שבוע טוב לכולם.............

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
שבוע טוב לכולם.............

מחשבה שעלתה לי ורציתי לשתף.......... בזמן שאנחנו גולשים......קורה לנו שאנחנו ניתקלים באנשים שונים באינטרנט...... והשיחה מיתנהלת בצורה מאוד קלילה על חיי היום יום ועל דעות כאלו או אחרות......... אני יכול להעיד על עצמי לא מסתיר את מצבי האישי ומספר שאני נימצא בפרק ב´ של חיי....... ושאני אוהב את בת זוגתי ומנסה לעשות הכל כדי להצליח ולפתע תוך כדי שיחה עולה השאלה הבאה......... אתה רוצה להיפגש?? ואני עונה סליחה !!!!! לא חושב שזה יהייה מכובד.... והתשובה ....אז אולי נחליף טלפונים ???ונישמור על קשר..... ואני כותב סליחה לא מעונין בהמשך הקשר יותר !!! מתי לפי דעתכם הקשר ניראה כבגידה ???? אולי ממש מתחילת השיחה ???שלא היתה צריכה להיות...... מעוף

בגידה ../images/Emo12.gif

לעניות דעתי יש רק סוג אחד של בגידה והיא בגידה באמון אם אינך מסתיר מבת זוגך הרי אין כאן בגידה. אתה יודע מעופי יש לי זוג חברים , נשואים שבמשותף הגיעו להחלטה לפתוח את נשואיהם וכל אחד מהם חווה קשרים מחוץ למסגרת זה לא סוד בינהם אז? זו בגידה? (לא שאני מסכימה , לא שהייתי מוכנה להיות בקשר כזה , אבל עדיין, אין כאן בגידה)

angel151

New member
ניצתי כך גם יגמרו הנשואיים והלוואי

ואני הוזה.. כי ממחקרים שנעשו זה מתכון מדויק לגירושים. איך אפשר לחיות או להמשיך לחיות עם אותו בן זוג כאשר הוא בעצם גם מפתח רגשות לאחר? או לחלוםין יש לו קשר עם עוד אחד..?? לא מקובל עלי בכל מקרה.. אני של אחד ורק אחד וזהוא. ידידים אפשרי ברצון אבל עד הגבול שאנחנו מציבים לעצמנו וכמובן זה כבר תלוי באמון. יאללה שיהיה בוקר נפלא גם לך ניצתי.

מלאכית, זה לא מדויק.

בכדאי להעמיד את הדברים על דיוקם יש לחלק את האוכלוסיות שפונות לכיוון הזה ל 2. 1. כאלה שהקשר שלהם הולך לקרוס ומנסים ע"י כביכול חופש אישי של כל אחד להציל אותו- במקרה הזה מחקרים באמת מראים שאין הדבר תורם, אך מצד השני הם לא הוכיחו שזה הורס. 2. אנשים שזאת היתה גם דרך חיים ברוב תקופות חייהם ולא משנה כיצד המצב האישי ביניהם הם נהנים מיחסים עם בני זוג אחרים, יש לשים לב שלא מדובר על רומנים ארוכי תווך אלא על יחסי מין מזדמנים. הקבוצה השלישים שלא ממש שייכת לקטגוריות שהועלו עד כה זה כל הנושא של חילופי זוגות... סגול(למה לא להתפרפר מדי פעם - יקון - "מוציא לכם לשון מעצבנת")

וישנה עוד קבוצה

שאליה משתייכים השניים הנ"ל זוג מקסים , החברים הכי טובים אחד של השני אבל מה? יש בעיה בהתאמה מינית ישבו וחשבו מה עושים? וזה הפתרון אליו הגיעו אני אישית הצעתי להם פתרון אחר אבל... יש אנשים שטיפול מיני מפחיד אותם... וכיוון שאחד מבני הזוג מסרב (אולי מפחד שיצוצו כמה שדים
) החליטו על מה שהחליטו מכבדת את בחירתם למרות שאני הייתי בוחרת אחרת

maof

New member
למעשה זו גם דעתי........

