שבוע טוב!

מצב
הנושא נעול.

פזפוזי

New member
מתפקדת חדשה../images/Emo12.gif

מתפקדים
לבקשת הקהל- החלטנו להתפקד שוב. אז קדימה, אנחנו רוצים להכיר את כולם. זה הזמן לכל המתחבאים והמהססים לצאת מהארון. נשמח לשמוע עליכם ואיפה אתם נמצאים בתהליך. בהצלחה לכולם!
מתפקדת חדשה

על עצמי: בת 35 ובקרוב 36. התחתנתי בגיל 29, מיד לאחר חצי שנה נתגלו בעיות. בדיקות העלו שהזרע קצת חלש , אז כמובן הזרקתי הורמונים ועשינו 6 השבחות, ללא הועיל. לאחר מכן התחלנו בהפריות מבחנה בשערי צדק. שם גילו שיש צורך במיקרו מניפולציה כי לבד זה לא עובד. עברתי שם חמישה טיפולים וההחזרו היו קשות מנשוא. עברתי להדסה עין כרם, שם עברתי 7 טיפולים, כשכמובן החזרת מוקפאים אני בכלל לא סופרת. לאחרונה עברתי טיפול נוסף בהר הצופים אך שם הלכו העוברים לאיבוד בדרך לרחם כשניסו להחזיר. מיד אספתי מידע ומספרי טלפון ואני בדרכי לתרומת ביצית . במקביל סיימנו תהליך אימוץ ואנו בהמתנה. זהו ממש על קצה קצהו של המזלג. שיהיה לכולנו בהצלחה בכל דרך בה נבחר ללכת.

sigall2

New member
מצייתת ומתפקדת

מתפקדים
לבקשת הקהל- החלטנו להתפקד שוב. אז קדימה, אנחנו רוצים להכיר את כולם. זה הזמן לכל המתחבאים והמהססים לצאת מהארון. נשמח לשמוע עליכם ואיפה אתם נמצאים בתהליך. בהצלחה לכולם!
מצייתת ומתפקדת
סיגל בת 36, ישואים ראשונים שתי בנות בנות 10 ו - 9 שבאו ס-פ-ו-נ-ט-א-נ-י..לא להאמין ... נישואים שניים גיל 31 ספונטאני שוב...ממש לא היה בזמן ככה חשבתי ועם כל השיקולים לחיוב ולנגד בזמנו ראיתי אך ורק את הנגד.. ובהמלצת הגנקולוגית ה..@#$%^& הלכתי ו...... שנתיים טבעת...מצחיק...כאילו קל להכנס להריון ובגיל 33 ...שאנחנו מחליטים שהנה הגיע הזמן לילד ראשון משלנו.....3 שנים וחצי של...
...שחלות שלא זזות...ועוד ועוד מרעין בישין...פרופיל הורמונאלי אחרון ...ולפני אחרון ולפני לפני אחרון...לא מעודדים ב-כ-ל-ל... ברצוני לנצל במה זאת ובאמת..לומר ..למרות שאני אולי לא נראית באופן פעיל בפורום, אבל...אני כל יום כאן..בודקת רואה..שומעת...שמחה עם החיובי , בוכה עם השלילי של כל אחת ואחד מכם.. בהצלחה לכולנו

התפקדות מאוחרת

מתפקדים
התפקדות מאוחרת
18 שנה, מלא הזרעות ו- 16 IVF שבאחרון בבדיקת FISH מתוך 7 עוברים רק 1 היה תקין. מה שהביא אותנו לחשוב על הכוון, אך לא את הרופא, הוא היה ממשיך עד מתי ? מי יודע? בדרך היו גם הריונות שהסתיימו בהתחלה ואחד מחוץ לרחם כך שעברנו כמעט הכל. והפעם אחרי תרומה בקייב הריון כימי. יש עוד 3 מוקפאים באסותא. נקוה שהם התשובה שלנו. מאחלת הצלחה לכלנו!

אדוינה

New member
שבוע טוב!

שבוע טוב!
במהלך השבת הצטרפו אלינו עוד אנשים,אז לכבודם אני מחזיר את שירשור ההיתפקדות.כי אני כבר שכחתי מי נגד מי...

