שבוע טוב לכולם.............

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך
חנפניה אחת ../images/Emo25.gif

(ניצת שמחר היתה אמורה ללוות חבר טוב לצינתור ולהחזיק לו ת´יד עם פרגון מלא מהאיש שאיתה)

נורית30

New member
מ-ס-כ-י-מ-ה!!!

בגידה זו בגידה, בכלל בלי קשר אם יש שם סקס או לא. ההיפך - אני חושבת שבגידה ריגשית היא יותר גרועה. נורית (שהיתה שם, וניסתה שוב ושוב להסביר את זה ל -
...)

האלי

New member
מה זותומרת בשביל מה?

איך יכול אדם לפגוש דעות אחרות, להתפתח, בלי לשוחח עם אנשים זרים? צודק מעוף כשהוא עונה שהוא לא מעוניין להיפגש, זה יכול להיות לא מתאים למי שרוצה לשמור על הקן. בימי פרק א´ אני זוכר שהסוויתי את עצמי כך שאי אפשר יהיה לקשר בין הדמות הוירטואלית לאדם שאני. אבל הפקתי המון, המון! מאותן שיחות וירטואליות. אז למה לא? שלך, האלי.

*יערית

New member
הרגשת אי נוחות...

בהחלט קיימת כאשר נוצר מצב שצד אחד מציע טלפונים ומפגש..אבל תמיד ניתן לומר לא תודה ולהמשיך הלאה...ובהחלט אמרו כבר אמון ושיתוף צד שני בהחלט יחזק את עיניין מערכות יחסים ורטואליות ידידותיות...רבים נתפסים במערכות שכאלויש צורך להעמיד גבולות קודם לעצמינו ואחר כך לאחרים ואם יש חריגה ורצון ליותר תמיד ניתן לחזור על הגבולות ולא לטשטש אותם
לא רואה בזה בגידה...זה קיים גם לא בעולם הורטואלי.

אם....

השיחות ידועות לזוגתך שתחיה... ואם... אתה מצהיר מראש על מצבך "המשפחתי"... אז אלה שמציעות לך לדבר בטלפון או להפגש.. זה שלהן רק שלהן ואז..נותר רק להגיד יפה שלום ואם ממשיכות להציק אז גם להכניס לרשימה השנואה עלי, רשימת ההתעלמות.

r e d head

New member
ת´אמת.....ובכנות

למרות כל האם והאם והאם אני לא הייתי אוהבת לראות את בן זוגי יוצר קשרים וירטואלים עם נשים זרות... כי הפיתוי קיים תמיד וגם הסקרנות...ולכי תדעי יום אחד... וגם...אני מעיזה לומר יותר מיזה, אם הוא מצטט משיעמום אז עדיף שיקרא ספר, ואם בא לו לקשקש אז עדיף שיקשקש איתי או עם חבר. וסיפור קטן קשור ולא קשור... יש לי ידיד וירטואלי כבר שנתיים, מעולם לא נפגשנו (מימי האודיגו הטובים) במשך השנתיים האלה היתה לו חברה והוא נשאר באודיגו מאז ועד היום היה להם סיפור אהבה גדול ויפה ובימים אלה כנראה שהם בשלבי סיום הקשר. הוא היה משתף אותי ועדיין כך בהמון דברים אינטימיים מחיו, אף פעם לא הבנתי למה הוא נשאר באודיגו, עד לתקופה האחרונה...כשהבעיות בקן האהבה התחילו לעלות מעל פני השטח ואז הבנתי...שתמיד היו בעיות. זאת דעתי האישית....

פעם הבא תקלח את טל´, אם היא נשמעת

מעניינת ותעביר אלי, אני כבר אמשיך משם. סגול(סתםםםם בא לי להציק היום)

