שבוע טוב לכולם!

shadow dancer

New member
../images/Emo168.gifשבוע טוב!!!!!!!!!!

בס"ד בע"ה שיהיה לנו שבוע חבלז!!! בלי הרבה שיעורים ועם הרבה תוכן לחיים!!! בביייייי

LadyTitania

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

היי! מה שלומכם? מקוה שהשבת עברה בשקט ובשלווה. כמו שאתם יכולים לראות השעה מאוחרת ורק עכשיו חזרנו מסיור ברובע. מחר חוזרים ללימוד וצריך לקום מוקדם... אני כבר שבועיים כאן במדרשה (יש כאן חדר מחשבים עם אינטרנט - אבל רב הזמן הם תפוסים ע"י החוצניקיות). פשוט נהדר לי כאן! אין לי מילים אחרות לתאר. זאת ההחלטה הכי טובה שהחלטתי עד כה. כל דקה ושעה שעוברת התחושה שאני עושה את הדבר הנכון רק מתחזקת אצלי. אפילו כל אלו שלחצו עלי "ללכת כבר לאוניברסיטה" מתלהבים לא פחות ממני =) אם יש כאן מישהי ששוקלת ללכת למדרשה, אבל לא סגורה על עצמה ומתלבטת - אני ממליצה בחום פשוט ללכת ולנסות. זאת יכולה להיות השנה הכי מדהימה בחיים שלכן! צריך להחליט מה באמת חשוב, אוניברסיטה אני אעשה שנה הבאה, אבל את ההזדמנות של לעשות שנת לימוד במדרשה לא תהיה לי שוב. אולי זה לא מתאים לכל אחת, אבל שווה לבדוק לפני שפוסלים על הסף. לא היה לי כ"כ זמן לקרא מה קורה כאן, אני די לחוצה על ללכת לישון, אבל התרשמתי שדי זורם באופן כללי. אז כל הכבוד לכם ולמנהלים! ולמרות שאני עסוקה רב היום לפעמים אני מוצאת חמש דקות להתעדכן בדוא"ל וכדומה. אז בכיף, אתם מוזמנים לשלוח מסרים! שבוע טוב ושקט לכולם הדסה

למעלה