שבוע טוב

most solid

New member
שבוע טוב

לכל חברי וחברות הפורום.לפני שאני שואל שאלה שלא לכולם בטוח היא תתאים ,רציתי להגיד שמכל הפורומים שביקרתי בהם גם אלה שקשורים בנושא שלנו וגם אלה שלא,בפורום הזה מקבלים אנשים חדשים מאוד יפה ובחמימות וכיף להיות בפורום כזה באמת. עכשיו, מה אתם אומרים או חושבים על ילד שגדל אצל אם חד הורית שהיא בי או ששני ההורים מאותו מין ,האם זה עלול להשפיע עליו בהמשך חייו ובעתיד לרעה או לטובה? שיהיה לכולם שבוע טוב ומהנה

soul on fire

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo9.gif

לדעתי, לא אמורה להיות השפעה על הפך חיי הילד בעתיד בהתאם ל: אם חד-הורית וההשלכות של זה לא משנה מה הנטייה של האם, מכוון שבכל זאת יש ילדים שלוקחים את זה קשה שאין עוד דמות בבית שני הורים מאותו המין? עשוי להשפיע על הילד קטן לדעתי, מכוון שבמקור הוא לומד שילד בא ומאמא ואבא וכששניהם לא מאותו המין, והוא עשוי לאכול איזה שהיא כאפה על זה עד שהוא יגדל ויבין את המצב קצת יותר לעומק. לדעתי אם גדלים בבית כזה מגיל קטן אין עם זה שום בעיה וזה ניראה לילד נורמלי לחלוטין. עם אתה שואל על השפעה בקשר לנטייה מינית של הילד, יכול להשפיע לא בהכרח. מה שבטוח אם יש נטייה הרבה יותר קל והגיוני לצאת בפני ה הורים מארון, ואם אין נטייה יכול להיות שאין או שהילד באמת פיתח איזה שהוא אנטי ולא רוצה להיות כמו ההורים וזה במקרים קיצונים של גיל ההתבגרות וכאלה שמורדים בהורים. זאת דעתי, אשמח לשמוע גם את דעתך..

drnaji

New member
איזה כיפ שטוב לאנשים פה !!

לגבי השאלה - אני חושב שזה כן משפיע בצורה כזו או אחרת ולכן אני נגד אימוצ ילדים למשפחות לא סטרייטיות בישראל. בארה"ב נעשה מחקר של עשרות שנים שהתפרסם ב2002 שבו הראו שאחוז הילדים הלא סטרייטים במשפחות לא סטרייטיות זהה (פלוס מינוס) לאחוז הילדים הלא סטרייטים במשפחות סטרייטיות. פה זה לא ארה"ב ולכן עד שלא יהיה מחקר מקיפ ואמין אני נגד זה מהסיבה שמה שאיכפת לי זה שכל ילד יקבל ילדות "נורמלית" (לא לסקול אותי!אתם מבינים למה אני מתכוון) ושכיגיע לבגרות לבחור עם מי הוא רוצה להיות. נ.ב ברור לי שהורים מאותה מין טובים לא פחות מהורים רגילים.

most solid

New member
זה

ברור ואני בטוח שהורים מאותו מין טובים בדיוק כמו הורים רגילים.
אני לפי דעתי,זה ישמע אולי רע אבל ילד שיגדל אצל הורים כאלה,יכול לפתח בעייה בזהות המינית שלו אבל לא בטוח שזה יקרה . לא בטוח שזה יהיה כי אני ראיתי באיזשהו סקר אחר שאומר שיש סיכוי גבוה למשל במשפחה רגילה שיש בה נגיד 2 אחים שלבן השני יש סיכוי גבוה יותר להיות הומוסקסואל או בי (זה רק סקר וזה לא משקף כלום אבל יכול לקרות). ילד שגדל למשל אצל אם חד הורית,בין אם היא בי או לסבית או סטרייטית, יש לו סיכוי נמוך יותר להיות הומו או בי מאשר אצל הורים מאותו מין.

drnaji

New member
תראה-אני לא מומחה לדברים האלו אבל מה שכן

אני סטטיסטיקאי ואני יודע עד כמה קשה לעשות סקרים ומחקרים שקשורים בזהות המינית כי פשוט אתה לא תדע כמה אנשים אמרו שהם סטרייטים למשל והם לא. ולכן כתבתי שעד שיהיה מחקר מקיפ ואמין בנושא הזה בישראל אני נגד.