מצוטטת

New member
אז עכשיו

אחרי שהפם קראתי (ובעיון!!!) את כל מגוון הגישות אביע את דעתי וראשית זה שהמחשבה שלך איפה שהוא נוטה לכיוונים שונים לטעמי האישי מצביעה על הסתייגות מה משיחות אלו (וסליחה , איני מתכוונת לבקר) ולמה? הן לדבריך אתה במערכת יחסים...ובנקודת זמן זו מרגיש נהדר בה קיימת בה הפרייה הדדית (מעדויותך) ואני שואלת עצמי מה לעזאזל מחפש אדם שכזה בשיחות עם בנות המין השני ועוד ווירטואליות ? האם הרחבת חוג מכרים/חברים מחפש כבודו , אחללה , מדוע לא יעשה זאת במשותף עם זוגתו במסגרות שונות שבנמצא. ואין כאן ולו נקודת דימיון אחת להשוואה שתשכנע אותי שהמצאותו של מעוף כאן בפורום דומה לשיטוטיו אי שם בשבילי הווירטואליה ובשיחותיו עם אותן נשים (לטעמי כמובן). אין גם שום נקודה להשוואה עם שיחה אקרעית על כוס קפה מזדמן עם חברה לעבודה . לטייל בשבילי האינטרנט אינו במיקרה...לטעמי הוא צורך למטרה כלשהיא...ולו גם זמן פנוי... ואיני חלילה שופטת ו/או מבקשת תשובות באם בוחר מעוף לקיים שיחות בערוץ נוסף/אחר בעלות גוון שונה. כל שאומרת אנוכי, אם אכןרואה מעוף בזוגתו שותפה מלאה כאן אצלי אין אפור...זה רק "שחור או לבן". זו אני, שחוויתי על בשרי את חווית "שיחות הנפש", ה"ידידה לעבודה" ומזמן נפרדה מהנאיביות והתמימות של המילים ה"חינניות" האלו. (ושמקווה שלא הייתי "חדה" מידי).

maof

New member
תודה אנשים...........

יש מצבים שאנחנו עושים דברים......... סתם כי בא לנו......האם יש בכל זאת סיבה לדבר?? אולי בגלל שאנחנו אוהבים את זה ונהנים מזה ואולי זו דרך לברוח למקום אחר למצוא דברים שחסרים ולמעשה אנחנו לא רוצים להודות בהם......שהם חסרים לנו... אחרי שקראתי את הדעות השונות....... למדתי על עצמי שכן אני רוצה את בת זוגתי שותפה מלאה ובזמן שיעמום אני ילך לשחק גו´לות
ראבקקק מישהו ראה אולי בת זוג שהלכה לי לאיבוד
בעוד רגע מתחילים החיפושים.......
מעוף

blonda3

New member
מעוף, אפשר להוסיף?../images/Emo9.gif

לפי דעתי אם זה קורה לך, זה מעיד על כך שיש לך צורך. אולי באמת זה קורה מתוך שיעמום. אני לא רואה כל פסול בשיחות, גם לא בשיחות נפש. אם זה צורך, אז זה קיים, ואם תדחיק אותו-זה יפרוץ במקום אחר ובדרך אחרת.ודווקא אז זה אולי עלול להרוס משהו. כולנו בני אדם,ואנחנו כל הזמן לומדים ותפתחים, וכשאתה חי עם אשה, בד"כ אין אתם יכולים למלא במאת האחוזים את כל הצרכים הרוחניים והאינטלקטואלים האחד של השני. לכן-כל עוד יש ביניכם אמון הדדי, וקשר טוב ופורה, גם אם יש לכל אחד מכם את הידידים וידידות שלכם- זה עדיין לא צריך להוות איום על הקשר שלכם. זה אולי במקום ללכת לפסיכולוגית, לשלם לה, ולדבר על מה שאתה רוצה לדבר עם גורם אחר מלבד זוגתך. כי בינינו-לא תמיד על כל דבר אנחנו יכולים, רוצים, או יודעים איך לדבר עם בני הזוג שלנו, ולפעמים דווקא עצות או דיבור עם ידידות/ים יכולים אפילו להועיל לנו בקשר הזוגי שלנו.בתנאי-שאלו ידידים כנים ואמיתיים. ולא תמיד חייבים לספר הכל הכל הכל...לבן/בת הזוג. מותר לדעתי שלכל אחד מאיתנו תהיה הפינה הפרטית שלו/ה.גם כשנמצאים בתוך מערכת זוגית. צריך גם לדעת לפרגן. זה משום מה נראה לי יותר בריא. דווקא העלית כאן שאלה חשובה, שמשום מה העסיקה הרבה את מוחי בחודש האחרון.

למעלה