שבוע טוב פורום יקר

הרבה הרבה צבע

בשבועיים האחרונים הפכתי את כל הבית,חוץ מהמטבח לא נשאר שום דבר במקומו. והיום סיימתי את כל הצבע, עייפה ומרוצה ביותר, הכל יצא מקסים לדעתי

candy77091

New member
היתה לי שבת קשה מאוד

תחושות עצבות ודכאון במשך כל השבת לא היה לי חשק לכלום והכל בגלל ויכוח קטן וחסר ערך עם האהוב שלי ביום שישי..

גילור

New member
פעם ראשונה מאז שאני זוכרת שאני

יכולה לכתוב בריש גלי שהיתה חרא של שבת! הבעל עדיין במילואים (צו 8), הילדים הצליחו לטפס לי על כל העצבים (שגם ככה רופפים עכשיו), היה לי כ"כ קשה ועצוב!!! לשמחתי מחר בע"ה הבעל מגיע הביתה ומקוה שיהיה טוב יותר.

hayapollak

New member
שבת טובה

היתה לי, באמת שבת כייפית. למרות ששי בבוקר התחיל במרפאת השיניים, הרשתי לעצמי "לבזבז" זמן, להנות עם חברות בקניון פגישה שנמשכה עד שעות אחר הצהריים. מזמן, מזמן לא הרשתי לעצמי "בטלה" כזו. בשבת בצהריים הוזמנו למסעדה חמודה מאד ואוכל טעים סתם ככה אמא שלי החליטה שבא לה לפנק אותנו, ובערב חגגנו בבית קפה בטבעון יום הולדת שנה לתנוקת של האחיינית שלי. שבת מתוקה,בלי ראש ובלי חובות,שבת רגועה ושמחה. תודה לבורא עולם - על ההזדמנות שכל כך היתה נחוצה לי.

שירה1973

New member
שבת פרודוקטיבית מאד

האיש שלי לא נמצא עד יום שלישי, כך שזכיתי לסופשבוע שלי עם עצמי. הספקתי ה מ ו ן (לנקות ולשטוף את הבית, להתאמן בהצלחה מרובה ומפתיעה על שיר חדש שנתן לי המורה לגיטרה, קראתי ספר מ ד ה י ם וקילחתי את הכלב המג'וייף שלי....
) בין לבין הספקתי גם להתגעגע אל האיש, אבל מאד נהניתי מהלבד.

סופשבוע של עבודה

לא היה לי רגע אחד פנאי אמא שלי אצלי כך שיש לי המון עזרה וזה נפלא במיוחד השעון הביולוגי שלי השתגע לגמרי ואני הולכת לישון כל יום בשלוש לפנות בוקר וקמה בעשר וחצי לערך זה לא מוצא חן בעיני ואני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. רביעי עד שבת עבדתי ברציפות המסיבות היו טובות וזו של אתמול היתה מצוינת וכייפית ואוהבת במיוחד. אה ! ובין הכל הספקתי ביום שישי ללכת לשוק - בשביל אמא שלי. היה אחלה. קניתי שמלה נהדרת בעשרים שקל :)

nataly36

New member
../images/Emo13.gif נשמע סך הכל כיף.

את תמיד עובדת בסופי שבוע?

בעיקר חמשושים.

לפעמים יש עוד מסיבה שתיים גם באמצע השבוע. אבל בעיקר בעיקר חמישי-שישי-שבת. לפעמים בשישבת יש גם פעמיים, שתיים ביום. זה נפלא ונהדר כי אני כל כך אוהבת את העבודה שלי ובסך הכל אני במקום שמח ואוהב כל הזמן - מסיבות :) בד"כ אני מקדישה את יום שני לעצמי.

nataly36

New member
המון דמעות, אבל בכל זאת שבת חיובית

השבת בכיתי המון. מה שלא קורה לי לעיתים קרובות: בלילה שבת התינוקת היתה ערנית ומיעטה לישון, כל השבוע הילדים שיגעו אותי לגמריי..... עם המחלה שלי אני בגמילה מסטרואידים - ומי שמכיר את זה, זה מעייף בצורה שלא תתואר. צריך לארגן מליון דברים לקראת שנת הלימודים החדשה (ספרים, ציוד....) והיציאה של המתבגרת שלי לאולפנא. (כיתה ט') ... יום שני, בעצם מחר, אנחנו עושים סעודת הודיה לכבוד הלידה של התינוקת המדהימה שלנו. אומנם במועדון הישוב ובשביל זה לקחתי קייטרינג - אבל עדיין צריך לקרצף את הבית ולארגן מליון דברים וקניות.... (אפיה, שתיה, כסאות וכו'....) ופשוט נגמר לי הכוח. לפנות בוקר אחרי ליל שימורים עם הנסיכה, פשוט ניגשתי לבעלי ובכיתי עליו..... הרטבתי אותו לגמרי! הוא היה קצת בהלם, חיבק בחום... שאלה מה קרה, אמרתי בכמה מילים ופשוט המשכתי..... היה לו את השכל לא להגיד כלום ולתת לי להישפך - כפשוטו. מה שעשיתי. אחר כך חטפתי בגלל זה מיגרנה שאני עדיין סוחבת, אבל זה היה שווה את זה. מרגישה הקלה. שהוא הבין עד כמה קשה ועייף לי.... המשך היום היה רגוע , הספקנו לנוח ולהשלים קצת שעות שינה.

למעלה