מתפקדת
בני 34, נשואים 3 שנים. כשל שחלתי מוקדם. 3 הזרעות ו3-4 נסיונות גיוס לIVF ללא הצלחה, עד שבבילינסון אמר הפרופסור ש"הגענו לתחתית הסיר". נסיון ראשון בפדיוס לא הצליח. אוספים כוח לנסיון שני עוד חודש-חודשים. שואבים מידע רב מהפורום ושמחים על קיומו, למרות שמשתתפים לעיתים רחוקות.
מתפקדתמתפקדת
בת 46 והתחלתי הכל מאוחרנשואה מיוני 2000 (תעשו את החשבון) וגדולה מבעלי בכ-4 שנים. התחלתי טיפולים לאחר שנה של נישואים.קודם עם הזרעות (נראה לי שגם אני וגם הרופאה שלי היינו סתומות או שפשוט נרדמנו וכך ביזבזתי הרבה זמן יקר). אח"כ 4 IVF - יבול ואיכות הבציות היו דלים ולא נעשתה מעולם החזרה אלא פעם אחת, אז נשאבה ביצית אחת שהופרתה והפכה לעובר יפיפה (בעל 8 תאים ללא שברים )העובר נקלט ו..היה הריון כימי
. תרומת ביצית בארץ פעמיים וחצי( חצי-משום שהטיפול נפסק באמצע)גם פה היה יבול דל של עוברים ואיכות לא משהו (כאילו שלא הספיק לי משלי)והיום אני לקראת תרומת ביצית שנדחתה לצערי כנראה בגלל השרירן הגדול שלי
. כרגע אנו ממוקדים בעניין השרירן ומיד אח"כ כשהתאפשר נחזור לתרומת ביצית. שבת שלום![]()
בני 34, נשואים 3 שנים. כשל שחלתי מוקדם. 3 הזרעות ו3-4 נסיונות גיוס לIVF ללא הצלחה, עד שבבילינסון אמר הפרופסור ש"הגענו לתחתית הסיר". נסיון ראשון בפדיוס לא הצליח. אוספים כוח לנסיון שני עוד חודש-חודשים. שואבים מידע רב מהפורום ושמחים על קיומו, למרות שמשתתפים לעיתים רחוקות.