שבוע טוב ..

barr1969

New member
הייתי שמחה לדלג על סילוף המציאות

בעיקרון אני בזה לשקרים ולגוזמות. עולם הדמיון שלי די מוגבל למציאות, ואם את לא מכירה אותה, את המציאות הזו, היא עדיין חיה ונושמת בלעדיך.

barr1969

New member
שטויות נהדרות לחלוטין

שאני חייתי על פיהן. אחיות שלי ואחיניות שלי חיות ביום יום. אז שטויות הן לא. גם לא נהדרות, אגב. נצא מתוך הנחה שגדלנו במקומות שונים עם מנטליות שונה. את מתארת את החיים שלך, אני את שלי. אין לך הזכות להגיד שאני משקרת כל עוד לא בדקת שאין מציאות חיים כזו.

../images/Emo45.gif

זה לא שאת משקרת. הייתי אומרת את דברייך בהסתייגות, כלומר נמנעת מהכללות נוסח "בחורה חרדית לא מודעת למיניות של עצמה". נ.ב. לא חבל להגביל את עולם הדמיון למציאות?

barr1969

New member
אין לך מושג כמה חבל

וכמה זה מקשה עלי בלימודים. אז או שזה ישתפר, ואז אצליח לתאר לך צורת חיים שלא חוויתי, או שתאלצי להאמין לכל מילה שתקראי תחת הניק שלי.

סלסרו

New member
אתן יותר מדי מנומסות.

אני יושב כאן ומחכה לcat fight רציני. אתן מאכזבות, בנות.

uri80

New member
למה אתן מתווכחות? הרי שתיכן מגיעות ממקומות

שונים מאד. פלא שיש הבדלים כאלה?

אלו שטויות נפלאות 4

הדיון פה חסר טעם וזאת משום שמדובר בכלל בנושא אחר. בחורה חרדית כשרה וצנועה -ובפירוש שלא כל הבחורות החרדיות עונות על הקריטריון הזה,מי שבאמת רוצה להגשים את כל מה שלמדה בשיעורי קודש,ונמצאת בתהליך של עליה רוחנית כל שהיא,שאיפתה להקים בית של תורה אמיתי וכו'-לה הייתי קוראת חרדית אמיתית,והיא באמת לא מודעת למיניות של עצמה,וגם לא רוצה לדעת.יש לה משפחה וחברות הסביבה שבה היא נמצאת מגוננת עליה שלא להכיר שום דבר שיסיט אותה ממסלול הקדושה והיראה. יש את החרדית -שאינה חרדית,במקרה היא שם אבל היא מנהלת אורח חיים חילוני בלייני לחלוטין,יציאות,מסיבות ,שאיפות רוחניות אינן ממלאות אותה,רק צריך מדי פעם להתפלל ולברך לאלוהים- שלא כל כך מענין אותה שאלת קיומו,הוא נמצא ,ואין זה משפיע על אורח חייה.השקפת עולמה לא ברורה מספיק,העיקר טוב לה היכן שהיא. כל השאר מצויות בסקלה בין שתי נקודות הקצה האלו,ובהתאם לכך מתנהל אורח חייהן. כל אחד כאן בפורום יוכל לומר על מה שכתבתי - אני מכיר חרדית אחרת,OK נכון,השאלה היכן היא משובצת על הסקאלה הזו ובהתאם לכך איך שהיא מתנהגת- מתאפרת אם בכלל?רק בשבת או כל יום? עשתה רשיון או לא? מדברת עם גברים או לא ? חצאיות קצרות/אמצע/ארוכות? תמצאו אותה בגן סאקר בחול המועד או בשמחת בית השואבה במאה שערים? מורה או גננת או מעצבת פנים? ואין סוף של פרטים כאלו שכשאתה מסתכל עליהם ממרחק אתה יכול להבין איפה הבן אדם שמולך ממוקם מבחינת הדת שלו.

מעבר לשאלה האישית

יש לקחת בחשבון גם את החוג שעליו מדובר. יש דיונים שבהם די להבדיל בין ד"לים לחרדים, אך בהקשר של דיון זה יש להבדיל בין חוגים שונים בתוך הציבור הד"ל וודאי שבתוך הציבור החרדי.

הוא חסר טעם כי את מכלילה.

לכן, אוריאל, אני מתווכחת. כי הכללות מוציאות אותי מדעתי. (גם כי לא התחשק לי ללמוד למבחן אתמול) יש חרדיות מכול הסוגים. יש גם חרדיות כשרות וצנועות לחלוטין, שרוצות להגשים את שלמדו בשיעורי קודש ונמצאות בהליך של עליה רוחניות - ועדיין יש להן שאיפות גם מלבד זו הברורה מאליה של הקמת בית של תורה. ועדיין הן מודעות לגמרי למיניות שלהן. יש חרדיות כאלו! הפתעה! ומעבר לזאת, פרסת את הסקלה שלך בצורה נחמדה אולי, אבל גם אותה ראוי שתסווגי כהתרשמותך האישית.

ממש לא מופתעת

מכירה סיפורים דומים + מכירה אישית את התהליך של "אם עשיתי עברות חמורות אז כלום כבר לא שווה" שהוא בסך הכל תהליך מוטעה, אבל זה נושא לדיון בפני עצמו ואת תפקיד המחב"ת אני אשאיר למשועממים שמסתובבים פה.

למען השלום

אני מציע לעלות לפורום בחורה חרדית אמיתית שתכריע בנידון ןלמען השיוויון נביא; א.ליטאית רגיל י-ם. ח.קנואית מא"ש 1 ב.ליטאית רגיל ב"ב. ט.קנואית מא"ש 2 (שני סוגים). ג.ליטאית זן חזו"א ב"ב. י.פרענקית. ד.ליטאית מודערנית י-ם. יא.ספרדיה-הרב עובדיה. ה.חסידית גור. יב.ספרדיה-הרב מאזוז. ו.חסידית בעלז. יג.ברסלבית. ז.חסידית צאנז. יד.חוזרת בתשובה (לא משנה איזה) ויוצאת בשאלה אחת (מבנות הפורום). ואז נדע סוף סוף מה בחורה חרדית חושבת על...

רעיון גאוני,

רק שנראה לי שבנות מרוב סוגי הסקטורים שציינת,עינן לא שזפה את הפורום הזה,ואינטרנט בכלל ,אלוהים ישמור,מה זה בכלל? אסור לראות אינטרנט,אח"כ יוצאים בשאלה...

../images/Emo198.gif../images/Emo197.gif../images/Emo150.gifלכל המגזרים

נציגות מכובדת כאן בפורום... כך שאין צורך להרחיק עד גיטו מא"ש או עד הקסבה שבב"ב. ה ם מ פ ח ד י ם . . . |הלינקhttp://bh.hevre.co.il/news_read.asp?id=3933&cat_id=9||סלינק|

למעלה