שבוע טוב

elivnat

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif

ההורים שלי טסים עוד חודש ככה לקנדה, לשלושה שבועות, ורציתי ממי שמכיר את קנדה ובעיקר מונטריאול, רשימה של מקומות ששווה לבקר במונטריאול והאיזור.. חוץ ממפלי הניאגרה...
מראש...

שבוע נפלא.אז ככה.

קודם כל תלוי למה אתה קורה איזור. כי מפלי הניאגרה ממש לא באיזור מונטריאול. חוץ מזה, אם הם רוצים להסתובב ברחובות (מומלץ כדי לספוג את האווירה) צייד אותם מבעוד מועד בסוודרים ומעיל. כבר די קריר במונטריאול. עכשיו . ספר מה ההורים אוהבים לראות? ונדע לכוון אותך טוב יותר.

elivnat

New member
קודם כל-אני בת...

דבר שני, אני יודעת שהניאגרה זה לא באיזור מונטריאול, אבל ההורים שלי נורא רוצים לבקר שם... דבר שלישי ההורים שלי אוהבים לבקר בכל מיני מקומות... בעיקר מקומות שקשורים ליהדות... כמו כן הם יאהבו לראות מקומות יותר בטבע (וגם בעיר...) מקווה שהכיוון הזה יותר יעזור...

EB2

New member
to elivnat

האמת אני לא הייתי ממליצה להורים שלי לנסוע דווקא בתקופה זו לטיול בקנדה בגלל מזג האוויר הקר ואם הם אנשים מבוגרים בוודאי שלא. מונטיראול הרבה יותר קרה מאשר טורונטו וגם מתחילה עונת השלגים וממש לא נעים להסתובב בחוץ. ניאגרה פולס מאד מענינת בחורף למי שראה את זה בקיץ. אין מקומות שקשורים ליהדות רק בתי כנסת בעיר עצמה. אם את יכולה להמליץ להוריך להגיע באביב או בקיץ עדיף. אם הם אוהבים לעשות סקי ישנם מקומות רבים באזור מונטריאול.

elivnat

New member
כמובן שעדיף בקיץ או באביב..

אבל אז זה יותר יקר.. ואחותי מקנדה קונה להם את הכרטיסים...אז לא נעים להכביד עליה... מה שגם בקיץ הזה בטח אחותי תבוא.. וגם באביב.. אז אולי שנה הבאה.... בקשר לסקי... הם אף פעם לא ניסו לעשות סקי.. זאת בסה"כ הפעם השניה שהם טסים לחו"ל, פעם ראשונה הם טסו לפראג והפעם לקנדה, ככה שלא יצא להם להתנסות בסקי... אומנם אבא שלי היה פעם במרכז קנדה שבמטולה(
) אבל לא כל כך הלך לו שם... אז... תודה בכל זאת
המשך יום נעים!!

shalevcanada

New member
תיירות במונטריאול

אני גרה במונטריאול כבר שנה ולמרות שזה לא העונה אידאלית בכל זאת יש מה לעשות. מוזיאון מעניינים יש לא מעט לפחות ארבעה שקשורים להיסטוריה וכמה מוזיאונים בתחום האומנות והמדע. לפחות 3 כנסייות שוות ביקור, עיר תחתית מעניינת ורחובות שבלבוש חם ניתן להסתובב בהם עד ומעוד להנות. יש מרכז תיירות בדאון טאון מונטיראול שם הוריך יוכלו לקבל את כל האינפורמציה המעודכנת שהם צריכים על מנת לבלות בה שלושה שבועות. הורי מסיימים פה ביקור של 3 שבועות ומזג האויר לא היה מרשים ובכל זאת בילינו יפה ביחד ויש הרבה מה לראות. http://www.tourisme-montreal.org/B2C/00/default.asp לצערי אני לא זוכרת את הכתובת אבל בשדה התעופה או בכל מפה מקומית המקום מסומן באות i בהצלחה

למעלה