שבוע טוב

שבוע טוב

הבטיחו שבוע גשום והשמש מתחבא מאחורי העננים ולי יש מכונה מלאה כביסה רטובה החורף הזה שבצתות יפיפיות מלאות בשמש ואור ואז מתחיל יום ראשון אפרורי וקר

פתיחה לא כיפית במיוחד לשבוע חדש ../images/Emo4.gif

בגלל זה לא אוהבת חורף. מאוד קשה לי לקום בימים כאלה. מזל שהיום אני רק עובדת מרבע לשלוש ובנתיים סתם גולשת בפורומים ומתחמקת מלהכין פעילויות

יום קרחיר וגשום ואני מטיילת לי בבית החולים

אני אטרחתי חברה לגיסתי היום בבית החולים , היא עברה בדיקה בהרדמה ונסעתי להיות עמה במחלקה נעים אבל שיוצאים למסדרון חוטפים את כל הקור בגב והיה לי מקרה לא נעים ירדתי לקנות לה משהו לאכול ביע"ל , ושירדתי את ה3 מדרגות דחפה אותי אשה תוך כדי שהיא ממלמלת סליחה , אני הופתעתי אבל הצלחתי לעמוד על רגלי התייצבתי בעזרת הידיים הסטזרים שירדו אחרי מאד נבהלו , ואחזו בי שלא אמעד , והצלחתי לעקם מעט את הקרסול הימני המשכתי לרדת את שאר המדרגות לאט והבאתי טוסט לגסתי אך כאב הרגל הבריח אותי הביתה עם כאבי תופת בקרסול ושהגעתי הביתה התחיל גשם חזק , אבל אותו שמעתי שאני בחדר ואחר כך נכנסתי למיטה לכמה שעות רועדת מקור מתחת לשמיכה החמה והרגל ממשיכה לשלוח איטוט על הכאב בקרסול

זה מה עשיתי עוד אתמול

שבאתי הביתה שמתי משחה נגד נפיחות לקרסול וגרב אלסטית והיום יכוךתי לדרוך על הרגל הייתי צריכה להגיע לביקורת בבית חולים , תודה לרל הקרסול נרגע זו משחת קסם נגד חבלות וטראומות לשריר ולעצם

למעלה