שבוע טוב לכולם!

tamarhp

New member
שבוע טוב!

ביום חמישי החלק השלישי והאחרון של המבחן במתמטיקה...

SGVB

New member
שבוע טוב לכווווו-לם

ונעמה מוסרת: שבוע טוב לכולם חוץ מליאור

SGVB

New member
אמרתי לנעמה אבל היא אמרה שהיא נעלבה

מליאור

שי...

בס"ד תסביר לילדה שאני לומד עכשיו ואין לי זמן לדיבורים מיותרים ולשטויות... לא משהו אישי...

SGVB

New member
אמרתי

אבל היא טוענת שזה היה ב10 בלילה שמן הסתם היית פנוי לדעתה

אוריר

New member
לא יודע לגבי ליאור

אבל לפחות אצלנו הסדר ערב נגמר רק ב22:45 ככה שב22:00 יכול להיות ליאור בדיוק היה באמצע הלימוד. רדו ממנו, גם ככה אין בישיבה כמעט זמן לישון.

tiki tiki

New member
שבוע טוב לכולם - ואתם לא יודעים מה

קרה לי... עטרה שמעה כבר על זה, חזרתי הביתה אתמול בלילה בערך ב12 ורבע וראיתי שני ערבים שדיברנו בעברית עם מבטא ערבי ואחד מהם החזיק משו ביד והוא החזיק את זה כמו שמחזיקים רובה וברחתי משם והייתי בטוחה שעושים אצלנו פיגוע...איך פחדתי חבל"ז.. אבל למזלי לא היה כלום ואני סתם פחדתי...

אושרה1

New member
שבוע טוב ומצוין לכולם!!!!!! ואלי7

בס"ד מתי תביני????... עפולה מלאה בערבים!!!!! אבל תפסיקי לפחד!!!! לא עושים כאן פיגועים מפחדים!!!!!! אושרה

tamarhp

New member
ווי.. צ'מעו

בשיעור מתמטיקה מישהי קיבלה SMS ואמרה בקול באמצע השיעור שהיה פיגוע בחדרה. כל הבנות מחדרה נבהלו, אני ישר שלחתי הודעה לאמא שלי, ועוד מישהי יצאה החוצה לטלפן. היה ממש נורא. בסוף התברר שסתם דלף למישהו הדלק. אבל הדקות האלו, החרדה - אולי בדיוק ההורים היו בחוץ בקניות, אולי זה ליד הבית, איך נחזור הביתה - אולי הכביש יהיה חסום, רק שאף אחד שאנחנו מכירים לא נמצא שם, זה היה נורא. כל בום על קולי מקפיץ אותנו, כל פיצוץ של המשטרה. חיים תחת טרור. רבונו של עולם, מתי זה יגמר???

למעלה