שבוע טוב!

מזה שבוע טוב? ללא תוכן?

מה כאילו אין לכם מה להוסיף? יאללה תכתבו איזה משהו שיהיה איזה נקודה כחולה כזאת נחמדה בצד... או שסתם תפתחו נושא, אללה שבוע חדש אין איזה משהו?

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifלא היה לי מה לרשום..../images/Emo6.gif

חוצמזה הגבתי דרך הפלא בגלל שהייתי בקומזיץ של הסניף שלי..(פיצוי על זה שדחו תשבת חח) הא ואתמול בקומזיץ נרשמנו למחנה הרא"הההההההההההההה!!:)

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifאני יגיד למדריכות שלי למסור לך ד"ש..../images/Emo3.gif

אתה מוזמן לבקר גם במחנה עצמו..:)

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifמה הבעיה אם החניכים?../images/Emo6.gif

וכן אני יודעת שאתה שונא דשים,בגלל זה אמרתי שאני ימסור לך דש..

הכי כיף לבוא להכנה ככה זה כל המדריכים

אבל במחנה יש גם את כל החניכים וזה פחות כיף כי אם אני בא לשם בתור עצמי וכל אחד עם החניכים שלו אז אין קטע..

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifלא לא..

תבוא!! תיהיה אם המדירכים של השבט שלי,הם אחלה מדריכים!!

בטח!!!!

אני איתמר מדריך של ניצנים מסניף בפתח תקווה אי שם במרכז יבוא ופתאום יהיה עם מדריכים של שבט הרא"ה (מקיאא תנשמה) מסניף מעלות שזה חור בצפון. אם הייתי איתם בעדה במחנה שלי אז זה היה קורה אבל מדריכים בדרך כלל לא מתחברים בקלות כזהם עם חניכים.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifאממ

קודם כול-מעלות זה לא חור בצפון,ולא חשוב המקום חשוב האנשים שבו..
ולמה מקיא תנשמה?מה הבעיה אם מדריכי הרא"ה?

מה הבעיה עם מדריכי הרא"ה-

אווהא פתחת עכשיו נושא כבד. לי אישית יש בעיה גדולה מאוד עם מדריכי הרא"ה אני לא מכליל ואני יודע שיש הרבה מאוד שהם בסדר ולא בעלי אופי כזה של מדריכי הרא"ה אבל את רובם אני לא סובל (בלשון עדינה) לא שאני שונא אלא תכלס מעצבנים.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifאולי אתה צודק..

אבל לא בסניף שלנו,אם תכיר אותם בהכנה-תבין.

ליחן את בטוחה שאת מתכוונת למדריכי הרא"ה

או למדריכות הרא"ה אנלא יודע מה איתך (אהמ אהמ האוף הראשון שלי) אבל מדריכי הרא"ה...

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifכן,אני בטוחה.

מדריכי הרא"ה,כמובן שגם מדריכות.. המדריכים של הרא"ה אצלנו באמת אחלה,הם כול כך משקיעים בחניכים שלהם למרות שהם לא שמים עליהם. אני הייתי רוצה שהיו לי תכוחות שיש להם.

אהה מדריכות הרא"ה

תפתיעי אותי אם הם לא מנצח עזבי אותך מי יוצא היום למחנה בשביך הבנות?! יאללה ליחן עליך לא הייתי מאמין
כה זה כל החניכים בהרא"ה, אצלנו חצי מוגדרים כהיפראקטיביים ולוקחים כדורים. אז כן צריך כוחות אבל תארי לעצמך מה זה להיות מדריך ניצנים/נבטים? אסור לי לעזוב אותם ואני צריך לרדת לרמה שלהם בדיברו ובחשיבה אבל אחרי כמה זמן מתרגלים וזה כבר נהיה ממש כיף

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifלא לא לא!!

לא אמרתי על מדריכות הרא"ה!!דיברתי על מדריכי הרא"ה.. אל תדאג,אפילו לא חשבתי שתצא בישביל בנות..או שכן?
ותן לי להפתיע אותך,המדריכות שלי הם מאחיה,והמדריכים של הרא"ה בנים זה אחד מאחיה ואחד מנצח.

אהה המדריכות מאחי'ה אז אין בעיה.

למה נראה לך מה אני דפוק?!! טוב נראה כבר מה זה משנה עכשיו אני במילא עובר דירה בזמן הזה.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifאהמ אהמ

אתה דפוק?אתה שואל או אומר?
סתם.. ולאן אתה עובר דירה?

למעלה