שבוע טוב!

מצב
הנושא נעול.

apaml

New member
מתפקדת

מתפקדת
בת 46 והתחלתי הכל מאוחר
נשואה מיוני 2000 (תעשו את החשבון) וגדולה מבעלי בכ-4 שנים. התחלתי טיפולים לאחר שנה של נישואים.קודם עם הזרעות (נראה לי שגם אני וגם הרופאה שלי היינו סתומות או שפשוט נרדמנו וכך ביזבזתי הרבה זמן יקר). אח"כ 4 IVF - יבול ואיכות הבציות היו דלים ולא נעשתה מעולם החזרה אלא פעם אחת, אז נשאבה ביצית אחת שהופרתה והפכה לעובר יפיפה (בעל 8 תאים ללא שברים )העובר נקלט ו..היה הריון כימי
. תרומת ביצית בארץ פעמיים וחצי( חצי-משום שהטיפול נפסק באמצע)גם פה היה יבול דל של עוברים ואיכות לא משהו (כאילו שלא הספיק לי משלי)והיום אני לקראת תרומת ביצית שנדחתה לצערי כנראה בגלל השרירן הגדול שלי
. כרגע אנו ממוקדים בעניין השרירן ומיד אח"כ כשהתאפשר נחזור לתרומת ביצית. שבת שלום
מתפקדת
בני 34, נשואים 3 שנים. כשל שחלתי מוקדם. 3 הזרעות ו3-4 נסיונות גיוס לIVF ללא הצלחה, עד שבבילינסון אמר הפרופסור ש"הגענו לתחתית הסיר". נסיון ראשון בפדיוס לא הצליח. אוספים כוח לנסיון שני עוד חודש-חודשים. שואבים מידע רב מהפורום ושמחים על קיומו, למרות שמשתתפים לעיתים רחוקות.

פיש10

New member
גם אני מתפקדת

מתפקדים
לבקשת הקהל- החלטנו להתפקד שוב. אז קדימה, אנחנו רוצים להכיר את כולם. זה הזמן לכל המתחבאים והמהססים לצאת מהארון. נשמח לשמוע עליכם ואיפה אתם נמצאים בתהליך. בהצלחה לכולם!
גם אני מתפקדת
בת 40 נשואה באושר 16 שנה עם 2 בנות מקסימות. לקטנה בעיה גנטית שאתה אנחנו מתמודדים יום יום. עד שהתפנינו נפשית לשלישי/ת התברר שהרכבת יצאה... 3 נסיונות של IVF בארץ שלא הביאו שום תוצאות, לגיל כפי הנראה דעה משלו. אולי בגלל שיש לנו כבר ילדים משלנו ואולי בגלל שכבר ראינו הרבה ילדים של אחרים... הבנו שמה שחשוב יותר זה הגידול והבית והחם ולא המוטיבים הגנטיים והחלטנו ללכת על תרומה. זה הזמן לכתוב שלאולא הפורום הזה היה לי לבטח קשה יותר, אז תודה לכולכם!

מליח

New member
../images/Emo23.gifגם אני רוצה להתפקד

מתפקדים
לבקשת הקהל- החלטנו להתפקד שוב. אז קדימה, אנחנו רוצים להכיר את כולם. זה הזמן לכל המתחבאים והמהססים לצאת מהארון. נשמח לשמוע עליכם ואיפה אתם נמצאים בתהליך. בהצלחה לכולם!
גם אני רוצה להתפקד
בת 27 לפני כשבוע, רווקה עם בן זוג שעדיין לא ממהר להתחתן מבחינה בריאותית - כשל שחלתי מאובחן עוד בילדותי, ללא ניסיונות עדין (מאוד מקווה שיהיה בקרוב.....) רואה בפורום הזה אויר לנשימה. מקווה להתגשמות החלום והפנטזיה שלי להביא ילד/ ילדה לעולם...

Yaldi

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

גם אני רוצה להתפקד
בת 27 לפני כשבוע, רווקה עם בן זוג שעדיין לא ממהר להתחתן מבחינה בריאותית - כשל שחלתי מאובחן עוד בילדותי, ללא ניסיונות עדין (מאוד מקווה שיהיה בקרוב.....) רואה בפורום הזה אויר לנשימה. מקווה להתגשמות החלום והפנטזיה שלי להביא ילד/ ילדה לעולם...
מזל טוב

קצת באיחור מאחלת לך שנה פוריה פוריה עם התגשמות כל החלומות!!!

