שבוע טוב

miritale

New member
תודה תודה...

גם אני התנתקתי מהמחשב בסופשבוע, אבל לא, לא נחתי לרגע, לא מרבה לנוח...
היו הרבה השלמות פערים, בילויים,מוזיקה,צחוקים והמון מצב רוח טוב.

בא לבד2

New member
שבוע וערב טוב לכם אנשים..

אז כפי ששמתם לב מאז שיצאתי לחתונה ביום חמישי לא כתבתי פה יותר. קרה לנו איזה משהו לא טוב אתמול בבוקר.ולא אפרט פה מה.הייתי ער מאתמול בבוקר עד היום בצהריים רצוף.ועברתי מסע יסורים לא קל.לא מזמן התעוררתי מהשינה.עדייו מאד תשוש,עייף,כואב,והראש שלי לא במקום במיוחד. אפילו לצחוק לא בא לי. אז אני עושה את דרכי עכשיו בחזרה לתה"ש למשמרת לילה. ואכנס לכאן יותר מאוחר. שיהיה לכם המשך ערב טוב בינתיים.

ש חף

New member
מותק,אנחנו איתך

בסוף יהיה בסדר,אתה תראה ואני איתך תמיד אתה יודע את זה

היית חסר !

וחבל שזה לא בגלל אירועיםמשמחים אני לא יודעת מה קרה אבל אני בטוחה שיהיה טוב !!! מקווה שתלך למקומות יותר שמחים מתה"ש

בא לבד2

New member
תודה רבה שמנה..

גם אני מקווה להיות במקומות אחרים כמה שיותר מהר ולא פה בתה"ש.. אני יושב פה עכשיו במחלקה אורטופדית עם הלפטופ. הכל שקט ממש רוח רפאים.מדי פעם צעקות של מאושפזים שפשוט כואב להם. והאחיות רצות מחדר לחדר.וחייב לציין שהן עושות עבודה פשוט מופלאה,ובכזאת מסירות,ונאמנות. יוצא החוצה מדי פעם לעשן סיגריה,ולהביא קפה מארומה למטה. המזגנים עובדים בשיא הקור.ושוב צעקות מחדרים סמוכים. מקום בהחלט לא נעים.אבל אין מה לעשות אלה החיים לצערנו. כל הדברים הכי לא מתוכננים קורים לנו.לטוב,ולרע.כשחלקכם יתחיל את היום אני אלך הביתה לישון. ושוב לחזור לפה.נהייתי רעב מכל הדיבורים מכל התיאורים שלי. נרד למטה לאכול משהו.

בא לבד2

New member
ברוכה הבאה מירית..

הגעת לאחלה מקום ואחלה של אנשים. אני הבאלגניסט הראשי בגדול.אבל לא עכשיו. מוזמנת להשאר.

miritale

New member
באלגניסט

אחלה מקום ואחלה אנשים זה ברור, רואים ומרגישים. באלגניסט זה טוב, מצפה לראות בפעולה, אבל כמובן שהדברים יסתדרו, מקווה שיסתדרו לך במהרה ושהחיוכים והמצב רוח ישובו...

miritale

New member
עכשיו חזרתי

כפי שכתבתי באחת ההודעות אני לא מרבה לנוח, להרדם מדי פעם... מקווה שהכל בסדר איתך ועם מי שאתה משגיח עליו, אני פה אם תרצה...

miritale

New member
שבוע מעולה ושמח וטוב ו....

ועוד ועוד ועוד מלא דברים טובים

למעלה