לא הייתי מוכן ......להיות בקשר מעבר לורטואלי לא בשיחות טלפון....ובטוח שלא בפגישה..... אני יודע שלי זה היה מאוד מפריע !!!!!!! ואני לא העשה לעולם דברים לאחרים שלא הייתי רוצה שיעשו לי !!! אבל מיסתבר שלא כולם רואים את הדברים בעינים שלי.... משום מה אנשים חושבים שקשר וורטואלי מחיב רצון להיפגש מעוף

maof

New member
ניצת איזה קטע איתך../images/Emo13.gif

עוד פעם נישלח באותו הזמן.......
מעוף

maof

New member
וואלה../images/Emo6.gif את צודקת

תגידי לי מה זה כבר שעה......... ביממה שלמה.....קטן עלי
מעוף

angel151

New member
מעופי יקר שלנו../images/Emo185.gif

זה נהדר שאתה עושה הכל על מנת שזה יצליח ועל כך תקבל חיזוק חיבוק ואהבת חברים טובים ואמתיים. בגידה היא כאשר אתה כבר מפתח קשר מעבר לסתם דיבורים לדעתי. אין כל רע בזה שמדברים על עד כאן! אפשר לרכוש ידידים! אבל חברה יש רק אחת! וזאת שאתה אוהב הכי הרבה לדעתי אל תיזום פגישה ועל תענה בחיוב לכאלה שפונים אליך בעיניין של פגישה טלפונים ?? אני בספק .. תלוי מה המטרה של אותו אדם.. תסנן פניות כאלו שחשודות הן בעינך.. תהיה ישר עם עצמך ,אחרת .. מעופי הבעיות והכשל בחברות הנפלאה עם בת זוגתך תלך לה לעולם הבא וחבל .. וגם אני איתך אוהבת לשוחח באיסיקיו הריי.. אבל לא מעבר .. לא ארצה לקלקל את אשר בנית .. יש אנשים שאוהבים ורוצים לקלקל לאחר .. מאלה תשמר!

bardavid

New member
בגידות

מלאכית דברייך בנושא הגיוניים ומעידים על גישה בריאה עם מספר נקודות למחשבה, ובכלל הפורום נראה לי עם תכנים מעבר לציפיות(גם אני גרוש) רק היום התחלתי להכנס לפורומים למרות שגולש כבר שנים רבות. דודו

Lonely In Blue

New member
וואו...

איזה זר ! ניצת, נראה לי שהחלפת את חנות הפרחים. או שיש לך משלוחים ספיישל

Lonely In Blue

New member
ברוך הבא, דודו ../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif

ואתה מתכוון "רק אתמול".
(
עבור הפירגון על "אופק" )

ophra

New member
בנושא הבגידה

אני חייבת לאמץ את ההגדרה של ניצת.... (אחרי שנתתי לך בראש, שוב מתחנפת....
....) אבל רוצה להעלות עוד שתי נקודות: א. בגידה יכולה להיות גם תחושה מאד סובייקטיבית. ולאו דווקא מבוססת על עובדות ברורות.... קצת לפני הפרידה (שלי) מה-
, הוא החל בדיוק בקשרי ידידות חדשים עם מישהי מהעבודה. ידעתי על החברות ביניהם (אפילו עודדתי אותה בהתחלה) הם היו יוצאים לפעמים בערב לשתות משהו ולשוחח... באיזשהו שלב קלטתי שהוא חוזר בכל פעם מבילוי כזה עם ניצוץ בעיניים ניצוץ שמעולם לא היה שם איתי....
הבנתי שהוא מאוהב בה (עוד לפני שהוא הבין את זה בעצמו) בסופו של דבר גם אמרתי לו את זה. הוא נשבע (ואני מאמינה לו) שלא היה ביניהם מגע מיני אבל זה לא שינה לי שום דבר..... מבחינתי - זו היתה בגידה. למרות שידעתי על הקשר למרות שלא היה שם סקס ב. הנקודה השניה נוגעת יותר לרקע שסיפרת ופחות לשאלה ששאלת... (ואני לוקחת טיפה סיכון, מקווה שלא גדול מדי...
) גם בהנחה שבת-זוגתך יודעת על השיחות שאתה מנהל ברשת ואין לה התנגדות אליהן... אני לא יכולה שלא לתהות, מה הצורך ששיחות מהסוג הזה ממלאות אצלך....
אני מאמינה גדולה בשמירה על עיסוקים פרטיים גם כשחיים בזוג אם זה תחביב שמישהו ממשיך לעסוק בו אם זה לצאת בערב מדי פעם עם חבר/ה ללא בן/בת הזוג אם זה אפילו לשבת בשקט בערב לקרוא ספר לבד הכל נראה לי הגיוני ואפילו חשוב לשימור הקשר.... אבל שיחות עם אנשים זרים.....
.... כשאין כל תכלית מאחורי השיחה הזאת פרט לקיום השיחה עצמה....
אני לא יודעת לענות על השאלה ששאלתי אותך קודם... אני גם לא מבקשת ממך לענות (לי או לפורום) אני רק אומרת שהייתי שואלת את עצמי את השאלה הזו, לו אני במקומך...
עפ
(לוחצת "שלח" ומקווה שלא יסקלו אותה....
)

למעלה