שבוע טוב לכולם!

איילת כ

New member
תכנסי

זה יכול לבדר איתך, אני פשוט לא ניטרלית, אני בתפקיד הנמתחת.....

tiki tiki

New member
נכנסתי...

ומזה התעצבנתי..זה לא מבדר בכלל ואיתי הזה מי שזה לא יהיה, דפוק.

איילת כ

New member
גם אני התעצבנתי

לא הבנתי מה הקטע ואני עדיין לא מבינה, אבל אם הם נהנים מזה וחושבים שזה מצחיק אז מה אכפת לי?????

איזה צחוקים, אני זוכרת את זה!!!

אני בדיוק נכנסתי אז, וראיתי... רק שאז לא הבנתי כלום
אני זוכרת את ההודעה של הדסה שהיא מחקה... ואיך לא הבנתי מי זה המזרח הזה... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איילת כ

New member
אני שמחה שזה מצחיק אותך..

ועכשיו את יודעת מי זה??? וכן אני ראיתי שזה היה בזמן שאת נכנסת.... גם אני זוכרת את זה, אי אפשר לשכוח....

תראו

בס"ד אין לי מושג על מה אתן מדברות האמת, וגם לא נכנסתי לקרא.. אבל הבנתי ממה שכתבתם פה שזה היה מזמן, אז עזבו את זה.. הוא בטח הבין שהוא לא היה פסדר, ואתן כבר יודעות שזה היה סתם, אז תשכחו לו את זה... אנשים יכולים לטעות לפעמים! ולא משנה מה קרה, אני לא יודעת מה הסיפור. פשוט תעזבו את זה.....

או.קיי......./images/Emo12.gif

בס"ד לא התאפקתי.... וקראתי את הקישורים האלה
לא שהבנתי הרבה.. אבל זה לא היה משו קטן כמו שחשבתי.. אז אם מישו התעצבן מההודעה הקודמת שלי - סורי! אין לי מושג על מה מדובר.. ואני לא יודעת מה היה פה... ומי נפגע. אז שכחו מההודעה שלי, אני לא בעניין.

איילת כ

New member
טיול שנתי

גם לנו היה צריך להיות היום טיול של 3 ימים לנגב, אנחנו באנו מוכנים לבית ספר, אחרי חצי שעה בבית ספר מודיעים לנו שהטיול נדחה בגלל שמשרד החינוך לא מתיר לבתי ספר לצאת לטיולים בגלל העומס הרב לא לצפון ולא לדרום. ובמקום זה הבית ספר מארגן לנו טיול ליום להרי ירושלים. כולם מזה התבאסו חבל"ז, חוץ ממני ועוד מספר בנות שהדבר דווקא שימח אותנו, לא בגלל שאנחנו פדלאות, אלא בגלל שככה יהיה לנו טיול גם עכשיו וגם אחרי חודש ארגון, שמבחינתי זה ממש אחלה. הלכנו לבית ג'בריל למערות, המערות היו מגניבות, בקיצור היה ממש כיף בטיול...

שרוך

New member
../images/Emo36.gif חזרתי הביתה ../images/Emo26.gif

בס"ד הי כולם מה קורה? כן כן אחרי 3 ימים ארוכים בלי האיסי ובלי הפורום אני שוב כאן סחוט ומת !! אין לי כוח לחודש ארגון !! אבל אין מה לעשות !! אני יעלה מס' תמונות לפורום אולי !! ניהיה בקשר דש מברוך שרוך

tiki tiki

New member
נצל"ש

אנשים כנסו להצביע לסקר... הרעיון שלי, אז אם זה מפגר תלונות אליי...

tiki tiki

New member
מיאו ../images/Emo110.gif+../images/Emo108.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כן..באמת מדכא...
[
]

למעלה