מתפקדת חדשה

תודה ורבה
מה שלום הנסיך הקטן?
מתפקדת חדשה
נכנסת וקוראת ומתרגשת עם כולם כבר הרבה זמן... הסיפור שלי: הריון ספונטני לפני 7 שנים (בת 32) עם בן, לאחר שנה וחצי שוב הריון ספונטני שהסתיים בהפלה יזומה בשבוע 14 וזאת מכיון שחליתי בסרטן. כימוטרפיה והקרנות. שנתיים גלולות .... מחזור שנפסק , הפריה אחת ללא החזרה (ביצית אחת בלבד שלא הופרתה) והרופאים מציעים לי תרומת ביצית . בהתחלה קיבלתי את הבשורה קשה מאוד , אבל לאחר שהכרתי את הפורום הנפלא הזה שאבתי הרבה עידוד מכולם ישר כוח ... אחד הרופאים מציע להחזיר לי חלק מהשחלה שהוקפאה כאשר חליתי . מתלבטת עדיין אם לעשות את הניתוח הנסיוני הזה (לפרסקופיה) שעדיין לא בוצע בארץ ... אשמח לשמוע תגובות . אוהבת מאוד..

תגובות מהקוראות בפורום ..

מתפקדת חדשה
נכנסת וקוראת ומתרגשת עם כולם כבר הרבה זמן... הסיפור שלי: הריון ספונטני לפני 7 שנים (בת 32) עם בן, לאחר שנה וחצי שוב הריון ספונטני שהסתיים בהפלה יזומה בשבוע 14 וזאת מכיון שחליתי בסרטן. כימוטרפיה והקרנות. שנתיים גלולות .... מחזור שנפסק , הפריה אחת ללא החזרה (ביצית אחת בלבד שלא הופרתה) והרופאים מציעים לי תרומת ביצית . בהתחלה קיבלתי את הבשורה קשה מאוד , אבל לאחר שהכרתי את הפורום הנפלא הזה שאבתי הרבה עידוד מכולם ישר כוח ... אחד הרופאים מציע להחזיר לי חלק מהשחלה שהוקפאה כאשר חליתי . מתלבטת עדיין אם לעשות את הניתוח הנסיוני הזה (לפרסקופיה) שעדיין לא בוצע בארץ ... אשמח לשמוע תגובות . אוהבת מאוד..
תגובות מהקוראות בפורום ..
אשמח מאוד לקבל תגובות מקוראות/קוראי הפורום לגבי ההחלטה שלי האם ללכת לתרומת ביצית או לנסות את הניתוח הזה לפני כן (להזכירכם זהו ניתוח נסיוני שעדיין לא בוצע בארץ וידועה רק הצלחה אחת בעולם..) מה דעתכם ? אשמח לשמוע תגובות - דעתכם מאוד חשובה לי ... תודה רבה ויום נפלא ...

שירהחי

New member
מתפקדת.

מתפקדים
מתפקדת.
בת 45. הזרעות אינספור ומספר טיפולי IVF באיכילוב. שני הריונות בשנה האחרונה: אחד הריון כימי, ובשני לא היה דופק, ונאלצתי לבסוף לעשות גרידה. מקווה להתחיל בקרוב מאד בתהליך. בהצלחה לכולן.

ultras plo

New member
מתפקדת

מתפקדים
מתפקדת
בת 41 נשואה עם ילד בן 15 שיהיה בריא עד 120 בהריון ספונטני ומהיר. לקחתי גלולות שנים רבות אחרי לידתו ואח"כ נתקעתי.מאז 7 הפריות, הריון והפלה ושוב מתחילים מחדש אלא שהביציות כנראה מאכזבות עכשיו בגלל אנדומטריוזיס. מקווה להצליח. הפורום מחזק מאד. דנה

