שבוע טוב לכולן!

בסימן "משהו ישן"

אני מהרהרת לאחרונה בפריטים שקניתי ולא הצלחתי ללבוש מספיק - או שלא הצלחתי ללבוש "כמו שהתכוון המשורר", יעני, כמו שהתכוונתי.
והבוקר חשבתי על הז'קט הזה שאיכשהו אני תמיד לובשת רק את החלק דמוי העור שלו ולא את הבסיס האפור, והחלטתי שאני עושה מאמץ ללבוש את זה כמו שתכננתי ולא כמו שהכי קל לי.
אז הנה.
חולצה ישנה של פ&ב, ג'ינס של בננה רפבליק, חגורה ישנה מאוד עם פפיון קטן, מגפיים מ DSW והז'קט+הפנימית, מזארה (לפני שנה או שנתיים). צעיף של זארה, ומתחת שרשרת זהב דקיקה עם לב אדום של מגנוליה.

efrato1

New member
הבסיס האפור לוקח את האאוטפיט למקום

שאני מאוד אוהבת, סטריט אבל מתוחכם. גם כל השאר משתלב מעולה, פרט למגפיים שנראים כלקוחים משיר אחר (ממשיכה את רעיון המשורר שהעלית...
)

sivosh

New member
מגיחה מהחושך

אתמול ליציאה לחגיגות סט. פטריק די-
חנכתי שמלה חדשה ממנגו
חגורה שלא רואים בתמונה מלפני כמה עונות מרנואר
עליונית מפוקס

וכן אני יודעת שהשמלה מעט מקומטת
(אני חייבת מגהץ נייד!)

efrato1

New member
חג שמח וברוכה הבאה

הלוק מקסים וללא ספק הולם את האירוע

ר י ש

New member
שמלה חמודה מאוד

אבל האם חגיגות סט פטריק הן לא חגיגות של הקתולים באירלנד?

איזה קשר יש לזה וליהודים בארץ?

sivosh

New member
רק עוד סיבה למסיבה...

ותירוץ לחנוך אותה בעיקר כי היא ירוקה

ובארץ לא צריך סיבה מיוחדת בשביל בירה...

cool!

מאיפה הנעליים? (מזוית הצילום הן נראות לי כמו נעלי בובה על עקב נמוך שזה משהו שאני מתחילה לחפש בקרוב, תקני אותי אם אני טועה)

sivosh

New member
אכן נעלי בובה

מלפני עונה מחנות בשם ברמא (רשת באזור חיפה)

Capelli Neri

New member
סתם יום

בסופ"ש מצאנו מקום להתחתן בו - המקום הראשון שראינו, וגם יצאנו לטייל והיה די קסום.

אני במצב רוח לא משהו עם כל מיני מחשבות לעזוב את הלימודים וכאלה, הולכת לפגישה עם המנחים שלי - מה שבטח לא עוזר להרגיע אותי.

סתם עם סוודר חום וג'ינס...משקף את חוסר הזוהר שאני מרגישה.

אוי

במפגש היית נשמעת כל כך נלהבת לגבי הלימודים, מה קרה?
את מוזמנת לענות לי במסר אם תרצי.

Capelli Neri

New member
מממ

אני פשוט מרגישה שהעולם הזה נורא מלחיץ אותי...אולי גם בגלל המנחה הספציפית שלי ואולי גם כי אני לא מצליחה להביא את עצמי לעבוד בקצב שבו אני צריכה לעבוד.
לא יודעת...אם הייתי מרגישה שיש לי הכשרה שמאפשרת לי לעבוד במקצוע אחר ולהרוויח נורמלי - עבודה שלא "לוקחים" הביתה או ללב, אני חושבת שהייתי מפסיקה ללמוד ומעשירה את החיים שלי באופן אחר.
אני באקדמיה מגיל 19 רצוף ובכל שנה וחצי אני עוברת התמוטטות עצבים מהלחץ ומהציפיות שיש לי מעצמי, אפילו שאני ממש לא וורקוהולית ולא קורעת את התחת, ובכל פעם אני כאילו בוחרת בתחום מחדש, אבל אולי אני צריכה להפסיק לעשות את זה לעצמי.
ומצד שני, יכול להיות שאת עניין הלחץ והחרדה יהיה לי בכל תחום שהוא, לא רק במסגרת האקדמית. לא יודעת, מנסה לברר על כל מיני הכשרות שאני יכולה לעבור תוך כדי הלימודים ולפחות ליצור לעצמי איזושהי רשת ביטחון...כלכלית ורגשית.

Zorikit

New member
אני כל כך מזדהה

כרגע אני בתואר שני ואני ממש רואה את התמוטטות העצבים. לכן התחלתי לעבוד ברנואר - מבחינתי זאת רשת ביטחון.
אחרי שאגיש את התזה אני בטוחה שאקח הפסקה.

וזו הסיבה בדיוק שלקחתי הספקה ולא

ממשיכה לדוק' ישר.. מרגישה ש"גדול" עלי ו"כבד" לי ובשביל מה.. טוב לי איפה שאני.. בשנה האחרונה אני מגיעה לתובנות אחרות בקשר לחיים המקצועיים שלי...

Zorikit

New member
ברור.

מבחינתי אם במהלך התואר השני אני לא מתקדמת מבחינת עבודה באקדמיה אני לגמרי מוותרת על דוקטורט.

למעלה