מתפקדת טרייה מהיום

שבוע טוב!
במהלך השבת הצטרפו אלינו עוד אנשים,אז לכבודם אני מחזיר את שירשור ההיתפקדות.כי אני כבר שכחתי מי נגד מי...
מתפקדת טרייה מהיום
שלום לכולם, אני כמעט בת 44, אחרי למעלה משלוש שנים של טיפולים (6 IVF), עברתי מקטגוריית הבלתי מוסברת, להריון שלא החזיק (שבוע 7) לכמעט לא מגיבה (2-3 זקיקים עם מכסימום תחמושת...). גרושה וחיה לבדי. התחלתי עם שותף שהתייאש באמצע, עברתי לבנק הזרע, ועכשיו בהתלבטות עמוקה בין שתי האופציות הידועות- אימוץ עובר או תינוק, ועדיין מתנדנדת. בעיקר מנסה להרגיל עצמי לרעיון שלא יהיה לי ילד ביולוגי בשר מבשרי- מנסה לעשות לעצמי תכנות מחדש ולהתגבר מהר ככל האפשר על תקופת הפרדה מהחלום הבורגני. הרופא שלי ממליץ על האופצייה הקפריסאית ואני רק בתחילת הבירורים. שמחה שמצאתי את הפורום הזה, אם כי עדיין מבוהלת ביותר.

rachel or

New member
זו ההתפקדות שלי

שבוע טוב!
זו ההתפקדות שלי
בת 26 בעלת תסמונת טרנר ולכן במסלול הישיר לתרומת ביצית נשואה 11 חודשים בעלת תואר שני בביולוגיה. חזרנו לפני שבועים מקפריסין- פדיוס (4 הפריות 3 עוברים יפים שהוחזרו) ולעת עתה בטא חיובית ומקווים להמשך הריון תקין רחלי

מתפקדת חדשה

שבוע טוב!
מתפקדת חדשה
בת 45, רווקה, שנה וחצי לקח לי להסתגל לרעיון ולוותר על עוד חלום, כיום נחושה ורוצה ומקווה שיבוא במהרה, בתחילת הדרך, נראה לי שאלך על קפריסין- קרוב, טרי, אפשר מקומית או יווניה (מתייחסת לאסון צ'רנוביל), יותר זול, ושתי חברות שלי הצליחו בפעם הראשונה, אזזזזזזזזזז תודה שאתן קיימות, אני לא מפרסמת אצל קרובי משפחתי וחברי נושא זה, כך שאתן תמיכתי היחידה בתקופה זו.

ועכשיו אני

מתפקדת חדשה
בת 45, רווקה, שנה וחצי לקח לי להסתגל לרעיון ולוותר על עוד חלום, כיום נחושה ורוצה ומקווה שיבוא במהרה, בתחילת הדרך, נראה לי שאלך על קפריסין- קרוב, טרי, אפשר מקומית או יווניה (מתייחסת לאסון צ'רנוביל), יותר זול, ושתי חברות שלי הצליחו בפעם הראשונה, אזזזזזזזזזז תודה שאתן קיימות, אני לא מפרסמת אצל קרובי משפחתי וחברי נושא זה, כך שאתן תמיכתי היחידה בתקופה זו.
ועכשיו אני
בת 38 בעלי 37 נשואים 3 שנים מנסים 3 שנים טיפולי זריקות שחלות לא מגיבות כשנה טיפולים המלצה לתרומת ביצית בהפסקה של שנה 2 הריונות ספונטיניים שהיסתיימו בשבוע שישי עקב אי התפתחות השנה 2 תרומות ביציות ברומניה ללא הריון למרות העוברים היפים כרגע בהפסקה מאולצת עקב חוסר תקציב מנסה להרות מביציות שלי דרך IVF בבית חולים בני ציון מחר פגישה ראשונה ןכרגע FSH מפתיע כ12 שתמיד היה כ30 מקווה להפתיע את עצמי אין ציפיות מדהימות

גם אני חדשה

שבוע טוב!
גם אני חדשה
שלום לכולם בת 32 בעוד חודש לפני 4 שנים עברתי טראומה קשה ילדתי ילד בעל מומים מרובים שנפטר אחרי 3 שנים ולא ידעו מה הסיבה למרות שעברתי כל הבדיקות בהריון כולל אם אר אי לכן המליצו תרומת ביצית כפתרון לילד בריא לפני כשנה וחצי נולדה לנו בת מקסימה מתרומת ביצית בנסיון השני וכעת הולכים לסיבוב נוסף במסלול אסותא קייב-פרופסור דור הקוסם רוצה לומר שהדרך לאושר ארוכה ומייגעת אך שווה בסופו של דבר כשמגיע האוצר הקטן המון המון תודה שיש פורום נפלא ותומך שכזה ולדעת שאת לא לבד!!

