שבוע טוב

miritale

New member
שבוע טוב

לפני יומים נכנסתי לפורום ככה עקבתי אחרי השרשורים,חייבת לומר שרובם היו משעשעים ומצחיקים, גם אני שייכת לשורת הרווקים והרווקות של ימינו (החל מלפני שבועים) אפשר להצטרף...?

שבוע מעולה/tapuzforum/images/emo9.gif

כמעט ולא ההייתי כל השבת איפה בא לבד ?מה הוא לא מתגעגע אלי כמו שאני מתגעגעת אליו?:)

yaniv6479

New member
בהחלט הייתה שבת אחלה

יש כאלו שמתגעגעים יותר ויש כאלו שפחות

ש חף

New member
גמני במתגעגעים

אבל התבכיינתי על זה מספיק היום אז אני שותקת

miritale

New member
כיף להתגעגע...

אבל כן,יותר כיף שמתגעגעים אליך...
למה שתיקה? בעד לדבר והרבה...

ש חף

New member
אל תדאגי מותק

אנ לא סותמת ת'פה בדרך כלל תמיד יש לי מה להגיד עד שמשתיקים אותי :) כיף להתגעגע,אין ספק עד שנמאס...

miritale

New member
מעולה

גם אני מאלה שלא סותמים את הפה,אוהבת להביע (בטוב טעם כמובן...)
אבל אף פעם לא נמאס שמתגעגעם אליך...

ש חף

New member
תקראי טוב

גם בין השורות :) כתבתי שזה כיף להתגעגע,עד שזה נמאס וברור שלא נמאס שמתגעגעים אליך מניחה שגם מתגעגעים אלי יש פה יותר מדי געגע בהודעה הזאת עזבי אותך כיף לא כיף מוותרת עליו ומעדיפה בלי כרגע...

miritale

New member
כן אה...

נכון,יותר מדי געגע יכול להמאס... מדי פעם לוותר על געגוע מותר ואולי אפילו כדאי, רק כדי "להתגעגע" לתחושה...

yaniv6479

New member
נו ברור..

קצת אלכוהול, או אייס קפה
והרבה מצב רוח.. אז בואי, ספרי קצת על עצמך, מאין באת ולאן הולכת

miritale

New member
מצב רוח

עולה על הכל! אלכוהול ואייס קפה, למה לבחור? אוהבת את שניהם... בבוקר לפני העבודה הבחירה די ברורה, אי'יס קפה (למרות שהכי בעד הפוך...) וכמובן בערב אלכוהול בלי להתקמצן...
כשאגלה לאן אני הולכת אגלה לך,אני עוד מגששת...אבל מה שברור לכיוון טוב...

yaniv6479

New member
תראי.. תשמעי..

לגבי האייס - תצטרכי לעמוד בתור. הפוך זה כבר בעבודה, בכוס ענקית לכל היום.. אם צריכה GPS כדי לברר לאן הולכת - תודיעי. אנחנו, הגברים, פשוט הולכים, בלי לשאול בדרך

miritale

New member
לא שואלת אף אחד

לא צריכה לשאול ולא צריכה GPS, סומכת על האינסטינקטים שלי הם ההכוונה ה GPS הכי טובים... אתם הגברים רק טוענים שהם לא שואלים בדרך...ואלה שלא שואלים רק טוענים שלא צריכים ואז לרוב גם טועים...
בעד הפוך בכוס ענקית לכל היום,למרות שאז הוא מתקרר... בעד כמה הפוכים בינוניים חמימים כמו שצריך לאורך כל היום....
...

miritale

New member
תודה פלפל

חולה על חריף, למה יותר מדי?? בלי כאב ראש בכלל!

ש חף

New member
שבוע טוף אנשים

ברוכה הבאה גברת מירית... גם אני התנתקתי קצת השבת,מהפורום ובכלל מהמסך הייתי צריכה נטו מנוחה. בתור הדוברת של בא לבד אני צופה גיחה שלו לפה בזמן הקרוב ויותר אני לא מוכנה למסור פרטים

למעלה