שבוע טוב

Lir האחת

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שביזות יום א'! איך השבוע שלכם התחיל? למי נשארו עוד בחינות? כמה? עבודות? לי נשארו שתי עבודות, וחוץ מזה מצפים לי כמה ימים רגועים. מה איתכם? שבוע נעים לכולם

amitk80

New member
שבוע מקסים

שבוע מקסים למנהל הפורום הכי מתוקה (אבל הכי זקנה גם).. השבוע מתחיל סבבה. יש בחינה ביום רביעי הבא עם הרבה חישובים מתמטים והרבה ניתוחים כלכליים. מי רוצה להתחלף? מובטח כסף זר טוב...

amitk80

New member
אכן כך

אני רואה הרבה קמטים על פניך. צריכה תכשירים להורדת הקמטים ?

amitk80

New member
תמיד אפשר לפרוץ חסימות

לא בעיה בימינו... מה נשמע הגר? איך עובר עליך השבוע יקירתי?

amitk80

New member
צרות?

יש לך צרות שאת רוצה לספר לנו עליהם מנהלת פורום דגולה? ?

יוקאס

New member
נהיית סוכן מכירות של קוסמטיקה פתאום?

בגלל שאתה סוכן מתחיל ובגלל שיש לי מצב רוח טוב, אני רוצה לקנות ממך את כל הסלסלה! איך אני?

amitk80

New member
בכיף מותק

תגידי מה את רוצה ואני אדאג שזה יגיע אליך עם שליח... מה סכום ההשקעה שלך? נפנק אותך בדברים הכי איכותיים...

elena20

New member
שבוע נפלא../images/Emo140.gif

השבוע התחיל במבחן
נשאר לי עוד 2, לא כולל מועדי ב' (
). המבחן הבא רק עוד שבוע וחצי, אז עשיתי יותר מדי תוכניות לא נראה לי שאעמוד בזה

ebi83

New member
אני עם מבחן מחר...

ואני לא מצליח ללמוד
רק שבגלל השביתה זה המבחן היחיד שלי, והוא בערב

Musi© Gi®l

New member
הממ

לי יש עוד 2 בחינות [לא קלות] הבאסה שבמקביל אני גם לומדת 3 פעמים בשבוע ועוד כל מיני דברים מסביב.....

שבוע לבן...

איזה יום מטורף היה לי. שאני לא אתחיל בכלל.. מחר יש לי הגשה של עבודת המרקים המיתולוגית (הידוע בכינויה "העבודה עם הקוקוסים"). תחזיקו לי אצבעות כי זו הגשה מאוד מאוד חשובה. אני עוד צריכה ללכת לשנקר- לתחוך, להדביק ולסדר את סביבה ההגשה שלי.. ביום ג'- הגשה אחרונה לסימסטר! עבודה בטיפוגרפיה שכבר יוצאת לי מכל החורים. אגב.. היום ד' היתה לי הגשה אחרונה בקורס "שפה חזותית" (עבודת הבנק ועמלני) והיה מ-ע-ו-ל-ה.
אחרי ההגשות יש 2-3 מבחנים.. יהיה בסדר. הגר

תגובת השירותים החשאיים ../images/Emo98.gif

איך השבוע שלכם התחיל? לא משהו. היום הייתי חצי ישן כל היום והלכתי כמו זומבי
למי נשארו עוד בחינות? לא לי. לא למדתי כל הסמסטר, ואני מתחיל ללמוד רק עכשיו כמה? לא רלוונטי
עבודות? היה משהו, אבל נגמר. מצפה לי שבוע רגוע, ועם זאת שוחק, עד ה-10 בפברואר כשאני חוזר ללימודים. אז יהיה כיף

שבוע טוב לכולם!!!

איך השבוע שלכם התחיל: השבוע התחיל בתירגולים של סינוס קוסינוס לקראת המבחן בטריגו מחר למי נשארו עוד בחינות: שאלה רטורית, יש לי עוד 7 בחינות לפניי... כיופים!!!! עבודות: אין עבודות, רק מבחנים... בכול מקרה, מצפה לי מחר מבחן, לא כיפי בכלל. מקווה שיהיה טוב!!!! שבוע טופי יופי לכולם!!!!

למעלה