שבוע טוב לכולם!

tamarhp

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

**** אחר!!!! בקשר לשורה הראשונה בחתימה!!!!! והמבין יבין !1 (
והמבין יבין)

../images/Emo65.gifאני........./images/Emo65.gif

אני מור שמש.... ואני מעלי... וכן אני מכירה את ליעד שמש... ובמקרה(אבל ממש במקרה)אנחנו גרים באותו הבית.... ואם למשהו יש בעיה עם החתימה שלי- יכול לשאול את ליעד כי בעצם זה מופנה אליו- והוא מבין. אני מבטיחה לכם... דרך אגב- עטרה שמעתי שיש לך יומולדת ביחד איתי, זו פעם ראשונה שאני מוצאת מישהו שנולד בתאריך שלי... בת כמה תהיי???- בקיצור מזל"ט לעצמי כי היום יומולדתי הלועזי...

עטרה ש

New member
אני דווקא מכרה עוד מישי...

אני יהיה בת 14 בת כמהאת תיהי? ו... יש לך אי סי?

שרוך

New member
שבוע טוב לכולם

בס"ד הי לכולם שבוע טוב יש לכם דש ענק מליאור ליאור תודה על שבת ענקית כמה נחמד לראות אותך שוב !! גדול וכמובן לראות את איתי זה שעשה בלאגן בפורום !! אז שיהיה לכם שבוע טוב לצערי אתם לא תראו אותי פה עד יום שלישי בערב ! כי אני בעזרת ה' בטיול שנתי !! אז ניפגש ביום שלישי 1! שבוע טוב שרוך

שרוך

New member
+ תוספת

בס"ד הי הדגלנות היתה חבל"ז איזה כייף שמחר טיול טיפה להרגע !! תודה רבה לכולם !! שרוך

איילת כ

New member
איתי מזרחי?

אני לא שכחתי את המתיחה שלו, שתדעו שאני סלחתי לו רק ביום כיפור למרות שאני אמרתי שסלחתי לפני ( אני לא סתם אמרתי אני ניסתי לסלוח ולא הלך לי), פשוט היה לי קשה לסלוח לו, הוא כזה עיצבן אותי, רק המחשבה על זה מעצבנת אותי כל פעם מחדש. זה היה מתיחה כזאת נוראיתתתתתתתתתתתתתתתתת

קיפיק

New member
המדריך שלי!!! ה../images/Emo47.gif של יבע"כה!!!

איתי הוא פשוט מלך!!!! אין ספק שאני קיבלתי את החינוך שלו... המתיחה הכי מבדרת ששמעתי עליה...

איילת כ

New member
אז זהו שהיא ממש לא הצחיקה אותי

זה הדבר הכי מעצבן שעשו לי כל ימי חיי (ואני לא מגזימה) התחשק לי לחנוק אותווווו או להעיף עליו כפכף מאז אני לוקחת כל מה שנאמר בפורום בערבון מוגבל יש לי טראומה מזה.......

איילת כ

New member
מצאתייייייייי

לאילו שלא מבינים על מה אנחנו מדברים, חיפשתי במיוחד בשבילם בארכיון את את המתיחה שקשורה אל איתי, ליאור, הדסה, אריאל ועוד כמה שהיו שותפים לפשע בקישורים המצורפים זה רק חלק ממה שנאמר בנושא. חלק נמחק ע"י המנהלים כך שלא היה ניתן למצוא את זה וחלק סתם לא היה לי כוח להביא (אני לא אטרח בשביל משהו שכל כך עיצבן אותי, ולמען הסר כל ספק אני לא מרוקאית) אבל אם זה מצחיק אותכם ומשעמם לכם אז אתם יכולים להכנס לארכיון ולחפש מעמ' 97 ולהמשיך לקרוא עד עמ' 101 פחות או יותר טוב, אני זזתי לישון, מקווה שתהנו ממתיחת המאה (או שלא?)

למעלה