sutul

New member
נאג'י אתה באמת זקוק לסקילה

מה זה ילדות נורמלית???? ילדים הם ילדים וכמו שאמרתי אם זה לא יהיה הילד ההומו זה יהיה השמן או הבן להורים המוזרים.. או הילד העני ילדים תמיד ימתאו שעיר לעזאזל אז אתה אומר.. למה חס וחלילה לפגוע בילד כי אולי האופי שלו לא יהיה מספיק כדי להתברג בחבורת ילדים בצורה טובה עד כדי כך שסוג ההורים של הילד לא יהפוך אותו למושא של לעג ואין מה לעשות.. זה בילתי נימנע בכל דבר חדש יהיו את החלוצים ואלה שניפגעים עד שמגיעים לנורמליזציה של העיניין

drnaji

New member
לא הבנתי אותי אוהד.

אני לא התכוונתי לזה שילעגו לו-לא איכפת לי מבעיות חברתיות כי כמו שניסחת את זה לרוב ימצאו משהו ללעוג עליו (משקל לשמל) אני התכוונתי לזהות המינית.יענו שיגדל בסביבה שדומה למה שיש לידלים אחרים בגדול.ברור שכל הורה מחנך בצורה אחרת אבל שלפחות יהיה משהו אחיד לכולם.לא שזה אומר שזה טוב אלא פשוט אני לא מומחה לעניינים האלה אבל כמו שכתבתי למעלה-עד שלא יהיה מחקר מקיפ בנושא בישראל אני נגד. יכול להיות שדווקא במשפחות כאלו יהיה שיעור קטן יותר של ילדים לא סטרייטים,שוב אני ממש לא מומחה ולא מהתחום הזה,ולכן אני הולך לפי המחקרים או יותר נכון לפי ה"אין מחקרים" או "עד שיהיה מחקר". מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי בצורה טובה יותר למרות שאינ כמעט בטוח שלא |דיסלקט שמודע לכשוריו הספרותיים|

sutul

New member
א. באמת תודה על המחמאות

ב. אני חושב שאין ברירה והדור הראשון של ילדים שיגדלו במישפחות חד הוריות בארץ יסבלו לא מעט אבל בחול זה עובד יופי... מישפחות מלאות בחום ואהבה וזה ידוע שזוגות בקהילה תמיד מאמצים המון ילדים ככה שזה תמיד טוב שהילד גדל עם עוד אחים... מבחינת אם באצם ילד לזוג לסביות צריך צד גברי כדי "לגדול נכון" או משהו בסיגנון אני חושב שזה שטויותאם הזוג מתפקד יחד והם אנשים חמים הילדים יצאו בסדר גמור ולעיניין הטראומה הנפשית של ילדים מהדור הישראלי הראשון לזוגות גאים.. מי יכול למדוד טראומה?? מה מבדיל טראומות ילדות שלהם לטראומות ילדות של "הילד ההומו" של הכיתה או לחלופין "הילד השמן" של הכיתה?? הכל תלוי בחוסן האישי של הילד ואם התא המישפחתי ידע לעמוד לצידו שבת שלום

Blackice

New member
הורות הומולסבית...

דבר ראשון.. אני שמח שכיף לך להיות בפורום הזה..
כיף לשמוע דברים כאלה... דבר שני- אם ממש מעניין אותך הנושא- קיים פה בתפוז פורום הורות הומולסבית ( http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=386 ) שיש שם לא מעט דיונים, וקישורים למאמרים בנושא. ועכשיו.. לדעה שלי. במסגרת הפעילויות של "העשירון האחר" באוניברסיטה הבאנו כמה אורחים שהם הורים חד- מיניים, ויצא לי לשמוע את זה מהכיוון שלהם. הם בוחרים בכוונה את אזור המגורים לפי מערכת חינוך ברמה גבוהה שיש בה סובלנות וקבלה. כך שכמעט ואין הצקה לילדים בגלל המשפחה המעט שונה שלהם. עוד מגיל קטן מסבירים לילדים (ואני שמעתי סיפורים מדהימים על ההבנה והסקת המסקנות של פעוטות) על משפחות חד- מיניות ודו- מיניות, מאיפה מגיעים ילדים ואיך זה עובד במשפחה הומולסבית. אז זה לא גורם בלבול במובן הזה. וצריך לזכור שכמעט כל הלהט"בים נולדו למשפחה של סטרייטים- זה לא משנה למי אתה נולד. זה לא יגרום לך לעצב נטייה מינית כזו או אחרת. אז בסך הכל.. אני חושב שזה לא ישפיע לטובה או לרעה על חיי הילד. הרבה הרבה יותר ישפיע האם ההורים הם הורים טובים או לא.. ארז

למעלה