שבוע טוב! מה שמחקה לי באירופה רציתי להארוז קצת ...
א אווה עמיחי New member 2/2/03 #1 שבוע טוב!../images/Emo13.gif מה שמחקה לי באירופה רציתי להארוז קצת ...
א אווה עמיחי New member 2/2/03 #2 שאילה חשובה! עמדת לעזוב את הארץ, כאן בבן גוריון יש עוד מקלדה בעיברית... אך אני יכולה להכנס , לכתוב הודעה, כאשר את שמי ואת הסיסמה צריכה לכתוב בעיברית? או צריכה להחליף שם? בלונדון אבדוק, מה אתם מציעים... תודה מראש אווה
שאילה חשובה! עמדת לעזוב את הארץ, כאן בבן גוריון יש עוד מקלדה בעיברית... אך אני יכולה להכנס , לכתוב הודעה, כאשר את שמי ואת הסיסמה צריכה לכתוב בעיברית? או צריכה להחליף שם? בלונדון אבדוק, מה אתם מציעים... תודה מראש אווה
A amonit New member 2/2/03 #3 לפני שאת מחליפה שם תנסי להקליד-tuuv gnhjhh שאלו בעצם המקשים של השם- אבל באנגלית. את השאר תאלצי להקליד באנגלית. נסיעה טובה
לפני שאת מחליפה שם תנסי להקליד-tuuv gnhjhh שאלו בעצם המקשים של השם- אבל באנגלית. את השאר תאלצי להקליד באנגלית. נסיעה טובה
R Rשף New member 2/2/03 #4 ל windows יש מקלדת וירטואלית תוכלי להשתמש בה אם מותקנת עיברית במחשב, אם לא ישנם אתרים שמאפשרים מקלדת כזו. אני עדיין צריך לחפש איך מפעילים את כל זה...
ל windows יש מקלדת וירטואלית תוכלי להשתמש בה אם מותקנת עיברית במחשב, אם לא ישנם אתרים שמאפשרים מקלדת כזו. אני עדיין צריך לחפש איך מפעילים את כל זה...