דורוש10

New member
|מתפקדת

מתפקדים
|מתפקדת
מברכת את קיומו של הפורום הזה ואת כולם בת 45 לאחר הריון ספונטני לפני כ-4 שנים שלא הצליח (בשבוע 8 עברתי גרידה מאחר ולא היה דופק לעובר. במהלך 3 השנים עברתי טיפולים והזרעות שלא הצליחו. בינואר עברתי החזרת עוברים מתרומת ביצית שלדאבוני לא הצליח. ביולי עברתי שוב החזרה ולשמחתי(לזמן קצר )ההריון נקלט אך בשבוע ה-7 נאלצתי לעבור שוב גרידה לאחר דימומים קשים.אני מטופלת במדיקל ראשון שלמעשה "ייבא" את הביציות בלבד כי את הטיפול ההכנה וההחזרה אני מבצעת לא ע"י רופא מטעמם אלא ע"י רופא באופן פרטי. לאחר ההחזרה שנעשתה בינואר פחדתי לחזור ולבצע שוב החזרה מפחד כישלון נוסף, וחודש לפני ההחזרה שנעשתה ביולי עברתי דיקור סיני במשך חודש שהוריד את רמת החרדות שלי בצורה ניכרת. כעת הרופא שלי שלח אותי לבדיקות טרומבופיליה לבירור. לגבי ההמשך בודקת אפשרויות אחרות לגבי התרומה. מאחלת לכולנו שנעבור כולנו יחד לפורומים אחרים.

ronitili

New member
מתפקדת גם

מתפקדים
מתפקדת גם
40 + FSH בעננים תגובה עלובה בן גדול מנישואים קודמים שנתיים וחצי נסיונות פאתטיים להרות, מסתבר בהיסטרוסקופיה האחרונה כי חצי רחם חסום בהדבקויות, כנראה תוצאה של הניתוח הקיסרי מפעם. מטופלת בפדיוס הטיפול הנוכחי - אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת ההידבקויות - נחשב בעיני לטיפול ראשון, כל מה שהיה קודם לא נחשב כי בחיים לא הייתי מצליחה להכנס ו/או להחזיק הריון. אני אחרי החזרת שני עוברים יפהפיים מטפסת על הקירות עם תחת כואב מגסטון וציצים מתפוצצים מהאנדומטרין מחכה לבטא...

קיטקוט

New member
יושבת על הגדר...רגל פה רגל שם

מתפקדים
שוב אני פה שואלת שאלות, ועדין בהתלבטות מה הצעד הבא? האם לעבור לפורום המקסים הזה, או להמשיך לנסות? מתי מחליטים שזהו זה! כשהרופא אומר? כשאת מחליטה שאת לא מוכנה יותר לעבור את האכזבות והשלילים הללו? אחרי חודשיים הפסקה מטיפולים אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית והוצאת פוליפ - צריך להחליט מה הלאה? האם לנסות עוד פעם אחת אחרונה עוד IVF ? או שישר לעבור לתרומה? ( תזכורת - עברנו "רק" 2 טיפולים בנתיים ) אני יודעת שזו החלטה אישית של כל אחת אבל אשמח לשמוע מנסיונכן - מתי החלטתן לעלות כיתה לתרומה? מה עזר לכן להחליט? אז אני מרגישה עכשיו כמו "המפטי-דמטי" יושבת על הגדר ולא יודעת לאיזה צד ליפול? שבוע טוב לכולם.

קיטקוט

New member
נפלתי מהגדר../images/Emo3.gif

שוב אני פה שואלת שאלות, ועדין בהתלבטות מה הצעד הבא? האם לעבור לפורום המקסים הזה, או להמשיך לנסות? מתי מחליטים שזהו זה! כשהרופא אומר? כשאת מחליטה שאת לא מוכנה יותר לעבור את האכזבות והשלילים הללו? אחרי חודשיים הפסקה מטיפולים אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית והוצאת פוליפ - צריך להחליט מה הלאה? האם לנסות עוד פעם אחת אחרונה עוד IVF ? או שישר לעבור לתרומה? ( תזכורת - עברנו "רק" 2 טיפולים בנתיים ) אני יודעת שזו החלטה אישית של כל אחת אבל אשמח לשמוע מנסיונכן - מתי החלטתן לעלות כיתה לתרומה? מה עזר לכן להחליט? אז אני מרגישה עכשיו כמו "המפטי-דמטי" יושבת על הגדר ולא יודעת לאיזה צד ליפול? שבוע טוב לכולם.
נפלתי מהגדר

