לפני יומים נכנסתי לפורום ככה עקבתי אחרי השרשורים,חייבת לומר שרובם היו משעשעים ומצחיקים, גם אני שייכת לשורת הרווקים והרווקות של ימינו (החל מלפני שבועים) אפשר להצטרף...?
גם בין השורות כתבתי שזה כיף להתגעגע,עד שזה נמאס וברור שלא נמאס שמתגעגעים אליך מניחה שגם מתגעגעים אלי יש פה יותר מדי געגע בהודעה הזאת עזבי אותך כיף לא כיף מוותרת עליו ומעדיפה בלי כרגע...
עולה על הכל! אלכוהול ואייס קפה, למה לבחור? אוהבת את שניהם... בבוקר לפני העבודה הבחירה די ברורה, אי'יס קפה (למרות שהכי בעד הפוך...) וכמובן בערב אלכוהול בלי להתקמצן...
כשאגלה לאן אני הולכת אגלה לך,אני עוד מגששת...אבל מה שברור לכיוון טוב...
לגבי האייס - תצטרכי לעמוד בתור. הפוך זה כבר בעבודה, בכוס ענקית לכל היום.. אם צריכה GPS כדי לברר לאן הולכת - תודיעי. אנחנו, הגברים, פשוט הולכים, בלי לשאול בדרך
לא צריכה לשאול ולא צריכה GPS, סומכת על האינסטינקטים שלי הם ההכוונה ה GPS הכי טובים... אתם הגברים רק טוענים שהם לא שואלים בדרך...ואלה שלא שואלים רק טוענים שלא צריכים ואז לרוב גם טועים...
בעד הפוך בכוס ענקית לכל היום,למרות שאז הוא מתקרר... בעד כמה הפוכים בינוניים חמימים כמו שצריך לאורך כל היום....
ברוכה הבאה גברת מירית... גם אני התנתקתי קצת השבת,מהפורום ובכלל מהמסך הייתי צריכה נטו מנוחה. בתור הדוברת של בא לבד אני צופה גיחה שלו לפה בזמן הקרוב ויותר אני לא מוכנה למסור פרטים