שבוע טוב לכולם:)

shanikoo

New member
שבוע טוב לכולם:)

שלושה ימים לא הייתי כאן,ואפילו יש כמה פרטים חדשים.לא צריך להגיד שהתגעגעתי,נכון? אז נאס,תמיד כיף לראות אותך פה,וכמו שרני אמרה,נחכה לך עד שתתפני... רני???את כחולה???איך זה קרה?בכל אופן,מזל טוב! בדויה,אני חולה עלייך,ואנ ממש מצטערת שפספסתי אותך,באמת.לכי לנעמה לעיתים יותר קרובות.ואל תפסיקי להתחנן לאבא!!!WE NEED U HERE אני רואה שיש לנו זוג חדש.אז ברוכים הבאים.אני מקבלת אותכם בשמחה,אפילו שהצהרות אהבה כאלה לא עושות טוב לבן אדם במצבי.אני אשאר להשאר שלמה... וסתם,אני מקווה שלכולם הייתה שבת טובה,לי היה סופשבוע מצויין.הייתי בסמינר שהוא הכנה לפולין,שלשם אני נוסעת אם המשלחת השנה.והיה מאד מעניין,ולדתי הרבה.ויש לי עוד אחת בחודש הבא,ואז עוד אחת חודש אחרי זה.בפסח המסע.בכל אופן,היה לי סופשבוע מצוין. אוף,אני מקווה שאבא יבוא היום...אם אני לא רואה אותו אני מתה.טוב,לא ממש מתה,אבל אולי יש לו טלפתיה ויחליט להיכנס לפה?מה אתם אומרים? טוב,בכל אופן,אני אסיים. שבוע טוב אוהבת שני

בדוייה

New member
שניק ניק

תשמעי בובה, אני לא יכולה להיות הרבה אצל נעמה... יש את גורם הניצול יו נואו...ולא נעים לי. אני מתה עליך. שני- אני גם נוסעת לפולין. בחוגש אוגוסט, ככה שתחזרי תוכלי להגיד לי איך זה יש בי מזה מלא שאלות. בהצלחה!!!! ו-תהני אני לא יכולה להגיד אז תפיקי... איזה קטעים זה היה אם הייתי נוסעת באותה משלחת? יואו... טוב שני למען האמת היתה לי חרא של שבת, חום, גרון, הקאות... מהסוג הזה של השבתות. אולי באמת עדיף עכשיו אני חושבת שלא היו מספיק כרטיסים לאסי וגורי... חולה עליך=חולההההההההההההההה באמת יואו איך אני שמחה שנאסטי פה.

shanikoo

New member
בדויה יה יה

אני אספר לך על הכל מתוקה שלי...ונוכל להחליף חוויות! מסכנה שלי,אני כל כך עצובה בשבילך.איכס,להקיא!אני שונאת... תשבי בבית,תנוחי ותחלימי בשבילי. וגם אנ נורא שמחה שנאס שוב פה שבוע טוב מתוקה חולהההה עלייך

למעלה