תודה לכל התגובות, אולי לא הבהרתי את הרקע שלי כמו למשל שאני בת 41.5 ושעשיתי פרופיל הורמונלי וה-FSH = 30!! , ושבטיפולים שעשיתי לא משנה עם זה היה עם זריקות לפני או מחזור טבעי אני מייצרת רק 2-3 זקיקים בקושי! וכפי הנראה איכותן לא מספיק טובה על מנת להקלט! וכמו שמישהו חכם פה בפורום.... שאל אותי - האם יש לי כוחות לעבור שוב אכזבות והפלות ? אז התשובה היא לא! ולכן הגיע הבלתי נמנע. ואחרי שיחה היום עם פר' משיח שבהתחלה אמר לי שאני יכולה לנסות עוד טיפול, אם אני רוצה להיות שקטה שעשיתי הכל לפני שמחליטה לעבור לתרומה, אבל שאמרתי לו שאני רוצה תשובה ישירה האם יש סיכוי או לא? הוא אמר לי: אם מה שאת רוצה זה ילד אז אני ממליץ ללכת על תרומת ביצית! חבל על הזמן והכסף שלך, כי אולי תהיה ביצית או שתיים אבל הסיכוי שישרדו קלוש! אז עכשיו השלב הבא להחליט באיזה מסלול בוחרים, ואצל מי? אחרי שקראתי את כל מה שכתוב פה בפורום על כל המסלולים , מה שהבנתי שההבדלים הם במספר הביציות שמקבלים כתמורה , וגם אם זה עוברים טריים בארץ או בחו"ל! לי נראה יותר הגיוני טריים בחו"ל, ( הזדמנות גם לטיול...) אשמח לשמוע את דעתכן, וגם איזה דברים נוספים אני צריכה לשאול או לדרוש - קראתי פה פעם שהכל זה עיניין של משא ומתן! ויש דברים שצריך לדעת לבדוק ולבקש. ההתלבטות כרגע בין - מסלול קייב ( משיח ) , אוקראינה ( פר' עמית ) ודבר נוסף האם שלחתן את הבעל לעשות את כל הבדיקות הגנטיות? אשמח לשמוע פרטים פה או במסרים ממי שעברה את אחד המסלולים הללו. ותודה לכולם על התמיכה

גם אני מתפקדת

מתפקדים
גם אני מתפקדת
אחרי 4 IVF שבהן לא היו ביציות איכותיות הרופא המליץ להחליף מעבדה ואם לא אז תרומת ביצית. הגענו לפורום הזה, קראנו שבפדיוס מחזירים טריים וזה גם קרוב (חצי שעה טיסה) וזמן קצר מאוד אחרי שנוצר הקשר עם פדיוס כבר היינו בהליכים ועכשיו אני בהריון ב"ה. האכזבה היחידה שלי מפדיוס היא שהיו 4 ביציות, החזירו לנו 2 ואמרו שאת ה-2 האחרים אי אפשר להקפיא ואף אחד עד היום לא מוכן להסביר למה וזאת למרות שהרופא שמטפל בנו אמר שזה מאוד מוזר.

נטאשה

New member
מתפקדת גם

מתפקדים
מתפקדת גם
בת 40 מנסים כבר 5 שנים לאחר שהתיאשנו מהביציות שלי פנינו לתרומה אנחנו אחרי שני נסיונות שלא הצליחו כרגע בעיצומו של נסיון שלישי מטופלים של דר' ברקוביץ ומאוד מרוצים ממנו ואת התרומה עושים דרך מדיקל ראשל"צ וגם מרוצים! מעולם לא חווינו הריון מקווה שהפעם תהיה הפעם!!!!!

ענתי27

New member
אז גם אני פה..

מתפקדים
אז גם אני פה..
בת 37 אוטוטו נשואה 5 שנים וזה בערך הזמן שאנחנו בטיפולים, עברנו הכל כולל 3 IVF בהם גילו עוברים עם אחוז שברים גדול וחלוקה איטית. מכאן עברנו ישר לתרומת ביצית במסלול קייב. עד עתה עברנו 3 החזרות כשהראשונה היתה לפני בספטמבר שנה שעברה. הוחזרו 3 עוברים יפים אך ללא הצלחה. בינואר נסענו לקייב שוב שלושה עוברים יפים אך גם במקרה זה לא היה היריון. החזרנו את המוקפאים - מתוך 4 מוקפאים שרדו רק שני עוברים ושוב כישלון. לאחר 3 כשלונות עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית בה נתגלה חלל רחם תקין, וחודשיים לאחר מכן צילום רחם (בצילום קודם, לפני 4 שנים, התגלו 2 חצוצרות חסומות) בו נפתחו 2 החצוצרות. לפני כחודש וחצי היינו אמורים לעבור טיפול נוסף (בארץ), היתה הכנה הורמונלית והכל הלך טוב, אך לצערי הטיפול לא יצא לפועל כי 'לא היו מספיק ביציות בשבילי' וגם לא טרחו להודיע לי על כך באסותא. מפח הנפש היה מאד גדול עד כדי כך שלקחנו את עצמנו ונסענו לחופשה בת שבוע וחצי בלונדון כדי לתת לראש ולנפש קצת מנוחה.. חזרנו לפני מספר ימים ובקרוב נעשה את הטיפול שנדחה, ומבחינתנו זה הטיפול האחרון!!! בעלי ואני שוחחנו רבות בנושא, ועוגמת הנפש שקרתה לנו, הביאה אותנו למסקנה שבאמת כבר נשבר לנו מההליכים המייגעים, הכספים שנשפכים, הבטות השליליות ושכל חיי הנישואין שלנו סובבים סביב המתחים הללו.אין לנו כוחות יותר. אם הטיפול הבא לא יצליח נתחיל במסלול של אימוץ. מאחלת לכולנו הצלחה בכל דרך שהיא.. ענת מ