טמיה

New member
גם אני בדרך לדור

גם אני חדשה
שלום לכולם בת 32 בעוד חודש לפני 4 שנים עברתי טראומה קשה ילדתי ילד בעל מומים מרובים שנפטר אחרי 3 שנים ולא ידעו מה הסיבה למרות שעברתי כל הבדיקות בהריון כולל אם אר אי לכן המליצו תרומת ביצית כפתרון לילד בריא לפני כשנה וחצי נולדה לנו בת מקסימה מתרומת ביצית בנסיון השני וכעת הולכים לסיבוב נוסף במסלול אסותא קייב-פרופסור דור הקוסם רוצה לומר שהדרך לאושר ארוכה ומייגעת אך שווה בסופו של דבר כשמגיע האוצר הקטן המון המון תודה שיש פורום נפלא ותומך שכזה ולדעת שאת לא לבד!!
גם אני בדרך לדור
אשמח מאוד עם תיעצי לי לגביו לפני שאני מגיעה אליו החודש לשיחה על התרומה הראשונה שלי שתעשה לפיו באסותא מאיפה הוא מביא בציות מרוסיה?

הי טמיה

גם אני בדרך לדור
אשמח מאוד עם תיעצי לי לגביו לפני שאני מגיעה אליו החודש לשיחה על התרומה הראשונה שלי שתעשה לפיו באסותא מאיפה הוא מביא בציות מרוסיה?
הי טמיה
פרופסור דור הוא אחד הטובים ורציני אך לידיעתך הוא עמוס ותמיד מחכים אצלו בתור המון זמן כך שסבלנות כאן היא מילת המפתח הוא מביא ביציות מאוקראינה קייב אם תרצי לשאול עוד שאלות אני כאן בהצלחה

קיטקוט

New member
מתפקדת באופן רשמי

שבוע טוב!
מתפקדת באופן רשמי
בת 41+ בעלי בן 43 נשואים 3 שנים. 2 הריונות באופן טבעי שהסתימו- אחד בגלל ווירוס הופסק ההריון בשבוע 15, השני העובר לא התפתח שבוע 8. במשך חצי שנה ניסיונות ללא הצלחה אז נרשמנו למסלול המהיר : 3 הזרעות צילום רחם 2 IVF + אחד שהופסק באמצע היסטרוסקופיה ניתוחית- הוצא פוליפ גדול מהרחם תגובה שחלתית חלשה FSH גבוה. והשבוע הוחלט סופית - ירדתי מהגדר והחלטנו ללכת על תרומת ביצית! היום החלטנו בסופו של דבר לחזור לקלדרון וללכת למסלול לרומניה!

טמיה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo9.gifשלום לכולם

שבוע טוב!
שלום לכולם
שמי טמיה אני נשואה 3 שנים אחרי 7 נסיונות של הזרעה ו- 3 נסיונות של ivf כל הנסיונות היו כושלים ללא שום הריון אני מגיבה יפה מאוד לטיפולים ותמיד שאבו ממני כמויות מיוחדות של בציות פעם 20 פעם 18 ופעם 16 רק מה שהבציות שלי לפי מה שהרופאים אומרים זהו מקרה נדיר שהם לא נתקלו בו שלב אחרון של הבשלתן לפני ההפריה הן נעצרות ולא ממשיכות את פעולתן מי יודע פאק גנטי כעת אפסו סיכויי להרות מבצית שלי ואני בדרך לתרומה רק שעוד לא החלטתי איפה והאם בארץ או בחו"ל בהצלחה לכולנו אמן

הרמוניה

New member
אז גם אני מתפקדת

מתפקדים
אז גם אני מתפקדת
הרמוניה בת 42 גם אני טסה סולו בסיפור הזה... נסיון ראשון בזיגי הניב הריון קצר ששבר את ליבי אחרי 8 שבועות... בעיצומו של נסיון שני הרמוניה

מצב
הנושא נעול.
למעלה