שבוע טוב!

אנלא הולכת לאופיסדיפו השנה,

סתם לחנות ביבנה שאפשר לקנות שם גם ספרי לימוד, העצלנות.
אשכרה כמו ילדה מסכנה כתבתי לעצמי בהמשך הרשימת ספרים "יומן. מדבקות ליומן. עטים מנצנצים!!!11"

אני לגמרי קונה יומן חמוד גם השנה

כבר יצא לי להסתכל ואני מתלבטת בין בובספוג, נסיכות דיסני ופו הדוב&חברים. הקטע עם פו הדוב, שבכיתה י"א היה לי יומן פו הדוב וחבל לי שוב למרות שהם שונים לגמרי. יש גם מיקי מאוס נחמד אבל הוא לא צבעוני מספיק. כמעט הייתי בטוחה שאני רוצה את הבובספוג אבל באותו מקום באותו רגע לא היה בובספוג עם סליל, והשנה התרגלתי ליומן עם סליל וגם נראה לי שיהיה לי יותר נוח עם כזה. נראה לי שאני אקנה לי כזה באמת. :0 ~בירבורים חסרי פשר~

../images/Emo6.gif אני קניתי בסוף

אחד ורוד-בייבי כזה עם פרחים קטנים ולבבות. הייתי חייבת ורוד-התיק הלוקיטי מנומר שלי והקלמר הלוקיטי [שאין בארץ חהחה!!!1] שלי ורודים, אז חייבת שגם זה יהיה ורוד. }: ולא אהבתי את היומן של בובספוג משום מה. }: והמיקי מאוס קודר מידי חחח. לי לא נורא עם סליל כי הוא תמיד מתעקם לי בתיק איכשהוא.

larisa125

New member
בחנות שלי יש יומן בובספוג עם סליל../images/Emo3.gif

**פרסומת סמויה** ויש גם קלמרים חמודים כאלה בצורת נמר
אבל הם ילדותיים מדיי
**מתארת לעצמי איזה כיף זה להחזיק קלמר פלאפי באמצע השיעור וללטף אותו**

קלמר-נמר? גדול D:

אני לא צריכה קלמר השנה
יש לי עדיין את שלי אם אצטרך, וסביר שפשוט אסתובב עם כמה עטים בתיק או משהו כזה. אין כזה דבר "ילדותי מדי"!
~ברקים ורעמים~

soft Bean

New member
XDDD

אני אף פעם לא מציירת ביומן בשיעורים כיכיכי אחרת אני לא אדע כלום |חננה| והשבוע קניתי בגרמניה קלמר 100מם של ויקטוריה פרנסס זה אדירררררררר D:::::::

אפשר לצייר ביומן לא בשיעורים סתם כדי שיהיה

יפה וכיף להסתכל עליו... :X קלמר של ויקטוריהההההההה? איזה שווה!!! תמונה! *_*

soft Bean

New member
תזכירי לי מחר זה בבית של אמא אבל זה באמת

שוווווההההההההההההההההההההההה

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif איך שמחתי לחזור לעשות את הקניות הללו ../images/Emo9.gif

מעניין.

אמא שלי דיברה עכשיו בטלפון עם ילד בן שנתיים במשך כמה דקות טובות. מעניין, מעניין מאוד...

המ

הלכתי היום עם עוד כמה אנשים להיפרד מהילה שוב, לאיזה חצי שעה לפני שהיא יצאה לשדה"ת.
היה די קשה להיפרד ממנה, מן הסתם. (למרות שכבר נפרדתי ממנה שלשום פעם אחת...
) היא אמורה להיות עכשיו כבר בטיסה. פשוט... אוף.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלישי.../images/Emo217.gif

איך זה שהחזרתי אתמול מיליארד ספרים במצב מעולה לחנות וכל הזיכוי שקיבלתי עליהם זה 170 שח?
וכל הספרים שקניתי, כולל מחברות ועטים וכלמיני כזה עלו 1000 שח. |: רק המילון אוקספורד החדש שקניתי עלה כמו הזיכוי. והספרים לבגרות מהזה יקרים!
שבוע הבא הולכת לראות את "זוהי סדום" כנראה. 3:

למעלה