a17

New member
מתפקדת ../images/Emo92.gif

מתפקדים
מתפקדת

בת 45 + , שני ילדים מנישואים קודמים, בעברי 4 IVF ואין ספור הזרעות 3 הריונות שכולם נגמרו בחוסר דופק לעובר וגרידה. תרומת ביצית במסלול קייב אצל פרופ' משיח...הריון עד שבוע 11 +2 ו...חוסר דופק,וגרידה...למרות הקלקסן...עכשיו אני בטיפולו של פרופ' כארפ בתל השומר (במרפאת ההפלות), ובקרוב אתחיל עם תרומת הביצית אצל פרופ' משיח... ונראה לאן זה יוביל...בהצלחה לכולנו.

noa59

New member
חדשה כאן

מתפקדים
חדשה כאן
שלום לכולן אני חדשה כאן הגעתי אחרי 3 הזרעות 1 הריון שנגמר בשבוע 9 ו- 6 IVF. המסלול שאני הולכת עליו הוא פדיוס דרך שולמן. אני גם מתכוננת להשתמש בזרע תורם מבנק הזרע בפדיוס. אודה לכל מידע ממי שיודעת או שעברה מסלול דומה של תרומת ביצית בפדיוס וזרע תורם גם כן משם. כל פיסת מידע טובה ומבורכת. תודה ובהצלחה לכולנו. נועה

מתפקדת

מתפקדים
מתפקדת
בת 35, נשואה ללא ילדים.בטיפולים משנת 2000. 3 טיפולים של קפואים במדיקל ראשון לציון במשך כ-3 שנים- בזבוז זמן, כסף ותחושה שעבדו עלינו בעיניים (והסליחה עם המטופלים שם העכשוויים), אבל הניסיון מלמד. בכל טיפול תמיד אותו מספר ביציות,אותו מספר עוברים, אותו מספר עוברים שרד את ההפשרה- מוזר מאוד! אין הריון ובפעם האחרונה נרמז שעליי לבצע גרידה של רירית הרחם ואף לשקול פונדקאות. "עפנו" משם תרתי-משמע, רופאה פרטית ד"ר מנור, מטופלים בזיגי. טיפול 1=החזרת טריים בזיגי, הריון אך ללא תוצאה ביד,מוות ברחם בשבוע 40. טיפול 2= החזרת קפואים באלישע, חיפה- אין הריון טיפול 3= החזרת טריים בזיגי, הריון עד שבוע 7 לצערנו,הפלה טבעית. ממשיכים...

New member
קפצתי להתפקד גם אם באיחור

מתפקדים
קפצתי להתפקד גם אם באיחור
קודם כל אתן/ם מדהימות/ים , מודה על כל המידע שאתן/ם מספקים/קות. אין עליכם/כן ותודה על כך ! בת 46 ,לבן זוגי ( המסוקס) ילד(מקסים) מנישואים קודמים. המון התלבטויות ,מחשבות וחששות : בנושא הגנטי , בנושא התשלומים , יחס הרופאים ,יחס קופת החולים (כללית מושלם ) ,אחוזי ההצלחה ,בקשר לעתיד ועוד ועוד .... טיפול אמור להיות בדצמבר , מסלול קייב , פרופ' משיח . מאחלת הרבה טוב והצלחה לכולנו. לילה טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה