :X
כבר איזה שלושה ימים שאיכשהו אני נושכת את הלחי שלי מאחורה כזה, והיום זה פשוט קורה כל דקה וחצי פחות או יותר ואמג דיייייייייייייי נמאס לי כל כךךךךךךךךך X_________________________X

../images/Emo210.gif

היה לי ממש קשה להירדם אתמול. :{ הייתי קצת בחרדת חרקים, כלומר הייתי בטוחה שיש עליי חרקים כל הזמן וגירודים ועיקצוצים וכאלה... וגם יש סיכוי שהייתה לי עקיצה בפנים, או שסתם מסטולה וקצת מתה הייתי בטוחה שיש לי עקיצה אז גירדתי כל הזמן.
(אבל היו עקיצות אחרות
ולפני שהלכתי לישון באמת התעופפו סביבי חרקים!) לא יודעת, פשוט חוסר נוחות כללי ונרדמתי אחרי 5 כשהלכתי לישון ב2 ומשהו נראה לי.
כל היום מכינים דברים טעימים בבית
אמא הכינה כעכ ואז יויו ואבא הכין עכשיו עוגת שיש. אחחח, כמה שומן!

Brombit

New member
../images/Emo31.gif דייייייייייייייייי עם הקנאה הזאת ../images/Emo115.gif

לפצעים שלי לוקח הרבה יותר מדי זמן להגליד... _._._._._ ׂ ׂ ׂ ׂ [מאירועי הפרק הקודם] SMSתי לאקס-בוס והתשובה היתה טיפה תוקפנית אז בכיתי, והחלטתי להמשיך את הטיפול למחרת למחרת החלטתי קצת מאוחר ואמרתי שדאי לדחות למחר והיום התקשרתי. הוא הפנה אותי לאחר. האחר אמר שיברר ויחזור אלי. הוא אמר את זה ב-2 וקצת ועוד לא חזר אלי. ומחר כבר סופשבוע... מקוה שמישהו יזכור ביום ראשון, כי אחרת אני אצטרך להתקשר שוב, וזה לוקח ממני המון אנרגיה

למעלה