שבוע טוב לכל החברים...

שבוע טוב לכל החברים...

אמרתי השבוע שנעשתי מכורה לכם? אז הנה..למרות השעה המאוחרת בכל זאת לפני השינה נכנסתי לקרוא מה הענינים..עצוב היה לי לקרוא "מתקפה" נגד המנהלת שלנו נסיכה...אני לא חושבת שזה היה הוגן...מאידך גם לא נעים לקבל ביקורת על אורך כתבה כזו או אחרת ותוכנה...אנחנו ילדים מספיק גדולים...ותודה לאל שניתנת לנו הזכות לבחור מה לקרוא.... רציתי להזכיר שתקופה ארוכה היינו ללא הנהלה..אני למרות שנתבקשתי על ידי הנהלת הפרומים לנהל את הפורום סירבתי..[אחת הסיבות לא רציתי להיות מעורבת בתרחיש שקרה היום בפורום] עודדתי את נסיכה לקחת על עצמה את הניהול כי האמנתי ונוחכתי שהיא עושה זאת על הצד הטוב ביותר בדרכה...זהו תפקיד שאין שום רווח בצידו [להיפך המון כאב ראש ספרו להם על זה בן ,גאייה ] אז בואו לפחות ננסה להקל על נסיכה..ולהיות ילדים טובים..על אורחים שמגיבים אין שליטה אז לפחות מהחברים הקבועים.. ואולי בפעם המי יודע כמה לשנות את שם הפורום ולהגדיר בדיוק מה מטרתו בכותרת למעלה..[מעיון בארכיון הפורום נוחכתי לדעת שכותרתו מטעה ונערכו לא אחת דיונים סביב העניין ] שבוע טוב לכולנו....

s h o o s h a

New member
מתקפה" נגד המנהלת ???

איפה ראית שהיא הותקפה? אם היא בחרה להיפגע ולהרגיש מותקפת- בעיה שלה. לא ייתכן שבכל פעם שנאמרים דברים שלא נוחים לה לשמוע היא מאיימת בפניה להנהלת תפוז וחסימת הכותב. בקצב הזה היא תישאר לנהל כאן את עצמה! מי שצריך להיעלב מההתקפות פה הם הכותבים ממנה! בוקר טוב ושבוע מקםים לכולנו

ben 911

New member
../images/Emo45.gif ערדניקית...

אני חושב שנהגת בחוכמה כשסרבת לקבל עליך את ניהול הפורום. התפקיד הזה הוא כפוי טובה ורק אם יש לך עור של פיל את תהי מסוגלת לשרוד אותו. לא חשוב מה שתעשי, את תמיד תמיד אבל תמיד תצאי לא בסדר. נסיכה היא אישה מקסימה אשר הסכימה למרות הכל לקחת על עצמה את התפקיד המעפאן הזה. אז בואו נטפח אותה, נשמור עליה מכל משמר ואם צריך אז גם נחבק אותה בחום.
על החתום: מנהל בדימוס.

מצטרפת למשמורת..ושולחת חיבוק חם

קודם כל לך בן...אחכך לנסיכה..ויש לי עוד מלאן חיבוקים לשושה, ציפורינקה , שירקאן, עמירם, גיורא, קליאו, שרלה, בקיצור לכולם...ואפילו נשאר מספיק לאיש הטוב לשנכנס לחיי...

בוקר טוב

ההתרחשויות בסוף השבוע לא היו לרוחי אבל מנסה להמשיך הלאה אני בקשתי לדעת האם רצוי ומקובל להעלות נושאים לדיון ע"י הבאת קטע כתוב מתברר שהנושא שהורא לדיוןם אכן פתח מיני דיון בנושא וזה מבורך ל\צערי דברי לא הובנו ע"י הכותבת הראשית, היא לקחה את זה לכיוון האישי בקשתי יש לך משהו אישי תעברי למסרים כמו שהיא עשתה ביום הזכרון ואכן באנו לקראתה ושיניתי את כל השרשרת של יום הזכרון שעבורי גם ככה הוא יום קשה אני מבקשת להשאיר את הפורום כמקום נעים לכתוב בו , אם אצטרך לשם כך לעשות דברים אני אעשה בתחילת הדרך היו דברים קשים והם נרגעו ועכשיו היה שקט אני מביאה מהעולם שלי , כי רק על עצמי לספר ידעתי ומקווה וגם מצפה שיגיע הרגע שנתעלם מהרעשים שהיו פה בשבת ונמשיך הלאה אבל ההרגשה שלי שזה לא יהיה ככה ולא בגללי

למעלה