שבוע טוב!

אני מתפצל-אני עובר לאלון שבות

ובתוך פ"ת אבל שלא כמו עם אבא שלי אני היהי הרבה באלון שבות. יהיה טוב.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifהבנתי..

אלון שבות?נגיד שאני יודעת איפה זה..:) תחדש על הדירה.

איזה צפונית (במלרע)

לא לדעת איפה זה אלון שבות... זה בגוש עציון מדרום לירושלים.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifאני יודעת איפה זה גוש עציון..

היינו שם שנה שעברה,במסע פסח..

כן, סופי לגמרי

אבל אבא שלי יגור בקרית אלון שזה די קרוב להדר גנים ככה שאם תבואי לשבת לפתח תקווה זה הכל קרוב אז לא תהיה בעיה. וחוץ מזה שגם אם אני עובר למטולה אני בחיים לא עוזב את הסניף שלי.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifלא נורא..../images/Emo201.gif

יאלה הוא-
כול כך חמוד!!:) איזה לא קשורה אני..

sivanscom

New member
שבוע ../images/Emo13.gif

הייתה שבת די סבבה. מה שהיה הכי סבבה זה שהיא נגמרה.. =| לא משו.. אבל בכל זאת שבת תנועה אז היה נחמד

שבוע טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo78.gif

לא שבת מיוחדת, חוצמזה שנזכרתי בשישי בערב שיש לי למחר 60 פסוקים ללמוד, וישבתי עד 2 בלילה, אבל שרדנו בסופו של דבר. שבת הבאה שבת חב"ב ברובע. אמור להיות טוב

שבוע טוב [עם תוכן]

האמת היא שהיה טיפה קשה לי השבת, אחרי שבת מטורפת ושיא ענק מבחינתי לחזור לשבת שצריך לחפש בה חבר'ה למניין.. [אל תבינו לא נכון. אנחנו לא מתפללים בסניף או משהו כזה.. לצערי, בבית הכנסת של טבעון אין מניין במנחה...] אבל לא נורא. שואבים כוחות ממה שאין. אה ואני רוצה לספר לכם על משהו מדהים שקורה אצלנו בסניף :) חבר'ה ממועדון הנוער באים לפעולות ער"ש, ב"ה. ז"א, חבר'ה לא דתיים.. כבר כמה חודשים. זה התחיל מאחד והיום זה כל שבת אבע בערך, לא אותם ארבע וזה כ"כ כיף. ועוד משהו אחרון [ועכשיו לאיתמר לא יהיו תלונות] עוד שבועיים בעז"ה תהיה שבת חב"ב הרמת רוח העם בטבעון. ואנחנו כל כך מחכים לזה, כי השנה לא היתה השבת הזאת שהשאירה בטבעון את האור שלה, כל שבתות חב"ב היו נורא קטנות. מועילות, ברור שמועילות, אבל...

וול.. ../images/Emo78.gif

לא ידעתי שיש שבת חב"ב בטבעון. מקווה שאוכל להגיע כי זה חשוב מאוד בעיניי. ברור שתהיה ירידה מסוימת גם לי. אולי לא ברמה הזאת, אבל זה די רע לראות שאי אפשר לארגן אפילו סעודה שלישית פשוטה בשבת אחה"צ לחב"ב. לגבי מועדון הנוער כל כבוד לכם :) הלוואי וגם אצלנו היה אפשר למשוך קצת נוער מהבילויים של שישי בערב לפעולות.

למעלה