שבוע טוב לכולם....

שבוע טוב לכולם....

רק עכשיו התאוששתי מיום שישי...קשה לעבוד עם אנשים וכנראה [בטוח] שאני מתאימה לעבודה עם ילדים...מחר אני מתנדבת באיזי שפירה ברעננה ואינני יודעת כייצד אוכל לאמר להם שאינני יכולה להגיע..אני מתה מכאבים ביד ימין....עברה עליי שבת עצובה עם המון מחשבות ...כייצד אוכל להעביר שלושה חודשים מבלי להזיז את כף יד ימין? אוף אוף אוף מזל שבעלי תומך ועוזר אחרת אינני יודעת כייצד הייתי יכולה לתפקד......

ריפוי בעיסוק ../images/Emo32.gif

אני לא מבינה ברפואה ולא יודעת מה המקרה שלך בכל אופן רציתי להציע לך לדרוש מהאורטופד שלך טיפול ב"ריפוי בעיסוק " זהו תחופ פארהרפואי לא רק לנכים וזקנים כפי שחושבים .מהניסיון שלי אנשים לא ודעים שחוץ מפיזיוטרפיה לידים אפשר לעזור בריפוי ועיסוק.לי היה מקרה עם אצבע זרת ביד ימין שיום אחד החליטה שהיא משנה כיוון .מתכופפת לצד האגודל .היה מלווה גם בכאבי תופת ובאי יכולת לאחוז מספרים ולגזור ולנהוג וכיוצא בזה . הרופא טען שאין מה לעשות בנידון זו התנוונות של האצבע מוכר בספרות הרפואית וכך אצטרך לחיות .כיון שאני עוסקת בספורט ויודעת מה תרגילי התעמלות יכולים לחולל דרשתי מהאורטופד פיזיוטרפיה . למזלי נפלתי לרופא ששלח אותי לעשות "ריפוי בעיסוק " ריפוי בעיסוק זה לא לתפור אפליקציות ומפיות. בעזרת כל מיני מכשירים ואביזרים .האצבע שלי שלא יכולתי לכופף ולישר חזרה ב90% למצבה הקודם .הכאבים חלפו ואני חזרתי לפעילות רגילה. מאחלת לך שבמהרה גם את תחזרי לפעילות רגילה ושהכאבים יחלפו . צריך להאמין ברפואה אך לא לוותר לרופאים לא הכל מובן מאליו.

אופנה

אם אני מבינה נכון גם את מעצבת אופנה? את תופרת העצמך? גם אני מתעסקת האופנה ,ואני לפעמים תופרת בעצמי ולפעמים מעסיקה תופרת שתופרת לי את הדגמים שאני מעצבת בעצמי ועושה את הגיזרות בעצמי... בדרך כלל אני מעצבת המידות מאוד מאוד גדולות,ואני מתעסקת גם עם תלבושות להצגות ילדים..כרגע אני תופרת למסיבת סיום של כיתה י"ב במגמת מחול תלבושות לריקודים. אשמח לשמוע מה את עושה?

ובכן למדתי עיצוב אופנה במירים...

אימי תופרת שמלות כלה ובגדיי ערב ,היא שלחה אותי ללמוד דרך משרד העבודה תדמיתנות ואחר כך למדתי במרים ...היא מאוד רצתה שנפתח ביחד עסק אך... החיים הובילו אותי אל הילדים והתיאטרון...אני לא מצטערת לרגע. אימא החלה לעבוד אצל אדם שעד היום משלם לה משכורת מינימום והיא תופרת את הכל...כל כלה והגחמה שלה...
בקיצור אימא עד היום חולמת לעשות משהו... למדתי 4 שנים תיאטרון בובות אצל מירי פארי ,והשתלמויות אצל הגדולה מכולם: מריה גורביץ [בונה בובות בטלויזיה יש לה אתר מדהים] ואני עובדת בגנים ,ימי הולדת ,מתנסים ועוד... להלן תמונה....

וואו איזה יופי

איזה כייף לך ,אני אף פעם לא למדתי במקום מסויים על בובות,את הנושא הזה למדתי מספרים.אבל למדתי תדמיתנות בלימודי חוץ בשנקר,ויש לי סטודיו בבית

למעלה