שבוע טוב!

זו לא שבת מחוזית,

אלא חבר מביא חבר. :) אבל אם תרצה לבוא, אני אשמח. אנחנו צריכים כמה שיותר חבר'ה. [ישכ"ח באים 25! בתכנון..] אצלנו הסעוד"ש היא לחב"ב + חב"א.. אולי שווה לכם לנסות את זה ככה. כשחב"ב צריכים לשמש דוגמא, הם עושים את זה. יושבים כולם במעגל בדשא, שרים, לנו יש עוגה סניפית [כבוד] וזה ישתפר מרגע לרגע.. בהצלחה :)

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifשבוע טוב:)

היית שבת מדהימה. (יוסף אתה פה?) הייתי בירוחם, וכל ירוחם מלאה במתנדבים מחו"ל. ככה שכל השבת דיברתי רק אנגלית ובדרך הכרתי מלא אנשים נורא נחמדים וניסיתי ללמוד קצת שבדית, ספרדית וגרמנית [אפילו הצלחתי טיפה] ושיחקנו מונפול!!! היה כ"כ כיף, באמת. אההה, ומור- אני זוכרת אותך. [אני זוכרת את כל הזקנים, אבל אף אחד מהם לא יודע מי אני...
]

shronet

New member
../images/Emo168.gifשבוע מבורך!

ובשביל איתמר, גם תוכן... השבת היתה הפעולה האחרונה של המדריכה שלי
(היא מלביא והיא נשארה רק כי אין את מי להכניס לנו...) עכשיו, ישנם שני תרחישים אפשריים: 1. נשאר שבט נטוש חסר מדריכה ולא תהיה לנו אפילו קומונרית שתדאג לנו, כי משום מה אף אחת לא רוצה לסגור בסניף שלנו, למרות שהוא ממש מעולה. השבט יתפרק עוד יותר ממה שהוא מפורק עכשיו, ואז לא יהיו בנות מתאימות להיכנס להדרכה וזה ידפוק את רצף המדריכים שלנו, בדיוק כמו שקרה עם שבט אחי'ה, שבגללם בעצם כל הבלגן הזה. 2. יביאו לנו איזה נושניקית פוחזת שלא תצליח להשתלט עלינו ולהתחבר איתנו, ואז אני בכלל לא רוצה לחשוב מה יקרה... בקיצור, השבט שלי על סף התמוטטות.

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifקרית אתא?

מסכנה. חחחח סתם..לא משו אישי נגיד הסניף שלך זה משו אישי נגד שבט הרא"ה שם.

shronet

New member
../images/Emo168.gifלך ולשבט שלך יש משהו נגד כל הסניפים.

הרא"ה שלנו תותחים, אני חושבת שהבעיה היא אצלכם...

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifלא לא..

אין לך מושג מה הם עשו לנו בביריה!!והעדיף שאני לא יספר לך..

shronet

New member
../images/Emo168.gifספרי...

את כל הזמן יורדת על סניפים, אבל לא מסבירה למה. אז יאללה, אני מקשיבה

מור!!!!!

ב"ה אז ממני אף אחד לא ביקש להיכנס אבל החלטתי לקפוץ לראות מה קורה פה מזמן לא הייתי פה ובטח גם לא זוכרים אותי (כולכם צעירים!!!) בהצלחה לכם וחודש טוב

לא זוכרים? איזה העלבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בטח שזוכרים אותך, לא קשור לזה שאנחנו צעירים... אללה מתחיל להיראות כמו שרשור ותיקים

למעלה